Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Klassiset siveysvyöt

Uutiskirje

Siveysvyö miehille - NoPacha ™ Spartacus

Alistuvalle miehelle, jolla on syvä kaipuu peniksensä ja seksuaalisuutensa hallitsevaan hallintaan, "NoPacha Spartacus" on avain hänen fantasioidensa täyttämiseen. Samalla tämä siveysvyö on täydellinen väline dominoiville kumppaneille, jotka rakastavat käyttää valtaa kumppaninsa seksuaaliseen vapauteen ja nautintoon.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Alistuvalle miehelle, jolla on syvä kaipuu peniksensä ja seksuaalisuutensa hallitsevaan hallintaan, "NoPacha Spartacus" on avain hänen fantasioidensa täyttämiseen. Samalla tämä siveysvyö on täydellinen työkalu dominoiville kumppaneille, jotka rakastavat käyttää valtaa kumppaninsa seksuaaliseen vapauteen ja nautintoon.

    Sukella siveyden ja kontrollin maailmaan ja löydä MEO Germanyn "NoPacha Spartacus", äärimmäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu siveysvyö alistuvalle miehelle, joka kaipaa tiukkaa kontrollia penikseen ja seksuaaliseen nautintoonsa.

    NoPacha Spartacus on paljon enemmän kuin tavallinen siveysvyö. Se on kunnianosoitus alistumisen ja antautumisen taidolle. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta, joka koostuu irrotettavasta, onttosta penistulpasta, penishäkistä, saranoidusta penisrenkaasta ja turvallisesta riippulukosta, se tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän tiukkaa kuria ja tukahdutettua himoa. Siveysvyö muistuttaa alistuvaa miestä jatkuvasti hänen roolistaan uskollisena orjana, joka on luopunut täysin peniksensä hallinnasta.

    "NoPacha Spartacus" -siveysvyötä voidaan käyttää virtsaputkitulpan kanssa tai ilman, mikä tekee siitä monipuolisen hallinnan ja alistumisen välineen. Sen avulla hallitseva kumppani voi säätää hallinnan ja rajoittamisen astetta. Vaatimuksista riippuen penistulppaa voidaan käyttää valvonnan lisäämiseen tai kohdennettuna rangaistustoimenpiteenä. Tämä mukautuvuus tekee "NoPacha Spartacusista" erityisen tehokkaan välineen sellaisten henkilöiden käsissä, jotka haluavat käyttää lopullista valtaa kumppaninsa seksuaaliseen vapauteen, ja tarjoaa syvällisen mahdollisuuden tutkia dominointia ja alistumista parisuhteessa.

    Siveysvyö miehille - NoPacha Spartacus:

    • Hieno materiaalivalinta: Hygieenisestä ruostumattomasta teräksestä valmistettu "NoPacha Spartacus" tarjoaa kestävää, turvallista ja esteettistä siveyttä.
    • Ergonominen istuvuus: Kompaktin kokonsa ja penispistokkeensa ansiosta tämä siveysvyö on kehitetty erityisesti kokeneille BDSM-faneille, jotka arvostavat yhtä lailla mukavuutta ja kontrollia.
    • Penispistokkeella erikoistuneempaa leikkiä varten: Ontto penispistoke mahdollistaa virtsaamisen ja pakotetun siemensyöksyn ilman erektiota siveysvyötä käytettäessä, mikä laajentaa mahdollisuuksia erikoistuneempaan leikkiin.
    • Valvonta ja turvallisuus: NoPacha Spartacus estää luvattoman pääsyn miehen sukupuolielimiin, mikä tekee siitä tehokkaan alistamisen välineen.


    Hienostunut muotoilu:

    • Sivuaukot: Mahdollistavat helpon puhdistuksen ja varmistavat hygienian pitkäaikaisen käytön aikana.
    • Sisältää turvalukon: Mukana riippulukko ja avaimet, jotka symboloivat ja varmistavat täydellisen hallinnan.
    • Penisrengas saranalla: Penisrenkaan erityinen muotoilu helpottaa siveysvyön kiinnittämistä.


    Älykkään muotoilun ansiosta NoPacha™ Spartacus -siveysvyötä ei tarvitse poistaa puhdistusta varten. Käy vain suihkussa siveysvyö päällä, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua huolellisesti. Kun siveysvyötä ei käytetä, suosittelemme perusteellista puhdistusta INSTACLEAN -suihkeellamme maksimaalisen hygienian varmistamiseksi. Tarjoamme PlowBoy-geeliämme peniksen hoitoon siveysvyön käytön aikana. Se on rikastettu D-vitamiinilla ja aloe veralla, ja se tarjoaa hellävaraista hoitoa ja ihon optimaalista hoitoa.

    Lisätietoja:

    • Miesten siveysvyö - NoPacha Spartacus
    • Penisrenkaan sisähalkaisija: 40 mm, 45 mm tai 50 mm
    • Penishäkin halkaisija: 34 mm
    • Penishäkin pituus: 50 mm
    • Penistulppa: 40 mm
    • Toimituksen sisältö: 1 penishäkki, 1 irrotettava penistulppa, 1 penisrengas saranalla, 1 riippulukko ja 2 avainta.
    • Tutustu myös eksklusiiviseen CUMELOT-sarjaamme, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan voimakkaasti eturauhasta ja johtamaan passiiviset miehet vertaansa vailla olevaan pakkoorgasmin saamiseen ilman erektiota. Pakko kaikille dominoiville kumppaneille, jotka haluavat aina olla vallassa.
    • MEO, Cumelot, NoPacha ja PlowBoy ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Einfach hervorragend!

    Ich bin von der Qualität des NoPacha Spartacus Keuschheitsgürtels absolut begeistert! Auch bei längerem Tragen ist der Tragekomfort unübertroffen. Der Verschluss ist zwar anfangs etwas fummelig, aber mit etwas Übung hat man den Dreh schnell raus.

    Die Wahl der Ringgröße 45 war goldrichtig. Anfangs hatte ich Zweifel, ob ich die richtige Wahl getroffen habe, da mir der Ring zunächst zu eng erschien. Der Schlüssel zum Erfolg liegt aber darin, zuerst die Hoden und dann den Penis durch den Ring zu ziehen. So sitzt er zwar eng, aber genau diese Passform erweist sich bei längerem Tragen als ideal. Ein größerer Ring hätte vielleicht nicht den gleichen Halt geboten, vor allem bei einer Erektion, da sich der Käfig dann etwas verschiebt. Für mich ist der enge Sitz also perfekt.

    Der Käfig selbst ist eher klein, was die Bewegungsfreiheit einschränkt. Ich habe mich bewusst für einen kleineren Käfig entschieden, da mein Penisnicht besonders groß ist. Trotzdem füllt mein Penis den Käfig fast vollständig aus und bei einer Erektion entsteht ein intensiver Druck. Mit meinen fast 15 cm im erigierten Zustand könnte es für Männer mit einem sehr großen Penis eine Herausforderung werden.

    Auch der Penisplug lässt sich leicht einführen und sitzt sicher. Ich empfehle dringend, sich vorher mit einem Harnröhrendehner zu dehnen, um das Einführen des Plugs zu erleichtern und das Tragegefühl zu verbessern. So vorbereitet ist das Wasserlassen sowohl mit als auch ohne Dilatator möglich.

    Alles in allem bin ich rundum zufrieden und kann den Spartacus Keuschheitsgürtel uneingeschränkt weiterempfehlen!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Siveysvyö miehille - NoPacha ™ Spartacus

    Siveysvyö miehille - NoPacha ™ Spartacus

    Alistuvalle miehelle, jolla on syvä kaipuu peniksensä ja seksuaalisuutensa hallitsevaan hallintaan, "NoPacha Spartacus" on avain hänen fantasioidensa täyttämiseen. Samalla tämä siveysvyö on täydellinen väline dominoiville kumppaneille, jotka rakastavat käyttää valtaa kumppaninsa seksuaaliseen vapauteen ja nautintoon.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    14 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: