Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsoiva anaalitulppa

Uusi Tarjous
  • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsoiva anaalitulppa

Biomekaniikka ja tekoäly tekevät MEO Bionic™ -mallista Dual Pulsating Probe poikkeukselliseksi 24/7-anaalitulpaksi, joka eroaa merkittävästi tavanomaisista anaalitulpista. Tässä hienostuneessa seksilelussa yhdistyvät seitsemän intensiivistä värähtelytoimintoa tyylikkääseen, vedenpitävään muotoiluun samalla kun se tarjoaa jatkuvan, voimakkaan sykkivän vaikutuksen.

Lisätietoja

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Biomekaniikka ja tekoäly tekevät MEO Bionic™ -mallista Dual Pulsating Probe poikkeukselliseksi 24/7-anaalitulpaksi, joka eroaa merkittävästi tavanomaisista anaalitulpista. Tässä hienostuneessa seksilelussa yhdistyvät seitsemän intensiivistä värähtelytoimintoa tyylikkääseen, vedenpitävään muotoiluun samalla, kun se tarjoaa jatkuvan, voimakkaasti sykkivän vaikutuksen.

    Etsitkö anaalisen tyydytyksen uutta ulottuvuutta?

    Pulsoiva pepputulppamme on erityisesti anaalista stimulaatiota varten suunniteltu seksilelu, jolla on ainutlaatuinen ominaisuus: kyky sykkiä. Sen sijaan, että se vain värähtelisi, kuten perinteiset anaalivibraattorit, sykkivä pepputulppa liikkuu eräänlaisella työntö- ja naputusliikkeellä. Nämä pulssit jäljittelevät luonnollisia supistuksia, joita voi esiintyä orgasmin tai anaalipenetraation aikana, ja ne tarjoavat voimakkaan, rytmisen tunteen, joka on erittäin kiihottava. MEO Bionic™ -pistokkeen erityispiirre Dual Pulsating Probe on sen kyky luoda syvää, tunkeutuvaa stimulaatiota, joka voi tuntua aidolta anaaliyhdynnältä. Pulssin ansiosta voit kokea jatkuvaa mutta voimakasta stimulaatiota, joka sopii sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

    Täydellinen 24/7-pyllypistoke: huomaamaton, hiljainen ja täysin turvallinen!

    MEO Bionic™:n Dual Pulsating Probe ei ole vain hienostunut seksilelu kotiin, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää sitä huomaamattomasti ja huomaamattomasti jokapäiväisessä elämässä. Käytännöllisesti katsoen äänettömän toimintansa ansiosta se on ihanteellinen 24/7-käyttöön ja pysyy huomaamattomana jopa jokapäiväisten vaatteiden alla. Tulpan anatomisesti täydellinen muoto takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden ilman pelkoa sen liukumisesta peräaukosta. Tämän ansiosta se sopii erinomaisesti pidempäänkin käyttöön matkoilla. Turvalukko on toinen tämän pyllypistokkeen hyvin harkittu ominaisuus. Painamalla ohjauspainiketta ja pitämällä sitä painettuna 3 sekunnin ajan, pyllytulppa voidaan kytkeä päälle tai pois päältä, mikä estää sen kytkeytymisen päälle tai pois päältä vahingossa käytön aikana. Tämä toiminto tarjoaa lisää turvallisuutta ja valvontaa, jotta voit keskittyä täysin päivittäisiin toimintoihin samalla kun nautit salaisesta nautinnosta.

    The MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe yhdistää intensiivisen stimulaation nautinnon ja päivittäiseen käyttöön haluamasi hienovaraisuuden ja mukavuuden. Käytännöllisen käsittelynsä ja turvallisen istuvuutensa ansiosta tämä pepputulppa on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat hienovaraisesti ja huomaamattomasti integroida eroottisen nautinnon jokapäiväiseen elämäänsä.

    Eilen scifi, tänään todellisuutta!

    Elämme kiehtovaa aikaa, jossa teknologian ja seksuaalisen tyydytyksen väliset rajat ovat hämärtymässä. Tietyt seksilelut, joita ennen pidettiin tabuina, ovat nyt teknologisen innovaation eturintamassa ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia rikastuttaa ja parantaa seksielämäämme. Se, mikä ennen oli mahdoton ajatus, on nyt konkreettista todellisuutta, joka parantaa intiimeimpiä hetkiämme tarkkuudella, älykkyydellä ja ennennäkemättömällä intensiteetillä.

    Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen:

    Päätä nautintosi intensiteetistä ja koe jännittävä aistien matka seitsemällä tehokkaalla värähtelytilalla. Kaksoispulsaatio tarjoaa syvän ja stimuloivan kokemuksen, kun taas pistokkeen muotoiltu pohja ja kiinteä runko ovat luotettavia ja mukavia myös intohimoisimpina hetkinä. Pistoke on mukava asettaa paikalleen, se tarjoaa tehokasta stimulaatiota ja se on helppo ja hellävarainen irrottaa litteän pohjan ansiosta.

    Laadukas anaalivibraattori voidaan ladata vain kahdessa tunnissa 50 minuutin intensiivistä nautintoa varten tai 80 minuutin lempeämpää stimulaatiota varten mukana toimitetun USB-latauskaapelin avulla. Voimakkuutta voidaan säätää helppokäyttöisillä painikkeilla ja MEO Bionic™ -laitteen Dual Pulsating Probe tarjoaa halutun stimulaation. Integroitu, huipputekninen muistisiru muistaa suosikkiasetuksesi ja aloittaa viimeksi käytetyllä toiminnolla, kun kytket sen seuraavan kerran päälle.

    Helppo puhdistaa! Lämmin vesi, mieto saippua ja VERYCLEAN suihke:

    Asianmukainen puhdistus on ratkaisevan tärkeää pepputulpan käyttöiän ja hygienian kannalta. Jokaisen käyttökerran jälkeen pepputulppa tulee puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Lisäpuhdistukseen ja desinfiointiin suosittelemme VERYCLEAN suihketta. Tämä suihke on kehitetty erityisesti seksileluja varten ja takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Säännöllinen käyttö VERYCLEAN pitää pyllytulpan paitsi puhtaana, myös optimaalisessa kunnossa.

    Lisätietoja:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulsoiva pepputulppa
    • 7 voimakasta värähtelyä, pulssia ja eskalaatiotoimintoa
    • Jatkuva, voimakas tuplapulsaatio
    • Materiaali: Korkealaatuinen silikoni
    • Mitat: 12 x 3,75 cm (peräaukkotulppa) | 14,5 x 7,5 cm (yhteensä)
    • Vesitiivis IPX7-luokituksen mukaisesti
    • Moderni muistisiru muistaa viimeksi käytetyn toiminnon
    • Turvalukitus liikkeellä oloa varten - paina ja pidä painettuna 3 sekuntia kytkeäksesi päälle ja pois päältä
    • Ladattavissa USB:n kautta - latauskaapeli sisältyy toimitukseen
    • Täysin ladattu 2 tunnissa
    • Toimii 50 minuuttia suurella nopeudella ja 80 minuuttia pienellä nopeudella
    • Huomautus: Silikonia sisältävät voiteluaineet voivat vahingoittaa korkealaatuista materiaalia. Käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita, esim. Aquameo tai Alphamale Aqua.
    • Tekoäly ja biomekaniikka: Tekoäly ja biomekaniikka luonnehtivat tätä uuden sukupolven seksileluja. Tekoälyn (AI) ja biomekaanisten periaatteiden yhdistäminen on innovatiivinen edistysaskel nykyaikaisten seksilelujen kehityksessä. Tekoälyn avulla nämä seksilelut voivat oppia käyttäjän yksilölliset mieltymykset ja reaktiot ja mukautua niiden mukaisesti henkilökohtaisen kokemuksen optimoimiseksi. Biomekaanisen suunnittelun lähestymistavat puolestaan mahdollistavat seksilelujen suunnittelun siten, että ne voivat paremmin simuloida ihmisen luonnollisia liikkeitä ja kehon reaktioita. Näiden tekniikoiden yhdistelmä luo uudenlaisia seksileluja, kuten MEO Bionic -sarjan, jotka tarjoavat suuren määrän räätälöitävyyttä ja realismia toiminnallisuuden ja käyttäjäkokemuksen osalta.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Kirjoita oma arvostelusi

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsoiva anaalitulppa

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsoiva anaalitulppa

      Biomekaniikka ja tekoäly tekevät MEO Bionic™ -mallista Dual Pulsating Probe poikkeukselliseksi 24/7-anaalitulpaksi, joka eroaa merkittävästi tavanomaisista anaalitulpista. Tässä hienostuneessa seksilelussa yhdistyvät seitsemän intensiivistä värähtelytoimintoa tyylikkääseen, vedenpitävään muotoiluun samalla kun se tarjoaa jatkuvan, voimakkaan sykkivän vaikutuksen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: