Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalivibraattori

Uusi Tarjous
  • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalivibraattori

Eilen tieteiskirjallisuutta, tänään todellisuutta! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe on vallankumouksellinen pepputulppa, joka julistaa anaalistimulaation uutta aikakautta. Tässä innovatiivisessa pepputulpassa yhdistyvät 7 värähtelytilan teho ja täydellinen muotoilu, joka tarjoaa 3 nopeusasetusta ja pyörivät helmiä sykkivää ja rytmikästä rimming-kokemusta varten.

Lisätietoja

3626/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Eilen tieteiskirjallisuutta, tänään todellisuutta! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe on vallankumouksellinen pepputulppa, joka aloittaa uuden ajan anaalistimulaation. Tässä innovatiivisessa pepputulpassa yhdistyvät 7 intensiivisen värähtelytilan teho ja tehokas, vedenpitävä muotoilu, ja se tarjoaa 3 nopeusasetusta ja pyöriviä helmiä sykkivään ja rytmikkääseen rimming-kokemukseen.

    Eilen scifi, tänään todellisuutta!

    Jos olisimme sanoneet muutama vuosi sitten, että biomekaniikka ja tekoäly edistäisivät anaalista nautintoasi, olisit luultavasti luullut, että kyseessä olisi jotain scifi-elokuvasta peräisin olevaa. Teknologian ja materiaalitieteen nopea kehitys on kuitenkin tehnyt tällaisista innovatiivisista ideoista todellisuutta. Nykyään edistykselliset seksilelut voivat jäljitellä ihmisen liikkeiden monimutkaisuutta biomekaanisen suunnittelun avulla ja käyttää tekoälyä reagoidakseen käyttäjän yksilöllisiin mieltymyksiin luodakseen erittäin yksilöllisen seksuaalisen kokemuksen.

    rimming ja pyörivien helmien vaikutus:

    rimming, joka tunnetaan myös nimellä anilingus, on seksuaalisen stimulaation muoto, jossa peräaukon aluetta stimuloidaan suun kautta. MEO Bionic™ Beaded rimming Probe jäljittelee tätä kokemusta, sillä pistokkeen varteen on integroitu useita rivejä pyöriviä helmiä. Nämä pyörivät helmet luovat rytmikkään, sykkivän tunteen, joka simuloi anaaliseksin intensiivistä nautintoa rimming simuloi intensiivistä nautintoa. Helmien liikkeen kolme nopeutta tarjoavat erilaisia tuntemuksia lempeästä kutinasta voimakkaampaan ja syvempään stimulaatioon, aivan kuten oikea kieli tekisi.

    Toiminnot ja muotoilu:

    Valitse 7 upeasta värähtelytoiminnosta ja koe jännittävää rimming-iloa. Värähtelyn ja pyörivien helmien yhdistelmä vie sinut uusiin orgastisiin huipentumiin ja antaa sinun kokea voimakkaita anaaliorgasmeja. Kauniisti muotoiltu pepputulppa, jossa on tukeva varsi ja mukava pohja, on kehitetty erityisesti erittäin intensiivisiä hetkiä varten. Se takaa miellyttävän työnnön peräaukkoon, intensiivisen stimulaation ja helpon poistamisen käytön jälkeen.

    Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen:

    Laadukas pepputulppa voidaan ladata vain 3 tunnissa mukana tulevalla USB-latauskaapelilla 45 minuuttia nopeaa stimulaatiota tai 60 minuuttia pitkäkestoista, hellävaraista rimming-iloa varten. Käyttäjäystävällisillä painikkeilla säädät voimakkuutta, kun peräpistotulppa tarjoaa halutun rimming-stimulaation. Integroitu, huipputekninen muistisiru muistaa suosikkiasetuksesi ja aloittaa viimeksi käytetystä toiminnosta, kun kytket sen seuraavan kerran päälle.

    Helppo puhdistaa! Lämmin vesi, mieto saippua ja VERYCLEAN suihke:

    Asianmukainen puhdistus on ratkaisevan tärkeää pepputulpan käyttöiän ja hygienian kannalta. Käytön jälkeen pepputulppa tulee puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Lisäpuhdistukseen ja desinfiointiin suosittelemme VERYCLEAN suihketta. Tämä suihke on kehitetty erityisesti seksileluja varten ja takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Säännöllinen käyttö VERYCLEAN ei ainoastaan pidä pyllytulpan puhtaana, vaan myös optimaalisessa kunnossa.

    Lisätietoja:

    • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe
    • Värähtelevä pepputulppa
    • Ominaisuudet: ftalaatiton, ladattava, värähtelevä
    • Materiaali: silikoni (pepputulppa, napit), ABS (koriste)
    • Mitat: 12 cm x 3,75 cm ø
    • Paino: noin 140 grammaa
    • 7 toimintoa, joissa on voimakasta värinää, pulssia ja eskalaatiota
    • 3 nopeutta rytmikkäästi pyöriville helmille
    • IPX7 vedenpitävä
    • Moderni muistisiru tallentaa viimeksi käytetyn toiminnon
    • Turvalukitus - kytkeytyy päälle ja pois päältä painamalla ja pitämällä painettuna 3 sekuntia
    • Ladattavissa USB:n kautta - latauskaapeli sisältyy toimitukseen
    • Täysin ladattu 3 tunnissa
    • Toiminta-aika: 45 minuuttia suurella nopeudella, 60 minuuttia pienellä nopeudella
    • Maksimilatausaika: 180 minuuttia
    • Huomautus: Silikonia sisältävät voiteluaineet voivat vahingoittaa korkealaatuista materiaalia. Käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita, esim. Aquameo tai Alphamale Aqua.
    • Tekoäly ja biomekaniikka: Tekoäly ja biomekaniikka luonnehtivat tätä uuden sukupolven seksileluja. Tekoälyn (AI) ja biomekaanisten periaatteiden yhdistäminen on innovatiivinen edistysaskel nykyaikaisten seksilelujen kehityksessä. Tekoälyn avulla nämä seksilelut voivat oppia käyttäjän yksilölliset mieltymykset ja reaktiot ja mukautua niiden mukaisesti henkilökohtaisen kokemuksen optimoimiseksi. Biomekaanisen suunnittelun lähestymistavat puolestaan mahdollistavat seksilelujen suunnittelun siten, että ne voivat paremmin simuloida ihmisen luonnollisia liikkeitä ja kehon reaktioita. Näiden tekniikoiden yhdistelmä luo uudenlaisia seksileluja, kuten MEO Bionic -sarjan, jotka tarjoavat suuren määrän räätälöitävyyttä ja realismia toiminnallisuuden ja käyttäjäkokemuksen osalta.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr zufrieden

    Die Zustellung erfolgte prompt. Noch am selben Abend wurde es ausgepackt und getestet. Wir haben keinen unangenehmen Geruch bemerkt und das Silikon hat sich super angefühlt. Die Größe ist perfekt, es gibt verschiedene Vibrationsmodi, die alle kräftig sind. Auch die Lautstärke ist angenehm. Alles in allem hatten und haben mein Freund und ich viel Spaß damit.

      Arviointi 

      Hammer

      Sehr geiles Produkt. Der Analvibrator liegt gut in der Hand, macht Spaß und ist einfach zu reinigen. Echt starke Vibration, gibt gute Gefühle. Mann kann ihn auch gut unterwegs zum Beispiel auf der Arbeit tragen.

        Kirjoita oma arvostelusi

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalivibraattori

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anaalivibraattori

        Eilen tieteiskirjallisuutta, tänään todellisuutta! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe on vallankumouksellinen pepputulppa, joka julistaa anaalistimulaation uutta aikakautta. Tässä innovatiivisessa pepputulpassa yhdistyvät 7 värähtelytilan teho ja täydellinen muotoilu, joka tarjoaa 3 nopeusasetusta ja pyörivät helmiä sykkivää ja rytmikästä rimming-kokemusta varten.

        Kirjoita oma arvostelusi

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: