Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Fuck & Play Vac-U-Lock-tarvikkeet

Uutiskirje

Pitkä kahva dildoille - Fuck & Play

Valmistaudu elämäsi upeimpaan seksuaaliseen kokemukseen. Fuck & Play -sarjan pitkä kahva tekee suosikkisi Vac-U-Lock™-yhteensopivasta dildosta tai anaalipistokkeesta lopullisen pampun.

Lisätietoja

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Valmistaudu elämäsi upeimpaan seksuaaliseen kokemukseen. Fuck & Play -sarjan pitkä kahva tekee suosikkisi Vac-U-Lock™-yhteensopivasta dildosta tai anaalipistokkeesta lopullisen pampun. Kiinnitä dildo, butt plug tai muu valitsemasi seksilelu kahvan Vac-U-Lock™-sovittimeen ja käytä sitä yksinään tai käytä sitä tunkeutuaksesi kumppanisi sisään tavallista syvemmälle tai etäältä.

     

    Miten käytän pitkää dildokahvaa?

     

    Haluatko täsmälleen samanlaisen hallinnan kuin tavallinen dildokahvamme antaa sinulle? Mutta haluat vielä enemmän mahdollisuuksia? Silloin pitkä kahva on juuri oikea sinulle. Pitkä kahva on yhtä käytännöllinen ja mukava kuin tavallinen kahva, mutta siinä on pidempi ote, jonka ansiosta voit pitää dildon hallinnassa ilman, että sinun tarvitsee olla niin lähellä kumppaniasi. Monitoimimiehen unelma, jos haluat tyydyttää kumppaniasi anaalisesti ja antaa hänen palvella sinua oraalisesti samaan aikaan.

     

    Mitä Vac U Lock™ tarkoittaa?

     

    Se on hyvin helppo selittää, koska se on oikeastaan aivan kuten kotona - pistoke työnnetään pistorasiaan! Jossa "pistoke" on lisävarusteen adapteripistoke ja "pistorasia" on dildon alapuolella oleva profiloitu aukko. Vac-U-Lock™-järjestelmä tarkoittaa vaihdettavaa järjestelmää, jossa eri dildot voidaan helposti ja nopeasti yhdistää Vac-U-Lock™-lisävarusteeseen. Tätä järjestelmää käytetään monissa dildoissa, seksileluissa ja lisävarusteissa, esim. myös panokoneissa, mutta myös muissa käytännöllisissä lisävarusteissa (hihnat, valjaat, dildojen kahvat, liitäntäpistokkeet, imukupit, tärinämoottorit jne.). Ja miksi? Koska erilaisten lelujen ja tarvikkeiden yhdistäminen on erittäin käytännöllistä ja edullista, ja se säästää paljon rahaa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Pitkä kahva dildoille
    • Tällä erityisen pitkällä kahvalla dildoille ja anaalitulpille pidät etäisyyttä. Istu alas ja työstä pohkeita mukavasti mistä tahansa!
    • Tämän MEO®:n Fuck & Play -sarjan lisävarusteen avulla voit käyttää dildoja, seksileluja ja anaalitulppia Doc Johnsonin, Hung Systemin, Fucktoolsin, Hunglockin ja monien muiden valmistajien Vac-U-Lock™ -lukon kanssa. Yksittäiset tuotteet toimivat sekä yhdessä että erikseen. Eri vaihtoehtojen ja satojen dildo- ja anaalitulppavariaatioiden ansiosta mielikuvituksellasi ei ole rajoja.
    • Materiaali: PVC
    • Dildo ei sisälly toimitukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Pitkä kahva dildoille - Fuck & Play

    Pitkä kahva dildoille - Fuck & Play

    Valmistaudu elämäsi upeimpaan seksuaaliseen kokemukseen. Fuck & Play -sarjan pitkä kahva tekee suosikkisi Vac-U-Lock™-yhteensopivasta dildosta tai anaalipistokkeesta lopullisen pampun.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: