Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

MEO Bionic™-anturiasema: Power Stroking Masturbator

Uusi Tarjous
  • MEO Bionic™-anturiasema: Power Stroking Masturbator

The MEO Bionic™ Penetration Stationjoka tunnetaan myös miesten lypsykoneena, on innovatiivinen masturbaattori, jonka avulla voit kokea masturbaation tulevaisuuden jo tänään. Tämä täysin itsenäinen masturbaattori kehitettiin tarjoamaan täysin uusi ja ainutlaatuinen masturbaatiokokemus, joka on mallinnettu todellisen suu-, anaali- tai emätinseksin pohjalta.

Lisätietoja

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The MEO Bionic™ Penetration Stationjoka tunnetaan myös nimellä miesten lypsykone, on innovatiivinen masturboija, jonka avulla masturbaation tulevaisuus voidaan kokea tänään. Tämä täysin itsenäinen masturbaattori kehitettiin tarjoamaan täysin uusi ja ainutlaatuinen masturbaatiokokemus, joka on mallinnettu todellisen suu-, anaali- tai emätinseksin pohjalta. Tiiviisti jäsennelty sisäinen holkki (masturbaattorin holkki) ympäröi peniksen samalla kun seitsemän intensiivistä hierontatoimintoa lypsää penistä.

    Tekoäly ja biomekaniikka:

    Tekoäly ja biomekaniikka ovat tämän uuden sukupolven seksilelujen ytimessä. Tekoälyn integroinnin ansiosta masturbaattori mukautuu käyttäjän yksilöllisiin mieltymyksiin ja reaktioihin ja optimoi näin henkilökohtaisen kokemuksen. Biomekaaniset periaatteet auttavat masturbaattoria jäljittelemään realistisesti ihmisen luonnollisia liikkeitä ja reaktioita. MEO Bionic™ -sarjassa yhdistyvät nämä edistykselliset teknologiat, jotka takaavat korkeatasoisen räätälöitävyyden ja realistisen toiminnan ja kokemuksen.

    Juuri niin kuin haluat: oraalisesti, anaalisesti tai vaginaalisesti!

    Die MEO Bionic™ Penetration Station on miehille tarkoitettu masturboija, joka jäljittelee täydellisesti suu-, anaali- ja emätinyhdynnän tuntemuksia. Termi "silittäminen" viittaa edestakaisiin liikkeisiin, joita masturbaattori tekee jäljitelläkseen oikeaa seksiä.

    Parhaat materiaalit ja todellinen huipputeknologia:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station käyttää moottoroituja komponentteja realististen liikkeiden aikaansaamiseksi laitteessa, johon penis työnnetään. Liikkeet voivat vaihdella yksinkertaisista ylös- ja alasliikkeistä monimutkaisempiin liikekuvioihin, jotka maksimoivat stimulaation ja voivat johtaa voimakkaisiin orgasmeihin. Laitteessa on erilaisia nopeuksia ja kuvioita, jotka käyttäjä voi asettaa henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan.

    Mahdollisimman realistisen seksuaalisen kokemuksen tarjoamiseksi MEO Bionic™ Penetration Station käyttää sisähylsyn materiaalina TPE:tä (termoplastinen elastomeeri), joka on tunnettu ihoa muistuttavista ominaisuuksistaan. Tämä materiaali on erittäin suosittu seksileluteollisuudessa, koska se on pehmeää mutta joustavaa ja sen rakenne ja koostumus muistuttavat hyvin paljon ihmisen ihoa.

    Käyttämämme TPE-materiaalin realististen ominaisuuksien yhdistelmä masturbaattorin teknisiin ja elektronisiin toimintoihin tarjoaa käyttäjälle erittäin realistisen ja tyydyttävän kokemuksen, joka on paljon parempi kuin perinteisen masturbaation manuaaliset tekniikat.

    Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen:

    Käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin avulla on helppo säätää toimintoja sekä kytkeä masturbaattori päälle- ja pois toiminnasta. Tiiviisti istuva, erittäin pehmeä ja realistinen sisähylsy (masturbaattorin hylsy) voidaan irrottaa puhdistusta varten. Irrotettavan lukittavan kannen ansiosta masturbaattori voidaan säilyttää helposti ja hygieenisesti. Nauti yli 60 minuutin masturbaatio-ilosta ja lataa laite vain 2 tunnissa mukana tulevalla USB-kaapelilla.

    Käytä MEO:n STROKE-liukuvoidetta - Täydellinen masturbaatioon ja särmäykseen:

    STROKE on erityisesti kehitetty liukuvoide, joka vie masturbaation jasärmäyksen uudelle tasolle edging uudelle tasolle. Tälle erikoisvoiteluaineelle on ominaista sen pitkäkestoinen liukuvuus ja ihoystävällinen koostumus. Se on ihanteellinen pitkiin itsetyydytysistuntoihin ja edgingkäytäntöön, jossa lähestytään kliimaksia mutta viivytetään sitä tietoisesti seksuaalisen jännityksen ja nautinnon lisäämiseksi. STROKE on koostumukseltaan silkkisen pehmeä, joka tehostaa tuntemuksia ja tarjoaa intensiivisemmän kokemuksen. Koostumus on kehitetty hoitamaan ihoa ja tarjoamaan samalla maksimaalista mukavuutta ja nautintoa itsetyydytyksen aikana.

    Helppo puhdistaa! Lämmin vesi, mieto saippua ja VERYCLEAN suihke:

    Asianmukainen puhdistus on ratkaisevan tärkeää masturbaattorin käyttöiän ja hygienian kannalta. Käytön jälkeen holkki tulee puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Tämä poistaa tehokkaasti kehon nesteet ja liukuvoiteen jäämät. Lisäpuhdistukseen ja -desinfiointiin suosittelemme VERYCLEAN -suihketta. Tämä suihke on kehitetty erityisesti masturbaattoreille, kuten esim MEO Bionic™ Penetration Station ja takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Säännöllinen käyttö VERYCLEAN pitää masturbaattorin paitsi puhtaana myös optimaalisessa kunnossa.

    Lisätietoja:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Ominaisuudet: ftalaatiton, ladattava, värähtelevä
    • Moderni muistisiru tallentaa viimeksi käytetyn toiminnon
    • Turvalukitus - paina ja pidä painettuna 3 sekuntia kytkeytyäksesi päälle (kytkeytyy välittömästi pois päältä)
    • Ladattava USB:n kautta - latauskaapeli sisältyy toimitukseen
    • Materiaali: ABS (kotelo, katseluikkuna), TPE (sisäkansi), silikoni (painikkeet)
    • Mitat: Masturboija 23,5 cm x 9 cm, sisähylsy 13,25 cm x 9 cm, työnnettävän pituuden pituus: 12,75 cm
    • Maksimikäyttöaika: 60 min.
    • Maksimi latausaika: 120 minuuttia
    • Nopeudet: 3
    • Toiminnot: 7
    • Tekoäly ja biomekaniikka: Tekoäly ja biomekaniikka luonnehtivat tätä uuden sukupolven seksileluja. Tekoälyn (AI) ja biomekaanisten periaatteiden yhdistäminen on innovatiivinen edistysaskel nykyaikaisten seksilelujen kehityksessä. Tekoälyn avulla nämä seksilelut voivat oppia käyttäjän yksilölliset mieltymykset ja reaktiot ja mukautua niiden mukaisesti henkilökohtaisen kokemuksen optimoimiseksi. Biomekaanisen suunnittelun lähestymistavat puolestaan mahdollistavat seksilelujen suunnittelun siten, että ne voivat paremmin simuloida ihmisen luonnollisia liikkeitä ja kehon reaktioita. Näiden tekniikoiden yhdistelmällä luodaan uudenlaisia seksileluja, kuten MEO Bionic -sarja, jotka tarjoavat suuren määrän räätälöitävyyttä ja realismia toiminnallisuuden ja käyttäjäkokemuksen osalta.
    • Aquameo ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Kirjoita oma arvostelusi

      MEO Bionic™-anturiasema: Power Stroking Masturbator

      MEO Bionic™-anturiasema: Power Stroking Masturbator

      The MEO Bionic™ Penetration Stationjoka tunnetaan myös miesten lypsykoneena, on innovatiivinen masturbaattori, jonka avulla voit kokea masturbaation tulevaisuuden jo tänään. Tämä täysin itsenäinen masturbaattori kehitettiin tarjoamaan täysin uusi ja ainutlaatuinen masturbaatiokokemus, joka on mallinnettu todellisen suu-, anaali- tai emätinseksin pohjalta.

      Kirjoita oma arvostelusi

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: