Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Turvalliset siveysvyöt

Uutiskirje

Siveysvyö NoPacha ® Mancage

Tiukkojen avaimenhaltijoiden ensimmäinen valinta: NoPacha ® Mancage -siveyslaite on moderni siveysvyö miehille. Harkittu muotoilu, korkea käyttömukavuus ja ihanan kevyt high-tech-materiaali, josta siveysvyö on valmistettu, tekevät tästä siveyslaitteesta testivoittajamme siveysvöiden joukossa.

Lisätietoja

2768/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tiukkojen avaimenhaltijoiden ensimmäinen valinta: NoPacha ® Mancage -siveyslaite on moderni siveysvyö miehille. Se on valloittanut BDSM-yhteisön sydämet Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa hetkessä. Harkittu muotoilu, korkea käyttömukavuus ja ihanan kevyt high-tech-materiaali, josta siveysvyö on valmistettu, tekevät tästä siveyslaitteesta testivoittajamme siveysvöiden joukossa.

     

    BDSM Extra: On jopa mahdollista lypsää erektiota vailla olevaa penistä, kun siveysvyö on päällä.

     

    Muihin siveysvöihin verrattuna NoPacha® Mancage -siveysvyö tarjoaa monia etuja ja estää täysin ja armottomasti alistuvaa miestä masturboimasta. Tietenkin myös yhdyntä tai pettäminen on mahdotonta: siveysside ei voi olla tehokkaampi! Siveysvyö NoPacha ® Mancage on valmistettu lähes tuhoutumattomasta polymeeristä, joka takaa kevyen painon. Näin ollen tämä siveysvyö ei jätä mitään toivomisen varaa pysyvään tai lyhytaikaiseen siveydenpitoon.

     

    NoPacha ® Mancage -siveysvyön sivuilla on tuuletusaukot, joiden tarkoituksena on tuulettaa ja parantaa käyttömukavuutta. Viillonmuotoisen aukon kautta on myös mahdollista lypsää erektiota vailla olevaa penistä tai virtsata. NoPacha ® Mancage -siveysvyö soveltuu siis täysin 24/7-käyttöön. NoPacha © Mancage -siveysvyötä voidaan käyttää huomaamattomasti tavallisten vaatteiden alla monien arkisten toimintojen aikana, jopa meressä uidessa tai pyöräillessä. Jopa tiukkojen urheilushortsien tai farkkujen alla siveysvyö ei näy.

     

    Miten siveysvyötä käytetään?

     

    NoPacha ® Mancage -siveysvyön mukana tulee kaikki, mitä tarvitset peniksen ja mieshormonien hallintaan. Siveysvyön avulla penis pidetään turvassa niin sanotussa penishäkissä. Käyttö on hyvin yksinkertaista: Penishäkissä on tangot, joihin työnnetään yksi neljästä koteloidusta renkaasta - jotka sopivat peniksen varren ympärysmittaan. Tämän jälkeen penishäkki vedetään peniksen kiiman ja löysän peniksen päälle. Rengas kiinnitetään peniksen alapäähän. Kivekset asetetaan niiden väliin tai alle, muodostuvaan rakoon. Häkki voidaan tietenkin myös sulkea. Kun NoPacha ® Mancage -siveyshäkki on päällä ja täysin suljettuna, kaikki seksuaalinen toiminta on tiukasti estetty.

     

    Toimituksen laajuus Siveysvyö NoPacha ® Mancage miehille:

     

    Penishäkki, neljä erikokoista penisrengasta (38 mm, 43 mm, 48 mm ja 52 mm) ja integroitu metallilukko kahdella avaimella.

     

    Lisätietoja:

     

    • NoPacha ® Mancage muovinen siveysvyö
    • Turvallinen siveysvyö miehille
    • Taattua siveyttä - 24/7 - Pitkäaikainen kesto
    • Jokaisen siveysvyön mukana tulee erikokoisia penisrenkaita.
    • NOPACHA ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Haluatko ostaa siveysvyön? Etsitkö siveysvyötä aloittelijoille? Vai siveysvyötä pysyvään käyttöön? Silloin lukittava turvallinen siveysvyö NoPacha ®:lta on oikea valinta. Se on BDSM-verkkokaupassamme myydyin ja valittu parhaaksi siveyshäkiksi, jolla on korkein asiakastyytyväisyys.
    • Jotta penis liukuu siveysvyössä vapaasti ja hankaamatta, suosittelemme käyttämään ravitsevaa geeliämme PLOWBOY, jossa on aloe veraa ja E-vitamiinia.
    • Siveysvyö tulisi puhdistaa VERYCLEAN -suihkeella käytön tauolla.
    • Siveysvöihin suosittelemme tuotteitamme CUMELOT ® passiivisen miehen satunnaiseen pakotettuun miehistämiseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Siveysvyö NoPacha ® Mancage

    Siveysvyö NoPacha ® Mancage

    Tiukkojen avaimenhaltijoiden ensimmäinen valinta: NoPacha ® Mancage -siveyslaite on moderni siveysvyö miehille. Harkittu muotoilu, korkea käyttömukavuus ja ihanan kevyt high-tech-materiaali, josta siveysvyö on valmistettu, tekevät tästä siveyslaitteesta testivoittajamme siveysvöiden joukossa.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: