Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Sextoys

Uutiskirje

NoPacha® Punisher 2.0 - Odottamasi päivitys!

Kuuntelimme, ja runsaan asiakaspalautteen jälkeen esittelemme ylpeänä NoPacha® Punisher 2.0:n, lisävarusteen, joka määrittelee uudelleen BDSM-suhteen intensiteetin. Koetellun perinteen mukaisesti Punisher 2.0 yhdistää siveyden, CBT ja Cock Bondage vietteleväksi yhteispeliksi, joka kiehtoo sekä dominoivia että alistuvia.

Lisätietoja

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Olemme kuunnelleet, ja paljon asiakaspalautetta saatuamme esittelemme ylpeänä NoPacha® Punisher 2.0:n, BDSM-lisävarusteen, joka määrittelee uudelleen BDSM-suhteen intensiteetin. Aikojen perinteitä kunnioittaen Punisher 2.0 yhdistää siveyden, CBT ja Cock Bondage luodakseen viettelevän vuorovaikutuksen, joka kiehtoo sekä hallitsijoita että alistujia. Yksinkertaisesti sanottuna: aivan nerokas penishäkki!

    Dominance redefined: Tutustu NoPacha® Punisher 2.0:aan - nyt kolmessa eri koossa, jotta se istuu entistäkin täydellisemmin, juuri niin kuin haluat!

    Mestarillinen ammattitaito: Tässä kaksikerroksisesta, huolella valmistetusta nahasta valmistetussa kestävässä pussissa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka. NoPacha ® Punisher 2.0 on varustettu vetoketjulla, tarrakiinnityksellä ja lukittavalla hihnalla, ja se tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden ja hyvän kantomukavuuden. Todellinen kohokohta on kuitenkin innovatiivinen lukittava vetoketju, joka estää lopullisesti luvattoman pääsyn miehen sukupuolielimiin. Suojaa, mukavuutta ja turvallisuutta aivan uudella tasolla.

    Nyt myös vetoketju on lukittavissa!

    Vetoketjun liukusarjassa on integroitu avainlukko. Tämän etuna on, että vetoketju voidaan lukita suoraan ja ilman lisälaitteita. Integroidun avainlukon ohuen ja esteettisesti miellyttävän muotoilun ansiosta tässä vetoketjussa yhdistyvät turvallisuus ja tyylikkyys. Ihanteellinen käyttötarkoituksiimme, joissa luvaton pääsy miehen sukupuolielimiin ja muotoilu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Sopiva avain vetoketjun lukitsemiseen sisältyy luonnollisesti toimitukseen.

    Nahkapussin sisällä piilossa piilee se tietty juttu: piikit, jotka reagoivat terävällä kivulla mihin tahansa kiihottumisen merkkiin. Jatkuva muistutus siitä, kuinka lähellä nautinto ja kipu ovat.

    NoPacha ® Punisher 2.0: Rajoittamaton halu siveyden ja kontrollin avulla!

    Itsetyydytys? Seksuaalinen kanssakäyminen? NoPacha ® Punisherin avulla näistä toiminnoista tulee lähes ylitsepääsemättömiä haasteita. Ja jos käyttäjä kiihottuu seksuaalisesti, sisäiset piikit takaavat välittömät seuraukset. Tässä tarvitaan erityistä varovaisuutta, jotta vältetään tarpeeton kipu. Dominoivan isännän tai tiukan rakastajattaren ei siis koskaan pidä tarttua liian tiukasti.

    Punisher 2.0 on ulkonäöltään huomaamaton, ja se on tarpeeksi huomaamaton, jotta sitä voidaan käyttää näkymättömästi tavallisten housujen tai tiukkojen farkkujen alla jokapäiväisessä elämässä.

    Jokaisen NoPacha® Punisher 2.0:n mukana toimitetaan sopiva pieni riippulukko kahdella avaimella ja lisäavain lukittavaan vetoketjuun. Ja niille, jotka haluavat viedä nautintonsa seuraavalle tasolle, Punisher 2.0 on yhteensopiva MEObond® elektronisen aikalukkomme kanssa - tuntikausia, jopa päiviä, intensiivistä miehen nautinnon hallintaa varten!

    NoPacha® Punisher 2.0: Koe dominointi, alistuminen ja siveys täysin uudessa ulottuvuudessa. Vielä intensiivisempi nautinnon, kivun ja kontrollin vuorovaikutus odottaa sinua!

    Lisätietoja:

    • NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM-seksilelu omaa luokkaansa
    • Lukittava nahkapussi sukupuolielimille, nyt kolmessa koossa ja innovatiivisella lukittavalla vetoketjulla.
    • Mukana sopiva riippulukko sis. 2 avainta ja avain lukittavaan vetoketjuun.
    • Materiaalit: Laadukasta nahkaa, ruostumatonta terästä ja messinkiä (riippulukko) maksimaalisen kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.
    • Small: Kokonaispituus: n. 11 cm, pituus ilman hihnaa: 8 cm, leveys 8 cm, aukko (tarranauha) 4,5- 5,5 cm
    • Medium: Kokonaispituus: n. 11 cm, pituus ilman hihnaa: 8 cm, leveys 8,5 cm, aukko (tarranauha) 4,5-5,5 cm
    • Large: Kokonaispituus: n. 12 cm, pituus ilman hihnaa: 9 cm, leveys 9 cm, aukko (tarranauha) 4,5-5,5 cm

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Kirjoita oma arvostelusi

      NoPacha® Punisher 2.0 - Odottamasi päivitys!

      NoPacha® Punisher 2.0 - Odottamasi päivitys!

      Kuuntelimme, ja runsaan asiakaspalautteen jälkeen esittelemme ylpeänä NoPacha® Punisher 2.0:n, lisävarusteen, joka määrittelee uudelleen BDSM-suhteen intensiteetin. Koetellun perinteen mukaisesti Punisher 2.0 yhdistää siveyden, CBT ja Cock Bondage vietteleväksi yhteispeliksi, joka kiehtoo sekä dominoivia että alistuvia.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: