Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kukko & pallo bondage

Uutiskirje

Cock Bondage Vasikannahkainen köysi

Koe uusi ja paljon parempi tapa peniksen sitomiseen meidän Cock Bondage köyden avulla! Valmistettu korkealaatuisesta puuvillaköydestä ja päällystetty pehmeällä mustalla vasikannahalla, tämä köysi ei tarjoa ainoastaan vaikuttavan tuntuista, vaan myös huippuluokan kokemusta.

Lisätietoja

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe uusi ja paljon parempi tapa peniksen sitomiseen meidän Cock Bondage köyden avulla! Valmistettu korkealaatuisesta puuvillaköydestä ja huolellisesti päällystetty pehmeällä mustalla vasikannahalla, tämä köysi ei tarjoa ainoastaan vaikuttavan tuntuman, vaan myös kokemuksen, joka on omaa luokkaansa. Halkaisijaltaan 0,5 cm:n ja kokonaispituudeltaan 1,25 m:n köysi sopii täydellisesti peniksen ja kivesten sitomiseen.

     

    Tutustu lukemattomiin mahdollisuuksiin sitoa tai sitoa tiukasti sekä penis että kivekset Cock Bondage vasikannahkaisella köydellämme. Ja jos haluat jotain todella erikoista, voit käyttää köyttä myös täydellisesti ball stretcher. Kivekset tulevat rakastamaan sitä!

     

    Jos haluat käyttää köyttä riippusidontaan, huomioi maksimipaino tai vetovoima 20 kg. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että laadukas nahkaverhoilu säilyy ehjänä ja että voit nauttia tästä laadukkaasta BDSM-tuotteesta pitkään.

     

    Mitä erityistä tässä Cock Bondage vasikannahkaisessa köydessä on?

     

    Tavanomaisen puuvillaisen bondage-köyden päällystäminen korkealaatuisella italialaisella vasikannahalla ei ainoastaan anna köydelle ylellistä kosketusta, vaan myös erottaa sen tavanomaisista bondage-köysistä. Italialainen vasikannahka tunnetaan maailmanlaajuisesti ensiluokkaisesta laadustaan, notkeudestaan ja miellyttävästä tuntumastaan ihoa vasten. Tämä korkealaatuinen nahkavaippa ei ainoastaan suojaa ihoa puuvillan mahdolliselta ärsytykseltä, vaan antaa köydelle myös erityisen esteettisen kosketuksen, joka parantaa aistillista kokemusta sidonnan aikana. Lisäksi nahka antaa lisää vakautta ja kestävyyttä, mikä lisää köyden käyttöikää. Vasikannahkavaippa tekee köydestä myös todellisen katseenvangitsijan ja asettaa ylellisiä korostuksia. Siinä yhdistyvät siis toiminnallisuus ja estetiikka ainutlaatuisella tavalla, ja se on laadukas vaihtoehto perinteisille sidontaköysille.

     

    Mitä Cock & Ball Bondage on?

     

    Cock & Ball Bondage tarkoittaa BDSM-käytäntöjä, joissa peniksen ja/tai kivesten sitomiseen käytetään köysiä, hihnoja tai nahkahihnoja. Tavoitteena voi olla herkkyyden ja stimulaation lisääminen tai erektion ja siemensyöksyn rajoittaminen tai viivästyttäminen. Cock & Ball Bondagea voidaan käyttää eroottisen stimulaation muotona sekä vallan ja kontrollin menetelmänä BDSM-skenaarioissa. Bondage voi olla tiukkaa tai löysää, riippuen mieltymyksestäsi ja kokemuksestasi. On olemassa monia erilaisia tekniikoita ja tyylejä, yksinkertaisesta peniksen varren ympärillä tapahtuvasta sidonnasta monimutkaisempiin kuvioihin, joissa on mukana koko sukupuolielinten alue.

     

    Lisätietoja:

     

    • Cock Bondage Köysi, Premium-laatu
    • Italian kokeneimmat käsityöläiset valmistavat köytemme äärimmäisen tarkasti. Pehmeä vasikannahka ei ainoastaan takaa miellyttävää tuntumaa, vaan antaa köydelle myös ylellisen tuntuman.
    • Materiaali: vasikannahka, puuvillaköysi
    • Dimensions: Pituus 125 cm
    • Valmistettu Italiassa.
    • Löydät italian kielisen myymälämme osoitteesta www.meoteam.it

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Arviointi 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Kirjoita oma arvostelusi

        Cock Bondage Vasikannahkainen köysi

        Cock Bondage Vasikannahkainen köysi

        Koe uusi ja paljon parempi tapa peniksen sitomiseen meidän Cock Bondage köyden avulla! Valmistettu korkealaatuisesta puuvillaköydestä ja päällystetty pehmeällä mustalla vasikannahalla, tämä köysi ei tarjoa ainoastaan vaikuttavan tuntuista, vaan myös huippuluokan kokemusta.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: