Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Todellinen Ass Play

Uutiskirje

Käsi Dildo - fisting aloittelijoille

Nyrkkeilyä aloittelijoille: Joustavasta vinyylistä valmistettu "Hand"-dildo on nimensä mukaisesti miehen kädestä mallinnettu dildo. Ojennetut sormet mahdollistavat herkän tunkeutumisen ilman sulkijalihaksen ylikuormittumista, mikä on ihanteellista nyrkkeilyn harjoitteluun tai itsensä nyrkkeilyyn.

Lisätietoja

2543/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Nyrkkeilyä aloittelijoille: Joustavasta vinyylistä valmistettu "Hand"-dildo on nimensä mukaisesti miehen kädestä mallinnettu dildo. Ojennetut sormet mahdollistavat herkän tunkeutumisen ilman sulkijalihaksen ylikuormittumista, mikä on ihanteellista nyrkkeilyn harjoitteluun tai itsensä nyrkkeilyyn.

     

    Dildo on suunniteltu erityisesti kokeneille anaalisen nautinnon ystäville, sillä kokonaisen miehen käden sisäänottaminen vaatii jonkin verran harjoittelua. Sileän pohjan ansiosta dildo voidaan kiinnittää moniin sileisiin pintoihin, mikä mahdollistaa monenlaisia kiihottavia mahdollisuuksia.

     

    Kysytkö usein itseltäsi, miten nyrkkeillä tai miten nyrkkeillä oikein? Haluatko oppia nyrkkeilemään ja etsit nyrkkeilyohjeita? Ehkä haluaisit jopa nyrkkeillä itse? Sitten meidän fisting Käsi on täydellinen dildo sinulle! Dildo on kiimainen haaste, joka hallittuaan lupaa poikkeuksellista anaalista nautintoa.....

     

    Dildon sisään työnnettävän pituuden pituus on 38 cm. Halkaisijat ovat n. 7,5 cm kädessä, 5 cm ranteessa ja 6 cm akselissa.

     

    Miten käytän dildoa?

     

    Voit valmistautua henkeäsalpaaviin hetkiin uuden käsidildosi kanssa vain muutamalla askeleella:

     

    1.) Puhdista dildo:

     

    Vaikka dildosi olisi upouusi tai olisit puhdistanut sen edellisen kerran jälkeen, sinun tulisi pestä se perusteellisesti kuumalla vedellä tai puhdistaa se hygieenisesti suihkeellamme VERYCLEAN, koska tämä dildo tunkeutuu syvimmille sisäalueillesi. Puhdistamalla perusteellisesti varmistat turvallisuutesi, hygieniasi ja terveytesi, jotta kokemus on sinulle mahdollisimman positiivinen.

     

    2.) Käytä runsaasti liukuvoidetta ja Extremeo-suihketta:

     

    Tämän dildon koko sanelee, mitä liukuvoidetta sinun tulisi käyttää. Valitse MEO®-liukuvoide, joka on paksua mutta sileää, sillä se helpottaa käyttöön ottamista ja tuntuu hyvältä seksin aikana. Jos aiot käyttää dildoa, suosittelemme paksua MANCUNT-anaaliseksiöljyä. Se on vesiliukoista, valkoista ja kermaista, eikä tunnu miltään muulta liukuvoiteelta. MANCUNT yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja pestään pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT näyttää lähes spermalta ja tekee dildon käytöstä miellyttävää nautintoa.

     

    EXTREMEO-suihkeemme on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijalle että suurten dildojen kokeneelle käyttäjälle. EXTREMEO on erikoistuote anaaliseksiin ja jopa anaalin laajentamiseen. Erityisen aktiivisten ainesosien yhdistelmän ansiosta tämä suihke takaa, että jopa erittäin suuretkin fisting Dildot ja nyrkkidildot voidaan työntää helpommin sisään. EXTREMEOn erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Se on anaalisuihke, joka hoitaa ihoa ja rentouttaa peräaukon lyhyessä ajassa. Suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan estotonta anaaliseksiä!

     

    3.) Ja nyt mennään!

     

    Dildon asettaminen voi olla aluksi vaikeaa sen pituuden ja ympärysmitan vuoksi. Ota aikaa, etene hitaasti ja valitse asento, jossa voit venyttää kehoasi. Makaa selälläsi ASS UP -tyynyn ollessa takapuolesi alla ja jalkojesi ollessa koholla ja levällään. ASS UP -tyyny antaa vartalollesi vakaan ja mukavan tuen myös rasittavissa asennoissa. Kiinteä ASS UP -tyyny myös estää sinua vajoamasta sänkyyn ja helpottaa lukuisia muita asentoja seksin ja dildoseksin aikana. Voit tietysti myös kyykistyä dildon päälle, jotta voit hallita paremmin ison dildon tunkeutumissyvyyttä. Oikeaan asentoon ja väsymyksen merkkejä vastaan anaalisesti otettaessa tai hauskanpitoa sooloseksin aikana suosittelemme MEO:n Fuck & Play sling . Pehmeästä Latigo-nahasta valmistetut hyvin pehmustetut hihnatyynyt kiertyvät niskan ja polvien takaosan ympärille erityisen syvää tunkeutumista varten. Useiden solkien ansiosta hihnaa voidaan säätää yksilöllisesti.

     

    4.) Antaudu himollesi dildon kanssa hillittömästi!

     

    Kun olet asettanut koko dildon paikalleen, kehosi pitäisi olla rentoutunut riittävästi, jotta voit nyt nauttia dildon tuottamista tuntemuksista ja masturboida rauhassa. Monet asiakkaistamme nauttivat dildon pyörittämisestä kehossaan saavuttaakseen kaikki sisäiset erogeeniset vyöhykkeet, kun taas toiset suosivat työntöliikkeitä. Kokeile, mistä pidät, mutta muista liikuttaa dildoa hitaasti, jotta vältät loukkaantumiset!

     

    Onko käsidildon käytössä riskejä?

     

    Ei ja kyllä. Jos työnnät käsidildon varovasti, ei pitäisi olla ongelmia, mutta jos työnnät sen hätäisesti, ilman kokemusta, ilman esileikkiä tai ilman lämmittelyä, saatat kokea sisäisten kudosten repeytymistä ja kipua. Jos otat sen hitaasti, lämmität ensin pienemmällä dildolla dildo-verkkokaupastamme, käytät runsaasti voiteluainetta ja kuuntelet kehoasi, sinun pitäisi pystyä nauttimaan käsidildon jokaisesta sentistä. Jos tunnet epämukavuutta tai jopa kipua, lopeta käsidildon käyttö, koska peräaukkosi ei ole vielä valmis näin erikoiselle käsidildolle.

     

    MEO ®:n käsidildon materiaali ja hoito:

     

    Käsidildo on valmistettu korkealaatuisesta vinyylimateriaalista. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme vinyyli on erittäin vakaata, joten kolmas käsi kestää pitkään. Voit puhdistaa käsidildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteelliseen hygieniaan suosittelemme myös suihkeemme VERYCLEAN säännöllistä käyttöä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Hand Dildo resp. fisting Dildo, Dildo kädellä täydellinen fisting-harjoitteluun ja itse fistingiin
    • Valmistettu Euroopassa! Tämän käsidildon on valmistanut MEO ™ sinulle Euroopassa
    • Materiaali: Käsidildo valmistettu vinyylistä, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Voiteluaine: Suosittelemme voiteluaineitamme FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT tai FORMULA X HYBRID.
    • Käsi-dildon puhdistaminen: Käsi-dildo on helppo puhdistaa: Lämmin vesi ja meidän Toy Cleaner VERYCLEAN
    • Älä pelkää isoja dildoja anaaliseksin aikana: EXTREMEO-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa käsidildon asettamista.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Käsi Dildo - fisting aloittelijoille

    Käsi Dildo - fisting aloittelijoille

    Nyrkkeilyä aloittelijoille: Joustavasta vinyylistä valmistettu "Hand"-dildo on nimensä mukaisesti miehen kädestä mallinnettu dildo. Ojennetut sormet mahdollistavat herkän tunkeutumisen ilman sulkijalihaksen ylikuormittumista, mikä on ihanteellista nyrkkeilyn harjoitteluun tai itsensä nyrkkeilyyn.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: