Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM paddle BOXER

THE BOXER on paha lyömäsoittimet tai lopullinen BDSM-mela BDSM- tai selkäsauna-yhteisölle ja lupaa täyttää kaikki fantasianne. BDSM-myymälämme kohokohta.

Lisätietoja

2311/00

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    THE BOXER on paha lyömäsoittimet tai lopullinen BDSM-mela BDSM- tai selkäsauna-yhteisölle, ja se lupaa täyttää kaikki fantasianne. Kohokohta BDSM-myymälässämme.

    Tämän BDSM-mela vastaa idealtaan raskaiden nyrkkeilyhanskojen vaikutusta. Jokainen, joka näkee nyrkkeilijän nyrkkeilyottelun jälkeen, saa nopeasti käsityksen tämän "vakaville pelaajille" tarkoitetun BDSM-lisävarusteen vaikutuksesta.

    THE BOXERin pohja koostuu kahdesta satulanahkakerroksesta, joista pehmustettu puolikuu pullistuu toisella puolella. Tämä aiheuttaa hyvin tympeän, mutta ei kovin voimakkaan nautinnon säryn, mutta vaikutus on sitäkin kestävämpi ja syvempi. THE BOXERista voi varmasti tulla riippuvuutta aiheuttava esine alistujille, jotka pitävät näistä tunteista. Toinen puoli on sileä ja sen vaikutus on samanlainen kuin tavallisen melan.

    Käytämme THE BOXERin valmistuksessa mustaa englantilaista satulanahkaamme ja puolipallon päällykseen punaista nappanahkaa.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wunderbar

    Mein Boss bestraft mich oft damit. Meist müssen die ***** daran glauben. Die Schläge damit sitzen präzise und verletzen die **** nicht nachhaltig aber extrem gezielt. Meist prügelt er mir mein ***** damit raus ohne das der **** berührt wird.

      Arviointi 

      It hurts so good!

      This was our first paddle purchase from MEO in Germany. I was a little nervous, but this has turned out to be one of new my favorite things! Good German quality and good price. I think my hubby likes it just as much as I do, if not more!

        Arviointi 

        Wie ein Tritt vom Pferd

        Ausgiebiges Spanken mit dem "Der Schlag" kann zu tiefen blauen Flecken führen, welche nicht nur optisch auch die nächsten Tage noch an die Session erinnern werden. Gleichzeitig sei aber auch darauf hingewiesen, dass so tiefe blaue Flecken durchaus eine ernstzunehmende Verletzung darstellen können! Also bitte unterschätze dieses Instrument nicht.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM paddle BOXER

        BDSM paddle BOXER

        THE BOXER on paha lyömäsoittimet tai lopullinen BDSM-mela BDSM- tai selkäsauna-yhteisölle ja lupaa täyttää kaikki fantasianne. BDSM-myymälämme kohokohta.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: