Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Metallinen kyrpäsormus - Alphamale - musta

Mustan Alphamale metallikukkorenkaan avulla olet pomo makuuhuoneessa. Nauti kovasta erektiosta yhdistettynä muotoiluun, jossa mukavuus on etusijalla.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Metallinen kukko rengas tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän valtavaa vaikutusta ja korkeaa käyttömukavuutta. Sen päätehtävänä on varmistaa kova ja pitkäkestoinen erektio. Rengas ympäröi peniksen siten, että verenkiertoa säädellään tehokkaasti ilman, että se on epämukava.

    Pienen painonsa ansiosta, joka on koosta riippuen 34-41 grammaa, penisrengas on tuskin havaittavissa, joten sitä voi käyttää mukavasti pidempäänkin. Muoto, erityisesti donitsin muoto, jakaa paineen tasaisesti ja välttää epämiellyttävät tuntemukset, joita voi esiintyä huonosti suunnitelluissa penisrenkaissa.

    Tämän AlphaMale-sarjan penisrenkaan erityispiirre on värivalikoima eloisissa väreissä. Se on saatavana sinisenä, punaisena, mustana, kultaisena ja hopeisena. Väritys on saatu aikaan anodisointimenetelmällä, joka paitsi antaa voimakkaat värit myös tekee alumiinin pinnasta kovemman ja kestävämmän kulutusta ja naarmuja vastaan.

    Toinen etu on käytetyn ilmailualumiinin hygieeniset ominaisuudet. Materiaali on helppo puhdistaa, ja sen sileä, saumaton pinta minimoi bakteerien kertymisen ja tekee renkaasta erityisen hygieenisen.

    Alumiinista valmistetulla penisrenkaalla on joitakin erityisominaisuuksia, jotka erottavat sen muista materiaaleista valmistetuista penisrenkaista:

    • Keveys ja lujuus: alumiini on kevyt mutta samalla erittäin luja materiaali. Tämä tarkoittaa, että alumiininen penisrengas on kevyestä painostaan huolimatta vankka ja kestävä.
    • Lämmönjohtavuus: Alumiini johtaa hyvin lämpöä. Tämä voi johtaa mielenkiintoisiin tuntemuksiin, kun rengas imee nopeasti kehon lämmön.
    • Sileä ja saumaton: Alumiinipinnoista voidaan tehdä hyvin sileitä ja saumattomia, jolloin ne tuntuvat mukavilta ja estävät kitkaa tai epämukavuutta.
    • Hygieeninen ja helppo puhdistaa: Alumiini ei ole huokoinen ja helppo puhdistaa. Se kestää myös korroosiota ja ruostetta.
    • Esteettisyys: Alumiiniset kalurirenkaamme ovat erittäin modernin ja esteettisen muotoilun omaavia, ja niissä on kiiltävä metallipinta.
    • Allergiariski: Ihmisille, jotka ovat herkkiä tietyille materiaaleille, alumiini on yleensä hypoallergeeninen, mikä vähentää ihoärsytyksen tai allergisten reaktioiden riskiä.


    Olemme valinneet tälle kalurirenkaalle donitsin muodon, jotta varmistetaan korkea mukavuus ja tasainen paineen jakautuminen. Tämä on erityisen tärkeää, jos kukkorengasta käytetään pidempään. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että rengas on oikean kokoinen, eikä sitä kanneta liian pitkään.

    Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidettamme Aquameo, jotta rengas voidaan vetää peniksen ja kivesten päälle. Käyttöohjeet ovat jokaisen kalurirenkaan mukana. Käytön jälkeen kukkorengas kannattaa puhdistaa suihkeellamme INSTACLEAN.

    Lisätietoja:

    • Metallista valmistettu penisrengas - Alphamale
    • Materiaali: Alumiini, anodisoitu
    • Mitat: - Alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen, alumiininen: Sisähalkaisija 40 mm, 45 ja 50 mm. Korkeus 14 mm, seinämän paksuus 8 mm.
    • Paino: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Saatavana eri väreissä: sininen, punainen, musta, kulta ja hopea.
    • Alphamale ja MEO ovat MEO Germanyn rekisteröityjä tavaramerkkejä.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Comfortable

    The cockring is very comfortable to wear; stays well in place all the time during the day, under the clothing. Giving a lovely sensual sensation, almost unnoticeable but it's there - like a sort of "cosmic background radiation". I'm quite surprised how this simple ring can be so sensual.

      Arviointi 

      Top

      Me convient très bien, portant une partie de la journée bon maintien ne tombe pas. Tiens bien en marchant, mis la partie plus grosse en bas. Je recommande

        Kirjoita oma arvostelusi

        Metallinen kyrpäsormus - Alphamale - musta

        Metallinen kyrpäsormus - Alphamale - musta

        Mustan Alphamale metallikukkorenkaan avulla olet pomo makuuhuoneessa. Nauti kovasta erektiosta yhdistettynä muotoiluun, jossa mukavuus on etusijalla.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: