Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

MEO Bionic ™ Penetration Station: Blowjob ja deep throat Masturbator

Koe seksuaalisen stimulaation tulevaisuus MEO Bionic™ Penetration Station - teknologinen tunne, joka simuloi äärimmäistä suihinotto- ja syväkurkkutuntemusta aidon Bionic™-teknologian avulla. Tämä uraauurtava masturboija on biomekaniikan mestariteos ja se on suunniteltu tyydyttämään miehiä henkeäsalpaavalla, täysin täydellisellä blowjob

Lisätietoja

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe seksuaalisen stimulaation tulevaisuus MEO Bionic™ Penetration Station - teknologinen tunne, joka simuloi äärimmäistä suihinotto- ja syväkurkkutuntemusta aidon Bionic™-teknologian avulla. Tämä uraauurtava masturboija on biomekaniikan mestariteos, ja se on kehitetty tarjoamaan miehille henkeäsalpaavan, täysin täydellisen blowjob.

    Innovatiivinen "Bionic"-teknologia, johon masturboija perustuu, on kehittynyt tekninen innovaatio MEO Bionic™ Penetration Station perustuu, on edistyksellinen tekninen kehitys, jonka tarkoituksena on simuloida ihmisen seksuaalisia kokemuksia monimutkaisten teknisten jäljitelmien avulla. Masturbaattorin erittäin tiivis, kuvioitu sisähylsy ympäröi peniksen tiiviisti ja hemmottelee sitä todellisen suihinoton tarkkuudella, kun taas neljä erittäin intensiivistä imutoimintoa jäljittelevät syvän ja intensiivisen deep throat tunteen. Seitsemän itsenäistä värinätilaa tarjoavat vaihtelevaa ja dynaamista stimulaatiota.

    Intuitiivisten hallintalaitteiden avulla on helppo asettaa toiminnot ja kytkeä laite tarvittaessa nopeasti päälle ja pois päältä. Realistisesti muotoiltu, erittäin pehmeä sisähylsy takaa autenttisen kokemuksen, ja se voidaan irrottaa puhdistusta varten. MEO Bionic™ Penetration Station on varustettu irrotettavalla suojakuorella, joka takaa hygieenisen säilytyksen.

    Vain 2 tunnin latausajan (mukana toimitetun USB-kaapelin kautta) ja yli 90 minuutin käyttöajan matalalla imu- ja tärinävoimakkuudella ansiosta MEO Bionic™ -penetraatioasema on modernin masturbaatioteknologian mestariteos ja takaa pitkäkestoisen blowjob.

    Käytä MEO:n STROKE-liukuvoidetta - Täydellinen itsetyydytykseen ja särmäykseen:

    MEO:n STROKE on erityisesti kehitetty liukuvoide, joka vie itsetyydytyksen ja särmäyksen uudelle tasolle edging uudelle tasolle. Tälle erikoisvoiteluaineelle on ominaista sen pitkäkestoinen liukuvuus ja ihoystävällinen koostumus. Se on ihanteellinen pitkiin masturbaatiosessioihin ja edgingkäytäntöön, jossa lähestytään kliimaksia mutta viivytetään sitä tietoisesti seksuaalisen jännityksen ja nautinnon lisäämiseksi. STROKE on koostumukseltaan silkkisen pehmeä, joka tehostaa tuntemuksia ja tarjoaa intensiivisemmän kokemuksen. Koostumus on kehitetty hoitamaan ihoa ja tarjoamaan samalla maksimaalista mukavuutta ja nautintoa itsetyydytyksen aikana.

    Helppo puhdistaa! Tarvitset vain lämmintä vettä, mietoa saippuaa ja VERYCLEAN -suihketta:

    Asianmukainen puhdistus on ratkaisevan tärkeää masturbaattorin käyttöiän ja hygienian kannalta. Käytön jälkeen holkki tulee puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Tämä poistaa tehokkaasti kehon nesteet ja voiteluainejäämät. Lisäpuhdistukseen ja -desinfiointiin suosittelemme VERYCLEAN -suihketta. Tämä suihke on kehitetty erityisesti masturbaattoreille, kuten esim MEO Bionic™ Penetration Station ja takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Säännöllinen käyttö VERYCLEAN pitää masturbaattorin paitsi puhtaana myös optimaalisessa kunnossa.

    Lisätietoja:

    • High-tech-masturbaattori
    • MEO Bionic™ -penetraatioasema: täydellinen blowjob ja paras mahdollinen deep throat
    • Erityisominaisuudet: ftalaatiton, ladattava, värähtelevä
    • Virransyöttö: Virtalähde: 1: USB-ladattavat paristot (sisältyvät toimitukseen)
    • Materiaali: ABS (kotelo, näyttö), TPE (sisäkansi), silikoni (painikkeet)
    • Dimensions: Sisäkotelo: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Enimmäiskäyttöaika: 90 minuuttia
    • Maksimilatausaika: 120 minuuttia
    • Nopeudet: 7
    • Toiminnot: 7
    • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai STROKEn kanssa.
    • Tekoäly ja biomekaniikka: Tekoäly ja biomekaniikka luonnehtivat tätä uuden sukupolven seksileluja. Tekoälyn (AI) ja biomekaanisten periaatteiden yhdistäminen on innovatiivinen edistysaskel nykyaikaisten seksilelujen kehityksessä. Tekoälyn avulla nämä seksilelut voivat oppia käyttäjän yksilölliset mieltymykset ja reaktiot ja mukautua niiden mukaisesti henkilökohtaisen kokemuksen optimoimiseksi. Biomekaanisen suunnittelun lähestymistavat puolestaan mahdollistavat seksilelujen suunnittelun siten, että ne voivat paremmin simuloida ihmisen luonnollisia liikkeitä ja kehon reaktioita. Näiden tekniikoiden yhdistelmällä luodaan uudenlaisia seksileluja, kuten MEO Bionic -sarja, jotka tarjoavat suuren määrän räätälöitävyyttä ja realismia toiminnallisuuden ja käyttäjäkokemuksen osalta.
    • Aquameo ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Kirjoita oma arvostelusi

      MEO Bionic ™ Penetration Station: Blowjob ja deep throat Masturbator

      MEO Bionic ™ Penetration Station: Blowjob ja deep throat Masturbator

      Koe seksuaalisen stimulaation tulevaisuus MEO Bionic™ Penetration Station - teknologinen tunne, joka simuloi äärimmäistä suihinotto- ja syväkurkkutuntemusta aidon Bionic™-teknologian avulla. Tämä uraauurtava masturboija on biomekaniikan mestariteos ja se on suunniteltu tyydyttämään miehiä henkeäsalpaavalla, täysin täydellisellä blowjob

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: