Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Peniksen hihat ja peniksen suojukset

Uutiskirje

Peniksen hihan jatke + Masturboija 2 in 1

On olemassa monia masturbaattoreita ja penistuppeja, mutta tämä tuote on todellinen juttu! Siinä yhdistyvät kahden seksilelun kiimaiset edut! Ihastuttavan tiukka ja aina halukas, tämä realistisesti muotoiltu penishylsy on täydellinen masturbaattori miehille ja tarvittaessa myös peniksen jatke, jota kumppanisi on aina kaivannut.

Lisätietoja

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    On olemassa monia masturbaattoreita ja penistuppeja, mutta tämä tuote on todellinen juttu! Siinä yhdistyvät kahden seksilelun kiimaiset edut! Ihastuttavan tiukka ja aina halukas, tämä realistisesti muotoiltu penishylsy on täydellinen masturbaattori miehille ja myös peniksen jatke, jota kumppanisi on aina kaivannut.

     

    Käytä tätä monilahjakkuutta henkilökohtaisena ihmeaseena työntämällä mukana tuleva Bullet vibraattori (tärisevä muna) sille varattuun aukkoon. Nyt sinun tarvitsee vain liukua ihonväriseen ja tiukkaan, pehmeään aukkoon ja antaa itsesi hemmotella itseäsi napin painalluksella.

     

    Hyvin ihoa muistuttava materiaali takaa, että tunnet tuskin mitään eroa oikeaan ihoon. Sisällä jännittävä uritettu rakenne odottaa, että saat orgasmin, työntö työntö toisensa jälkeen. Ulkopuolella olevan rakenteen ansiosta tämä seksilelu makaa myös mukavasti kädessäsi.

     

    Vakuuttaa penishylsynä! Hemmottele kumppaniasi paksulla kalulla:

     

    Peniksen suurentamiseksi tai paksuuntumiseksi levitä yksinkertaisesti STROKE-liukuvoidettamme penishylsyn sisäpuolelle, pujota se peniksen päälle ja nauti tiukasta istuvuudesta. Peniksesi on jo 8 cm pidempi ja sen täyttöhalkaisija on jopa 5 cm. Tämä pullean suoninen penishylsy on ehdoton rikastuttaja seksielämääsi. Kumppanisi tuntee heti stimulaatiorakenteen ja kokee loputtomat orgasmit todella suuren peniksen ansiosta. Venyvästä, liukkaasta materiaalista valmistettu penistuppi takaa myös entistäkin paremman kestävyyden seksin aikana tiukan istuvuutensa ansiosta.

     

    Jännitystä masturbaattorina! Koe äärimmäisiä orgasmeja sooloseksin aikana:

     

    Venyvä penishylsy soveltuu ihanasti myös masturbaattoriksi jännittävään runkkaukseen. Helppokäyttöinen penishylsy on miellyttävän joustava, mutta ei menetä lujuuttaan toistuvallakaan käytöllä, joten voit nauttia siitä pitkään. Jos olet aina haaveillut tiukan perseen hemmottelusta, nyt on tilaisuutesi.

     

    Mihin minun on kiinnitettävä huomiota penishylsyn kanssa?

     

    Vaikka penishylsy on suljettu, se ei korvaa kondomia. Ehkäisy ja suojautuminen sukupuolitaudeilta ei ole mahdollista MEO®:n penishylsyn avulla.

     

    Penishylsyn materiaali ja hoito:

     

    Tämä penishylsy on valmistettu TPR:stä ja se on erityisen pehmeä. Materiaali ei sisällä ftalaatteja ja on luonnostaan hajuton. Pehmeän rakenteensa ansiosta TPR on hyvin samankaltainen kuin ihmisen iho ja tarjoaa siten realistisen kokemuksen seksin aikana. Maksimaalisen hauskuuden saavuttamiseksi suosittelemme STROKE-liukuvoiteen käyttöä. Jos haluat puhdistaa lelun, voit tehdä sen vedellä ja miedolla saippualla ja käyttää sen jälkeen Toy Cleaner VERYCLEAN -lelupuhdistustuotettamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Penis Sleeve "2 in 1 Penis Extension + Masturbator",
    • Elävän näköinen peniksen jäljennös tarttuvana, venyvänä penishylsynä.
    • Käyttö: Kiimaiseen runkkaukseen strokerina tai peniksen jatkeena peniksen laajentamiseen
    • Hemmottelee seksin aikana erottuvalla pintarakenteellaan ja itsetyydytyksen aikana monipuolisella sisärakenteellaan.
    • Ihoa muistuttava materiaali (Nature Skin)! Näyttää ja tuntuu aidolta iholta.
    • Helppokäyttöinen: Penishylsy on erittäin joustava menettämättä lujuuttaan.
    • Kestävä: Tukee erektiota tiukan istuvuuden ansiosta.
    • Materiaali: TPR
    • Paino: 430g
    • Bullet Vibe / värähtelevä muna vaatii 3 LR41 paristoa

     

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Arviointi 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Peniksen hihan jatke + Masturboija 2 in 1

      Peniksen hihan jatke + Masturboija 2 in 1

      On olemassa monia masturbaattoreita ja penistuppeja, mutta tämä tuote on todellinen juttu! Siinä yhdistyvät kahden seksilelun kiimaiset edut! Ihastuttavan tiukka ja aina halukas, tämä realistisesti muotoiltu penishylsy on täydellinen masturbaattori miehille ja tarvittaessa myös peniksen jatke, jota kumppanisi on aina kaivannut.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: