Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

6-osainen silikoninen penisrengassarja - Alphamale Pro

Nämä Alphamale -malliston leveät silikoniset penisrenkaat ovat mukavia, seksikkäitä, kestäviä ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Penisrenkaat ovat erittäin leveät maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Setti sisältää penisrenkaita 6 eri koossa, joten sinulla on aina oikea koko käsilläsi.

Lisätietoja

3450/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Nämä Alphamale -malliston leveät penisrenkaat ovat mukavia, seksikkäitä ja kestäviä, ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Penisrenkaat ovat erittäin leveät maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Setti sisältää penisrenkaita 6 eri koossa, joten sinulla on aina oikea koko käsilläsi.

     

    Mikä voisi olla parempi kuin penisrengas?

     

    Aivan yksinkertainen: kuusi penisrengasta! Koska sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja kuin yhdellä penisrenkaalla. Siksi Alphamale Pro -setti sisältää 6 rengasta, joita voit käyttää yksitellen tai yhdessä. Esimerkiksi yksi rengas peniksen varren ja kivespussin ympärille ja toinen suoraan peniksen terskan ympärille. Tai molempia peniksen varren ympärillä - kokeile vain, mistä pidät eniten ja mikä stimuloi sinua eniten.

     

    Kivikovat erektiot ja hauskempaa seksiä hetkessä!

     

    Hieman venyvän materiaalin ansiosta penisrenkaita on erittäin helppo käyttää, mutta on aina hyvä idea käyttää jotain vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameoamme. Joka tapauksessa nämä lääketieteellisestä silikonista valmistetut renkaat varmistavat luotettavasti, että veri peniksessä pysähtyy ja samalla estetään veren takaisinvirtaus. Käytännöllistä, sillä näin molemmat kumppanit hyötyvät yhtä lailla kuuluisasta kyrpärengasvaikutuksesta! Loppujen lopuksi kova, pitkäaikainen erektio ei ole koskaan väärin, vai mitä?

     

    Käytön jälkeen voit puhdistaa renkaat vedellä ja suihkeellamme VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Alphamale Pro - 6-osainen penisrengassarja
    • Penisrenkaat 6 eri kokoa.
    • Sopii koosta riippuen peniksen akselirenkaaksi, klassiseksi penisrenkaaksi tai glans-renkaaksi.
    • Mitat: 25 mm, 33 mm, 38 mm, 46 mm, 53 mm ja 58 mm sisähalkaisija. Korkeus 17 mm, paksuus 6 mm.
    • Paino: kevyt, 9-23 grammaa.
    • Väri: musta.
    • Leveät penisrenkaat ovat miellyttävämpiä käyttää, koska ne jakavat painetta paremmin.
    • Erilaisia käyttötarkoituksia.
    • Pidentää erektiota ja lisää kestävyyttä seksin aikana.
    • Materiaali: Valmistettu lääketieteellisestä silikonista, ilman ftalaatteja.
    • Renkaat sopivat aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.
    • Käytön helpottamiseksi käytä vesipohjaista liukuvoidetta. Älä käytä silikonipohjaisia liukuvoiteita missään tapauksessa. Se vahingoittaisi penisrenkaiden korkealaatuista materiaalia.
    • Penisrenkaita on saatavana eri kokoja: Muista, että pehmeät materiaalit, kuten silikoni ja kumi, ovat joustavampia ja mukautuvat paremmin eri peniskokoihin. Kovista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettujen penisrenkaiden kohdalla on erityisen tärkeää löytää oikea koko. Verkkokaupastamme löydät ladattavaksi penisrenkaan käyttöohjeen, jossa penisrenkaan käyttö on selitetty erittäin hyvin ja joka sisältää yksityiskohtaiset ohjeet oikean penisrenkaan koon valitsemiseen. Nämä ohjeet sisältyvät myös jokaisen meiltä ostamasi penisrenkaan mukana. Voit myös pyytää näitä käyttöohjeita puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Monivuotisen kokemuksemme perusteella oletamme, että halkaisija 46 mm-58 mm on sopiva normaalille peniskoolle (kun penisrengasta käytetään peniksen ja kivesten ympärillä). Peniksen varren ympärillä käytettäville renkaille suosittelemme halkaisijaksi 33-38 mm ja peniksen kivesrenkaille halkaisijaksi 25-33 mm.
    • Se, kuinka kauan penisrengasta voidaan käyttää, riippuu useista eri tekijöistä. Joustavista materiaaleista valmistettuja penisrenkaita, kuten näitä silikonista valmistettuja renkaita, voi yleensä käyttää pidempään kuin kovista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettuja renkaita. Penisrenkaan pitäisi aina tuntua mukavalta eikä kivuliaalta. Jos penisrengas tuntuu epämukavalta tai kivuliaalta, se on otettava pois välittömästi.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sin molestias

    Set de 6 anillos de diferente diámetro, son elásticos y fáciles de poner, no molestan lo más mínimo. Material muy resistente y sensible al tacto. Totalmente recomendables.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Just the right fit

    Love the six different sizes to fit the different penis sizes out there. The soft silicone feels comfortable against the skin while holding your penis tight enough to keep a solid erection to last longer for sex. Great decision to purchase this item.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    High quality

    High quality, deliver the effect that we expected to perfection. Great experience and really has the impact and support that gives better experiences and duration.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr vielseitig anwendbar und effektiv

    Die verschiedenen Größen der Ringe erlauben eine vielseitige Benutzung. Egal wie groß dein Penis ist, es gibt immer den richtigen Ring dazu. Egal ob ich einen Ring komplett über Hoden und Penis lege, oder nur den Penis bestücke oder mehrere Ringe gleichzeitig platziere. Es ist immer ein sehr gutes Tragegefühl und sehr effektiv. Den kleinsten Ring kann man wunderbar hinter den Eichelrand legen und gibt einen besonderen Kick, da mann ihn mit einführt. Der Penis schwillt auch deutlich dicker an und nichts stört beim Verkehr wenn ich die Ringe benutze.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Gutes Set für jeden Mann

    Das Material der Ringe fühlt sich gut an und die Elastizität des Sets ist für mich gut abgestimmt, ebenso die verschiedenen Durchmesser.
    Ein sehr gelungenes Set, schön dass ich es entdeckt habe

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    6-osainen silikoninen penisrengassarja - Alphamale Pro

    6-osainen silikoninen penisrengassarja - Alphamale Pro

    Nämä Alphamale -malliston leveät silikoniset penisrenkaat ovat mukavia, seksikkäitä, kestäviä ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Penisrenkaat ovat erittäin leveät maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Setti sisältää penisrenkaita 6 eri koossa, joten sinulla on aina oikea koko käsilläsi.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: