Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ylellinen anaali tulpat

Uutiskirje

Anaalitulppa kristallilla - Diamond butt plug - iso anaalitulppa

Anatomisen muotonsa ansiosta suuri anaalitulppa kristallilla sopii erinomaisesti ja sitä voi helposti käyttää liikkeellä.

Lisätietoja

2122/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Kristallilla varustetut anaalitulppamme ovat vastustamattoman kauniita, eroottisia koruja, jotka eivät ole ainoastaan visuaalisesti vakuuttavia, vaan joissa ei myöskään tehdä kompromisseja materiaalin laadun ja valmistuksen suhteen.

     

    Valmistamme samettisen pehmeästä silikonista valmistettuja mustia anaalitulppia kolmessa eri koossa, ja koosta riippuen ne ovat täydellisiä anaalileluja kokeilunhaluisille aloittelijoille tai edistyneille käyttäjille. Materiaali on ihanan notkeaa ja varmistaa, että tulppa liukuu sisään sulavasti.

    Kartiomainen muoto luo jännittävän venytystuntuman. Miehillä anaalitulppa stimuloi erityisesti eturauhasta, mikä johtaa sanoinkuvaamattoman voimakkaisiin orgasmeihin.

    Tulpan pohjassa kirkas jalokivikristalli asettaa kimaltelevan korostuksen ja muodostaa viehättävän kontrastin mattamustalle pinnalle. Anna yksinkertaisesti tämän jalon seksilelun vietellä itsesi jännittäviin anaaliseikkailuihin ja yllätä kumppanisi, kun kumarrut iso "timantti" takapuolessasi!

    Puhdista silikoninen anaalitulppa käytön jälkeen yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Käytä anaalitulppaa vain yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen, kuten AQUAMEO:n, kanssa, jotta silikonipinta pysyy sileänä ja joustavana.

     

    Lisätietoja:

     

    • Synteettisellä kristallilla varustettu anaalitulppa
    • Materiaali: silikoni, ftalaatiton
    • Dimensions: Pituus 10 cm, työnnettävä pituus 9 cm, pienin halkaisija 1 cm, suurempi halkaisija 4 cm.
    • sopii hyvin aloittelijoille
    • samettisen pehmeä pinta
    • kimalteleva jalokivikristalli
    • kartiomainen muoto peräaukon venyttämiseen

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Puristisch und doch sehr edel

    Puristisch und doch sehr edel wirkt dieser schöne Analplug mit Kristall. Mit einer glatten, geschmeidigen Oberfläche aus hautfreundlichem Silikon schmeichelt der Plug meiner Haut. Der Schaft ist ergonomisch gestaltet und bietet mir hohen Komfort beim Tragen. Der Dildo erreicht jede meiner Lieblingsstellen ganz leicht, denn der Schaft ist biegsam und lässt sich gut einführen und an die gewünschte Stelle bringen.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Anaalitulppa kristallilla - Diamond butt plug - iso anaalitulppa

    Anaalitulppa kristallilla - Diamond butt plug - iso anaalitulppa

    Anatomisen muotonsa ansiosta suuri anaalitulppa kristallilla sopii erinomaisesti ja sitä voi helposti käyttää liikkeellä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    13 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: