Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

MEO Bionic™ Penetration Station - Lypsykone penikselle

Uusi Tarjous
  • MEO Bionic™ Penetration Station - Lypsykone penikselle

MEO Bionic™ Thrusting Masturbator on juuri se masturboija, jota kaikki miehet ovat odottaneet. Siinä yhdistyvät kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa ensiluokkaiselta masturbaattorilta, kehittyneeseen bioniseen teknologiaan, tekoälyyn ja käyttäjäystävälliseen muotoiluun.

Lisätietoja

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator on juuri se masturboija, jota kaikki miehet ovat odottaneet. Siinä yhdistyvät kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa premium-masturbaattorilta, kehittyneeseen bioniseen teknologiaan, tekoälyyn ja käyttäjäystävälliseen muotoiluun. Tämä masturboija tarjoaa uskomattoman realistisen ja intensiivisen kokemuksen, jota tehostavat kuvioitu sisähylsy ja seitsemän toimintoa intensiivistä lypsämistä varten. Turboahdin-painike tarjoaa myös vertaansa vailla olevaa tyydytystä joka kerta, kun penis astuu masturbaattoriin. Parhaaksi "peniksen lypsykoneeksi" kutsuttu masturbaattori tarjoaa juuri sen, mitä se lupaa.

    Paras masturbaattori miehille on tämä liikkuva lypsykone penikselle:

    Parasta masturbaattoria etsivä mies odottaa laitetta, joka tarjoaa hänelle realistisen ja intensiivisen seksuaalisen kokemuksen. Hän haluaa tuotteen, jonka materiaali ja rakenne jäljittelevät ihmisen kosketuksen luonnollisia tuntemuksia. Ihanteellisen stimulaation tulisi olla sekä vaihtelevaa että intensiivistä, jotta se vastaisi erilaisiin mieltymyksiin ja mielialoihin. Hän korostaa myös käyttäjäystävällisyyttä ja helppoa puhdistettavuutta. Toinen tärkeä näkökohta on laitteen hienotunteisuus ulkonäön ja melutason suhteen. Laadukkaat materiaalit ja vankka rakenne takaavat kestävyyden, ja innovatiiviset toiminnot voivat rikastuttaa kokemusta entisestään. Lyhyesti sanottuna hän etsii masturbaattoria kuten MEO Bionic™ Penetration Stationjoka tarjoaa hänelle henkeäsalpaavaa, monipuolista ja mutkatonta nautintoa.

    Ehdottoman realistista nautintoa - ilman jos ja mutta!

    Jotta masturbointilaite tarjoaisi mahdollisimman todenmukaisen seksuaalisen kokemuksen, se on MEO Bionic™ Penetration Station käytetään sisähylsyn materiaalina TPE:tä (termoplastinen elastomeeri), joka on tunnettu ihoa muistuttavista ominaisuuksistaan. Tämä materiaali on erittäin suosittu seksileluteollisuudessa, koska se on pehmeää mutta joustavaa ja sen rakenne ja koostumus muistuttavat hyvin paljon ihmisen ihoa.

    Käyttämämme TPE-materiaalin realististen ominaisuuksien yhdistelmä sekä teknisten ja elektronisten toimintojen yhdistelmä MEO Bionic™ Penetration Station tarjoaa käyttäjälle erittäin realistisen ja tyydyttävän kokemuksen, joka on paljon parempi kuin perinteisen masturbaation manuaaliset tekniikat.

    Helppo käyttää! Tulet hämmästymään...

    Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli helpottaa toimintojen asettamista ja laitteen kytkemistä päälle ja pois päältä. Takapuolella olevalla turbopainikkeella voit säätää lypsyn voimakkuutta. Erittäin ohut, erittäin pehmeä ja eläväinen sisäkansi ei ainoastaan tarjoa realistista tuntumaa, vaan se voidaan myös irrottaa puhdistusta varten tai sitä voidaan käyttää itsenäisesti.. MEO Bionic™ Penetration Station käyttää itsenäisesti. Irrotettava lukittava kansi tarjoaa turvallisen ja puhtaan säilytysvaihtoehdon.

    Lataa MEO Bionic™ -laite Thrusting Masturbator mukana toimitetulla USB-kaapelilla 3,5 tunnissa ja nauti jopa 180 minuuttia. Edistyksellinen muistisiru asettaa laitteen viimeksi käytettyyn toimintoon seuraavalla käyttökerralla, kun taas matkalukko estää tahattoman päälle kytkemisen.

    Realistisen stimulaation, mukautettavien toimintojen ja käyttäjäystävällisen käytön yhdistelmällä MEO Bionic™ on masturboija, jota jokainen mies etsii Thrusting Masturbator on masturboija, jota jokainen mies on odottanut.

    Käytä MEO:n STROKE-liukuvoidetta - Täydellinen itsetyydytykseen ja edgingiin:

    STROKE on erityisesti kehitetty liukuvoide, joka vie itsetyydytyksen ja edgingin uudelle tasolle edging uudelle tasolle. Tälle erikoisvoiteluaineelle on ominaista sen pitkäkestoinen liukuvuus ja ihoystävällinen koostumus. Se sopii erinomaisesti peniksen pitkäkestoiseen lypsämiseen sekä edgingkäytäntöä, jossa lähestytään orgasmia mutta viivytetään sitä tietoisesti seksuaalisen jännityksen ja nautinnon lisäämiseksi. STROKE on koostumukseltaan silkkisen pehmeä, joka tehostaa tuntemuksia ja tarjoaa intensiivisemmän kokemuksen.

    Helppo puhdistaa! Lämmin vesi, mieto saippua ja VERYCLEAN suihke:

    Asianmukainen puhdistus on ratkaisevan tärkeää masturbaattorin käyttöiän ja hygienian kannalta. Käytön jälkeen holkki tulee puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Tämä poistaa tehokkaasti kehon nesteet ja voiteluainejäämät. Lisäpuhdistukseen ja -desinfiointiin suosittelemme VERYCLEAN -suihketta. Tämä suihke on kehitetty erityisesti masturbaattoreille, kuten esim MEO Bionic™ Penetration Station ja takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Säännöllinen käyttö VERYCLEAN pitää masturbaattorin paitsi puhtaana myös optimaalisessa kunnossa.

    Lisätietoja:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Lypsykone penikselle
    • 7 toimintoa intensiiviseen stimulaatioon
    • Takapuolella oleva turbopainike mahdollistaa paineesta riippuvan työnnön
    • Johdoton, suljettu muotoilu
    • Realistinen sisähylsy (masturbaattorin hylsy) voidaan irrottaa helppoa puhdistusta varten
    • Irrotettava korkki turvallista ja puhdasta säilytystä varten.
    • Nykyaikainen muistisiru viimeksi käytetyn toiminnon jatkamista varten
    • Turvalukitus - paina ja pidä painettuna 3 sekuntia kytkeytyäksesi päälle (kytkeytyy välittömästi pois päältä)
    • Ladattava USB:n kautta - latauskaapeli sisältyy toimitukseen
    • Täysin ladattu 3,5 tunnissa
    • Toimii 120 minuuttia korkealla ja 180 minuuttia matalalla asetuksella
    • Mitat: 30,5 x 9,5 cm (masturbaattori) | 8,25 x 12,75 cm (masturbaattorin holkki)
    • Roiskevesitiivis
    • Materiaali: ABS ja TPE
    • Huomautus: Silikonia sisältävät voiteluaineet voivat vahingoittaa korkealaatuista materiaalia. Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, esim. Aquameo tai STROKE.
    • Tekoäly ja biomekaniikka: Tekoäly ja biomekaniikka luonnehtivat tätä uuden sukupolven seksileluja. Tekoälyn (AI) ja biomekaanisten periaatteiden yhdistäminen on innovatiivinen edistysaskel nykyaikaisten seksilelujen kehityksessä. Tekoälyn avulla nämä seksilelut voivat oppia käyttäjän yksilölliset mieltymykset ja reaktiot ja mukautua niiden mukaisesti henkilökohtaisen kokemuksen optimoimiseksi. Biomekaanisen suunnittelun lähestymistavat puolestaan mahdollistavat seksilelujen suunnittelun siten, että ne voivat paremmin simuloida ihmisen luonnollisia liikkeitä ja kehon reaktioita. Näiden tekniikoiden yhdistelmä luo uudenlaisia seksileluja, kuten MEO Bionic -sarjan, jotka tarjoavat suuren määrän räätälöitävyyttä ja realismia toiminnallisuuden ja käyttäjäkokemuksen osalta.
    • Aquameo ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    MEO Bionic™ Penetration Station - Lypsykone penikselle

    MEO Bionic™ Penetration Station - Lypsykone penikselle

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator on juuri se masturboija, jota kaikki miehet ovat odottaneet. Siinä yhdistyvät kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa ensiluokkaiselta masturbaattorilta, kehittyneeseen bioniseen teknologiaan, tekoälyyn ja käyttäjäystävälliseen muotoiluun.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: