Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Strap on dildo Strap on

Uutiskirje

Kaksinkertainen Penetrator tärinällä

Dual Penetratorin menestyksen salaisuus on toiminnallisuuden ja nautinnon täydellinen yhdistelmä: Integroitu kalurengas antaa lisätukea, pidentää erektiota ja lisää seksuaalista kestävyyttä, kun taas ergonomisesti muotoiltu, värähtelevä dildo stimuloi kohdennetusti sekä G-pistettä että eturauhasta.

Lisätietoja

3635/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämän nerokkaan seksilelun avulla voit nauttia kaksinkertaisesta tunkeutumisesta täysillä! Tämä laadukas Penetrator on yhdistelmä värisevää realistista dildoa ja mukavaa kyrpärengasta, joka ympäröi sekä peniksen varren että kivekset. Tämä kaksoistunkeutuja Penetrator tarjoaa 10 henkeäsalpaavaa värähtelytoimintoa, jotka vaihtelevat lempeästi sykkivistä henkeäsalpaavan voimakkaisiin värähtelyihin, ja tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa rajattomaan anaaliseen tai emättimen nautintoon.

    Kaksoistunkeutujan menestyksen salaisuus piilee toiminnallisuuden ja nautinnon täydellisessä yhdistelmässä: Integroitu kalurengas antaa lisätukea, pidentää erektiota ja lisää seksuaalista kestävyyttä, kun taas ergonomisesti muotoiltu, värähtelevä dildo stimuloi kohdennetusti sekä G-pistettä että eturauhasta. Tämä seksilelu ei ole vain avain intensiivisempään nautintoon kaksoispenetraation aikana, vaan myös tapa viedä kokemus kumppanin kanssa uudelle tasolle.

    Dual Penetrator on kehitetty erityisesti tekemään vihdoin ja viimein todellisuutta kaksoispenetraatiosta - kahden peniksen samanaikaisesta tunkeutumisesta - ja sille on ominaista sen realistinen rakenne ja muoto. Joustavat mutta lujat renkaat istuvat täydellisesti ja varmistavat, että dildo ei luista ja että sitä on erittäin mukava käyttää.

    Vinkkejä entistäkin realistisempaan nautintoon:

    Hybridivoiteluaineemme ManCunt, joka on ulkonäöltään ja koostumukseltaan oikeaa spermaa jäljittelevä, tarjoaa poikkeuksellisen realistisen kokemuksen, joka vie Dual Penetratorin käytön aivan uudelle tasolle. Ainutlaatuinen vesi- ja silikonipohjaisten ainesosien yhdistelmä takaa pitkäkestoisen voitelun muuttumatta tahmeaksi tai kuivumatta nopeasti. Liukuvoide sopii kaikille, jotka arvostavat aitoa tunnetta ja samalla arvostavat turvallisuutta ja mukavuutta, sillä se sopii myös herkälle iholle.

    Kaksoispenetraattorin hoito ja puhdistus on erittäin helppoa: puhdista se käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai VERYCLEAN suihkeellamme.

    Lisätietoja:

    • Tärinällä varustettu kaksoistunkeutuja
    • Täydellinen seksilelu kaksinkertaiseen penetraatioon.
    • Voidaan käyttää emättimen ja peräaukon kautta.
    • Mitat: 14 x 3,25 cm (dildo) | 3,25 cm (peniksen varren renkaan halkaisija) | 3,75 cm (kivespussin renkaan halkaisija)
    • 10 voimakasta värähtely-, pulsaatio- ja eskalaatiotoimintoa
    • Materiaali: Liquid Silicone (pehmeä, joustava, kestävä ja vedenpitävä)
    • Integroitu kivespussirengas lisätukea varten
    • Nykyaikainen muistisiru, joka palauttaa mieleen viimeksi käytetyn toiminnon
    • Turvalukitus - paina ja pidä painettuna 3 sekuntia kytkeäksesi päälle ja pois päältä.
    • Ladattavissa USB:n kautta - latauskaapeli mukana.
    • Täyteen ladattu 1,5 tunnissa.
    • Toimii 60 minuuttia korkealla ja 90 minuuttia matalalla.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    He enjoyed it and came very hard

    He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

      Arviointi 

      Balls deep!!

      Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Kaksinkertainen Penetrator tärinällä

        Kaksinkertainen Penetrator tärinällä

        Dual Penetratorin menestyksen salaisuus on toiminnallisuuden ja nautinnon täydellinen yhdistelmä: Integroitu kalurengas antaa lisätukea, pidentää erektiota ja lisää seksuaalista kestävyyttä, kun taas ergonomisesti muotoiltu, värähtelevä dildo stimuloi kohdennetusti sekä G-pistettä että eturauhasta.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: