Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Todellinen Ass Play

Uutiskirje

Pitkä butt plug "Beast" Extremeo-sarjasta

Tutustu salaisuuteen, miksi miehillä ja naisilla ympäri maailmaa on pakkomielle butt plug "Beast"! Jos luulit nähneesi kaiken, et ole nähnyt tätä butt plug, jolla on "salainen toiminto". Tämä butt plug yhdistää muotoilun ja toiminnon luodakseen todella mahtavan kokemuksen, joka on vertaansa vailla. Asiakkaamme eivät syyttä puhu maailman parhaasta butt plug.

Lisätietoja

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Tutustu salaisuuteen, miksi miehet ja naiset ympäri maailmaa ovat pakkomielteisiä "Pedon" kanssa! Jos luulit nähneesi kaiken, et ole nähnyt tätä butt plug, jossa on "salainen toiminto". Tämä butt plug yhdistää muotoilun ja toiminnon luodakseen todella mahtavan kokemuksen, jollaista ei ole ennen nähty. Ei ole syyttä, että asiakkaamme puhuvat maailman parhaasta butt plug.

     

    Jokainen yksityiskohta butt plug "Beast" on elämys itsessään!

     

    "Beast" tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa parhaalta anaaliseksiltä ja ensiluokkaiselta butt plug: Jo pelkästään sen vaikuttava 30 cm:n pituus lupaa erityisen syvän tunkeutumisen. Eri halkaisijoiden 4-6,3 cm ansiosta "Beast" vie sinut voimakkaimpien tuntemusten matkalle. Klassinen pepputulpan pää on vasta alkua - uritettu osa tehostaa anaalista stimulaatiota, joka lisääntyy pallomaisen paksuuntumisen myötä absoluuttiseen kliimaksiin, kun olet ohittanut tämän pisteen.

     

    Miksi tulet rakastamaan tätä "salaista" ominaisuutta:

     

    Todellinen neronleimaus on anaalitulpan alaosa, joka toimii kuin jousitettu "iskunvaimennin". Tämä yksityiskohta mahdollistaa syvän ja stimuloivan hieronnan syvällä peräaukon sisällä ja aivan eturauhasen kohdalla - ajattele twerkkauksen dynaamisia liikkeitä, vain kiimaisempana, intensiivisempänä, alastomana ja tietenkin pystysuorana.

     

    Kun ratsastat "Beastilla" butt plug, "iskunvaimennin" pääsee oikeuksiinsa. Se muuttaa liikkeesi voimakkaaksi, rytmiseksi stimulaatioksi, joka leviää syvälle sisimpääsi. Se on kuin ratsastaisi aallolla, joka katapultoi sinut uusiin nautinnon korkeuksiin jokaisella liikkeelläsi. Tämä ominaisuus maksimoi tunkeutumisen tunteen ja varmistaa, että jokainen liike, jokainen uusi tunkeutuminen ja jokainen pieni muutos asennossasi tuntuu intensiivisesti. Aivan kuin oikeaa anaaliseksiä!

     

    Varsinkin kun ratsastat butt plug, "iskunvaimennin" ja sen takaisku tarjoavat sen edun, että stimulaatio menee suoraan sinne, missä sitä eniten tarvitaan, eli syvälle peräaukkokanavaan ja miehillä erityisesti eturauhaseen.

     

    Lyhyesti sanottuna butt plug:n jousitettu "iskunvaimennin" vie anaalistimulaation aivan uudelle tasolle. Kyse ei ole vain täyteläisyyden tunteesta, jota monet anaalitulpat tarjoavat, vaan myös dynaamisesta, sykkivästä tunteesta, joka syntyy aktiivisen käytön myötä, luoden ainutlaatuisen, intensiivisen nautinnon tunteen. Tämä ominaisuus tekee "Beastista" korvaamattoman butt plug kaikille, jotka haluavat saada anaaliseikkailuistaan kaiken irti.

     

    Tutustu butt plug, joka tekee soolosessioista taivaallisia kokemuksia!

     

    Olipa kyse sitten sooloseksistä tai kumppanin kanssa, butt plug "Beast" tarjoaa unohtumattomia kliimakseja. Se on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, joka ei ole vain silkkisen tuntuista, vaan myös tarpeeksi joustavaa, jotta se yltää jokaiseen kehon osaan. Samalla butt plug on tarpeeksi luja, jotta se voidaan asettaa anaalisesti. Sen leveän imupohjan ansiosta voit käyttää peräaukkotulppaa kädet vapaana, mutta se myös suojaa sitä työntymästä liian syvälle peräaukkoon.

     

    Lyhyesti sanottuna: "Beastin" kanssa et saa vain butt plug - koet superlatiivisen seikkailun, jota innostuneet asiakkaamme kuvaavat kuumimmaksi, mitä he ovat koskaan kokeneet. Antaudu tälle seksikkäälle pedolle ja koe nautinnon hetkiä, joita et ole koskaan ennen kokenut!

     

    Extremeo anaalitulpan puhdistus ja käyttö:

     

    • Helppo käyttää: Anaalitulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Jotta anaalitulpan asettaminen peräaukkoon olisi helpompaa, suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme. Lyhyellä suihkuttelulla sulkijalihas rentoutuu. Näin peräaukkotulpan asettamisesta tulee erityisen hellävarainen nautinto.

     

    • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikealla liukuaineella voi olla suuri merkitys. Extremeo Butt Plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Ne antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Sen avulla voiteluaine jakautuu syvemmälle ja tasaisemmin peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan kiinnityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo butt plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • butt plug "Beast"
    • Anaalidildo tai anaalitulppa Extremeo-sarjasta.
    • Mitat: 30 cm pitkä, pään halkaisija 4,8 cm, uritetun osan halkaisija 4 cm, pallomaisen laajentuman halkaisija 6,3 cm.
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntijoiden kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ei sisällä ftalaatteja.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Pitkä butt plug "Beast" Extremeo-sarjasta

    Pitkä butt plug "Beast" Extremeo-sarjasta

    Tutustu salaisuuteen, miksi miehillä ja naisilla ympäri maailmaa on pakkomielle butt plug "Beast"! Jos luulit nähneesi kaiken, et ole nähnyt tätä butt plug, jolla on "salainen toiminto". Tämä butt plug yhdistää muotoilun ja toiminnon luodakseen todella mahtavan kokemuksen, joka on vertaansa vailla. Asiakkaamme eivät syyttä puhu maailman parhaasta butt plug.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: