Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Alphamale FIST - Cock Ring

Alphamale FIST Cock Ring on tyylikäs ja toimiva kukko rengas, joka erottuu silmiinpistävän punaisen ja mustan värimaailmansa ansiosta. Tämä väriyhdistelmä ei ole ainoastaan visuaalisesti houkutteleva, vaan se myös symboloi yhteisön kuulumista ja ylpeyttä fisting Yhteisö.

Lisätietoja

3493/00

saatavilla

Lisätietoja

Alphamale FIST Cock Ring on tyylikäs ja toimiva kukko rengas, joka erottuu silmiinpistävän punaisen ja mustan värimaailmansa ansiosta. Tämä väriyhdistelmä ei ole ainoastaan visuaalisesti houkutteleva, vaan se myös symboloi yhteisön kuulumista ja ylpeyttä fisting Community.

Mitä Alphamale FIST-kukkarengas tekee:

Joustava silikonikukkarengas Alphamale FIST on tehokas ja nykyaikainen väline miehille seksuaalisen suorituskyvyn parantamiseksi. Joustavan silikonin ansiosta kyrpärengas mukautuu mihin tahansa peniskokoon ja on mukava käyttää. Kukkarengas tukee vahvempaa ja pidempikestoista erektiota rajoittamalla hieman veren virtausta peniksessä. Tämä voi johtaa voimakkaampiin orgasmeihin ja pidempään kestävyyteen seksin aikana. Silikoni on myös helppo puhdistaa ja hygieeninen, mikä tekee kalurirenkaasta käytännöllisen ja suositun lisävarusteen.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: Alphamale FIST Cock Ring on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka on tunnettu ihoystävällisyydestään, joustavuudestaan ja kestävyydestään. Silikonin ansiosta sitä on mukava käyttää ja se mukautuu täydellisesti varmistaen maksimaalisen tehokkuuden ja mukavuuden.
  • Muotoilu ja väri: Tämän kukkarengasrenkaan kaunein väri on tietenkin PUNAINEN - väri, joka on fisting Yhteisön väri! Kukkarengas tekee vaikutuksen silmiinpistävällä punaisella ja mustalla värimaailmallaan. Nyrkkeilyssä punainen edustaa intohimoa ja voimaa, musta BDSM:ää ja tyyliä.
  • Mitat ja paino: Sisähalkaisijaltaan 36 mm, ulkohalkaisijaltaan 46 mm ja korkeudeltaan 12 mm, tämä kalurirengas on mitoitettu siten, että se sopii useimmille miehille. Se painaa vain noin 10 grammaa, joten se tarjoaa kevyen mutta tehokkaan ratkaisun seksuaalisen suorituskyvyn parantamiseen.
  • Yhteensopivuus liukuvoiteiden kanssa: Alphamale FIST Cock Ringiä suositellaan käytettäväksi yksinomaan vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai ManCuntin kanssa. Tämäntyyppinen liukuaine on turvallista käyttää silikonituotteiden kanssa ja takaa erityisen nautinnollisen kokemuksen.
  • Helppo puhdistaa: Toinen joustavan silikonimateriaalin etu on, että se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Silikoni on vettä hylkivä, ja se voidaan helposti puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla tai suihkeellamme VERYCLEAN.


Alphamale FIST Cock Ring ei ole vain fantastinen väline seksuaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden lisäämiseen, vaan myös yhteisöllisyyden ja identiteetin ilmaus. Sen laadukas työstö ja houkutteleva muotoilu tekevät siitä välttämättömän kaikille, jotka haluavat lisätä seksuaalista voimaansa.

Lisätietoja:

  • Alphamale FIST - Cock Ring
  • Silikonista valmistettu penisrengas
  • Väri: punainen/musta
  • Dimensions: Sisähalkaisija 36 mm, ulkohalkaisija 46 mm, korkeus 12 mm.
  • Paino: noin 10 grammaa
  • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameo tai ManCunt kanssa.
  • Alphamaleaquameo ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Lataa

Kukkarengas

Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

Lataa (1.21M)

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Alphamale FIST - Cock Ring

Alphamale FIST - Cock Ring

Alphamale FIST Cock Ring on tyylikäs ja toimiva kukko rengas, joka erottuu silmiinpistävän punaisen ja mustan värimaailmansa ansiosta. Tämä väriyhdistelmä ei ole ainoastaan visuaalisesti houkutteleva, vaan se myös symboloi yhteisön kuulumista ja ylpeyttä fisting Yhteisö.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: