Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

Koe henkeäsalpaavan realistista nyrkkeilyseksiä kultaisen butt plug "Golden Hour" kanssa Extremeo-sarjasta. Tämä realistisen käden muotoinen mestariteos ei ole vain butt plug, vaan villeimpienkin unelmiesi täyttymys intensiivisestä nyrkkeilyseksistä. Valmistaudu ikiomaan Golden Houriin!

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe henkeäsalpaavan realistista nyrkkeilyseksiä kultaisen butt plug "Golden Hour" kanssa Extremeo-sarjasta. Tämä realistisen käden muotoinen mestariteos ei ole vain butt plug, vaan villeimpienkin unelmiesi täyttymys intensiivisestä fisting-seksistä. Valmistaudu ikiomaan Golden Houriin!

     

    Etsitpä sitten uutta seikkailua tai haluat elää fisting-fantasiasi, Golden Hour -anaalitulppa on täydellinen valinta. Laadukkaasta Liquid Silicone valmistettu butt plug on paitsi turvallinen käyttää myös mukava työntää peräaukkoon. Anna itsesi lähteä jännittävään seikkailuun ja koe fisting ja koe vertaansa vailla oleva, täysin realistinen nautinto, joka tekee villeimmistäkin unelmistasi totta. Tunne jännittävä stimulaatio, kun totut hitaasti käden kokoon ja ympärysmittaan.

     

    Niille, jotka haluavat fisting haluavat tutkia, tämä butt plug on erinomainen valmisteluväline. Laajentamalla peräaukkoa vähitellen erikokoisilla pepputulpilla, kehosi voi hitaasti valmistautua oikean käden asettamiseen. Tämä auttaa rentouttamaan sulkijalihaksia ja lisäämään venyvyyttä mukavaa ja turvallista nyrkkikokemusta varten.

     

    Valitse kolmesta eri koosta ja löydä henkilökohtaisiin mieltymyksiisi täydellisesti sopiva:

     

    • Koko S: Niille, jotka ovat vasta aloittamassa fistiä fisting ja haaveilevat tuntevansa kokonaisen käden peräaukossaan. Kokonaispituus on 16 cm, työnnettävä pituus 14 cm ja suurin halkaisija 4,5 cm, joten tämä kätevä butt plug on täydellinen aloittelijoille.
    • Koko M: Edistyneille käyttäjille, jotka ovat jo saaneet jonkin verran kokemusta ja etsivät uusia haasteita. Kokonaispituus on 22 cm, työnnettävä pituus 20 cm ja enimmäishalkaisija 6 cm, joten tämä butt plug tarjoaa jännittävää nautintoa kokeneille nyrkkeilyn ystäville.
    • Koko L: Todellisille asiantuntijoille, jotka haluavat valmistautua intensiivisiin nyrkkeilysessioihin. Vaikuttava kokonaispituus on 26 cm, työnnettävä pituus 28 cm ja enimmäishalkaisija 8 cm, joten tämä butt plug on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat "lämmitellä" ennen nyrkkeilysessiota.

     

    Lisäksi käden muotoinen butt plug on ihanteellinen "soolopelaajille", jotka haluavat nauttia jännittävästä tunteesta.. fisting myös nauttia ilman kumppania. Anaalitulpan avulla voit kokea ihanan tunteen todellisesta fisting-seksistä ihan yksin ja hallita nautintoa täysin.

     

    Halusitpa sitten valmistautua todelliseen fisting tai haluat kokea fistingin nautinnon yksin, käden muotoinen butt plug "Golden Hour" tarjoaa sinulle intensiivisen ja realistisen tunteen, joka vie sinut uudelle seksuaalisen täyttymyksen tasolle.

     

    Nyrkkeilyfantasioita? Tämä miehen tai naisen käden muotoinen butt plug täyttää unelmasi!

     

    Kultainen fisting Extremeo-sarjaan kuuluvassa kultaisessa kädessä on erittäin realistinen muotoilu, joka antaa sinulle lähes aidon fisting-kokemuksen. Korkealaatuisesta Liquid Silicone, joustavuudestaan, kestävyydestään ja ihoystävällisistä ominaisuuksistaan tunnetusta materiaalista valmistettu butt plug tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden nyrkkeilyn aikana fisting. Vahvan imukuppipohjan ansiosta voit helposti kiinnittää anaalitulpan sileään pintaan ja nauttia vapaasta ja esteettömästä nautinnosta kaikissa kuviteltavissa olevissa asennoissa.

     

    Extremeo anaalitulpan puhdistaminen ja käyttö:

     

    Koe realistinen fisting-kokemus Fist Fuck butt plug avulla Golden Hour ja MEO sling Fuck & Play . Tämä yhdistelmä tarjoaa sinulle helpon anaalitulpan käsittelyn ja täysin realistisen fisting-tuntemuksen. Laadukkaasta nahasta valmistettu, taidokkaasti pehmustettu sling tarjoaa mukavuutta ja vakautta, kun jalkasi pysyvät levällään.

     

    Extremeo anaalitulpan käyttö voi olla nautinnollinen kokemus, jos osaat tehdä sen oikein. Asettamisen helpottamiseksi suosittelemme Extremeo Spray -suihketta, joka rentouttaa sulkijalihaksen ja tekee asettamisesta erityisen hellävaraista.

     

    Jos käytät silikonituotteita, kuten Extremeo butt plug, sinun tulisi välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, koska ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua, jotka antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonin kanssa butt plug. Lube Shooter tai voiteluaineen applikaattori optimoi kokemusta entisestään, sillä se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman levityksen. Tämä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa, sillä riittävä voiteluaine vähentää kitkaa ja pienentää loukkaantumisriskiä. Extremeo butt plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Tähän tarkoitukseen suosittelemme VERYCLEAN suihketta, joka takaa perusteellisen ja hygieenisen puhdistuksen ja tekee butt plug Golden Hour valmiiksi seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo
    • Naisen tai miehen käden muotoinen anaalitulppa
    • Imupohjalla varustettu anaalitulppa Extremeo-sarjasta.
    • Saatavana kolmessa koossa.
    • S: Kokonaispituus 16 cm, työnnettävä pituus 14 cm, suurin halkaisija 4,5 cm.
    • M: Kokonaispituus 22 cm, työnnettävä pituus 20 cm, enimmäishalkaisija 6 cm.
    • L: Kokonaispituus 26 cm, työnnettävä pituus 28 cm, enimmäishalkaisija 8 cm.
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntijoiden kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta Liquid Silicone, ei sisällä ftalaatteja.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Niente male

    Ottimo giochino da usare con il partner..

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Brutal

    En la foto parece pequeño pero no lo es. Mirar las medidas antes de pedirlo por si necesitas otro de menor tamaño antes de pasar a este. La calidad es inmejorable, no defrauda.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Gut gemachter Analfisting Plug

    Top Qualität und optimale Form mit sehr realistischen Details. Saugnapf haftet gut für den freihändigen Ritt ;)

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

    Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

    Koe henkeäsalpaavan realistista nyrkkeilyseksiä kultaisen butt plug "Golden Hour" kanssa Extremeo-sarjasta. Tämä realistisen käden muotoinen mestariteos ei ole vain butt plug, vaan villeimpienkin unelmiesi täyttymys intensiivisestä nyrkkeilyseksistä. Valmistaudu ikiomaan Golden Houriin!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: