Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM paddle made of wood - kuritus

Oletko valmis kuritukseen? Then let your Top punish you lustfully with this wooden BDSM paddle and find out how much you can arouse him with it. Intohimoiset rangaistusleikit paddle ovat erikoislaatuista nautintoa, joka ei vain saa piiskauksen ystäviä tuulelle.

Lisätietoja

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Oletko valmis kuritukseen? Anna sitten Top rankaista sinua tällä BDSM:llä paddle puusta tehdyllä ja selvitä, kuinka paljon voit kiihottaa häntä sen avulla. Intohimoiset rangaistusleikit paddle ovat erikoislaatuista nautintoa, joka ei vain saa piiskauksen ystäviä oikealle tuulelle.

     

    Tämä paddle takaa hyvän selkäsaunan ja takaa poikkeuksellisen kovat selkäsaunaistunnot. Ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta meidän paddle voidaan ohjata helposti ja tarkasti piiskauksen aikana.

     

    BDSM paddle on valmistettu massiivipuusta ja tekee vaikutuksen korkealla laadullaan. Melan piiskauspinnassa olevat syvennykset vähentävät ilmanvastusta piiskauksen aikana ja saavat aikaan korkean piiskauksen intensiteetin.

     

    Miten käytän BDSM-selkäsaunaa paddle puusta?

    Käytä BDSM-selkäsaunaa paddle puista BDSM-selkäsaunavälinettä varovasti kumppanisi iholla, jotta hän tottuu tunteeseen. Sen jälkeen voit jakaa kevyitä tai voimakkaita iskuja työkalulla paddle ja lisätä hitaasti voimakkuutta. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja piiskaamisessa - mutta perussäännöistä on tietysti sovittava. Etukäteen voidaan määritellä niin sanottu "safeword", jota käytetään, kun raja on saavutettu. Selkäsaunan aktiivisesti toteuttavan henkilön on tällöin lopetettava välittömästi. Tällaiset kuritukset voidaan toteuttaa kotona tai julkisesti.

     

    Haluat ostaa BDSM paddle ostaa halvalla?

     

    Tämä piiskausmela on valmistettu erittäin hyvälaatuisesta puusta. Puu on käsitelty huolellisesti, hiottu ja kulmat pyöristetty. Jos etsit yksinkertaista mutta erittäin toimivaa piiskaamislelua, jonka ei pitäisi maksaa paljon, niin tämä puinen SM-mela on juuri oikea valinta.

     

    Voinko yhdistää piiskaukseni paddle yhdistää muihin tarvikkeisiin?

     

    Kyllä, kaikin mokomin! Varsinkin jos yhdistät uuden puisen paddle mEO ® -nahkaiseen bondage-kiinnityssiteeseen tai kenties käytät silmäsidettä, on olemassa hienoja mahdollisuuksia. Tai nahkanaamari - tämä tarjoaa eroottista havaintokyvyn kohottamista ja tekee vallan ja luottamuksen jännittävästä yhteispelistä vieläkin vaikuttavampaa.

     

    Mikä tekee BDSM:stä paddle puusta tehdyt niin erityiset selkäsaunat?

     

    paddle leikkauksilla saavutetaan suurempi vaikutusvaikutus kuin paddle ilman leikkauksia. Leikkaukset vähentävät ilmatyynyä, joka muodostuu BDSM-levyjen väliin paddle ja ihon välille iskiessä, pienenee ja iskun voimakkuus kasvaa. Kaikki melojemme reunat on pyöristetty, mikä minimoi merkittävästi loukkaantumisriskin. Ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta paddle erittäin mukava kädessä ja takaa turvallisen ja tarkan lyömisen. Melan pinta on tarkkaan hiottu ja siksi erittäin sileä.

     

    Tärkeitä kriteerejä BDSM-melojen ostamiselle eroottista piiskausta varten:

     

    A paddle on erittäin suosittu lisävaruste BDSM-skenessä. Ratsastussakset ja SM-piiskat ovat ehkä jo tuttuja, mutta BDSM-mela on myös paddle voi tuottaa erityisen voimakasta nautintokipua. Materiaali on itse asiassa ratkaiseva kriteeri, joka tekee paddelista paddle kovien rangaistusten välineeksi dominanssi- ja alistumispelissä. Selkäsaunan aloittelijoille paddlejotka ovat pehmeästi pehmustettuja tai joissa on kaksi erilaista iskupintaa. Niiden avulla voit hitaasti valmistella peppuasi tulevaan nautintokipuun. Jos kevyt nautintokipu ei kuitenkaan enää riitä, BDSM- paddle nahasta valmistettu on oikea paddle sinulle. Tällainen paddle voi ilmetä eriasteisilla vaikutuksilla. Toinen vakuuttava vaihtoehto on paddle kumista tai silikonista valmistettu. Niitä aliarvioidaan usein täysin, sillä vaikka ne ovat pehmeitä, joustavia ja sileitä, ne aiheuttavat vaikuttavan iskun takapuoleen - jopa hyvin pienellä vaivalla. Jos kuitenkin haluat voimakasta nautintokipua, kannattaa valita BDSM- paddle puusta valmistettu. Materiaalin kovuus ja periksiantamattomuus takaavat äärimmäisen voimakkuuden. MEO ® tarjoaa sinulle laajan valikoiman meloja eri muodoissa, malleissa ja materiaaleissa täällä suuressa SM-verkkokaupassa, jotta voit löytää itsellesi sopivan paddle sopiva sinulle.

     

    Lisätietoja:

     

    • paddle / Tawse massiivipuusta valmistetut piiskaamiseen tarkoitetut mailat
    • Englanninkielinen sana "spanking" tarkoittaa selkäsaunaa. Selkäsauna on usein hauskaa myös niille, jotka eivät ole BDSM-faneja. Rangaistusrituaalin lisäksi se on myös erityistä nautintokipua, joka koetaan. BDSM:n ystävät pitävät myös nahkahanskoistamme.
    • Mitat: Pituus n. 41 cm, leveys n. 9 cm
    • MEO-verkkokauppa: Piiskaavat melat, SM-piiskat, SM-ratsastussakset ja muut SM-lelut.
    • Laatu: Rakkaudella käsityönä valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten takaamiseksi.
    • Luonnontuote: Puu on luonnonmateriaali, joka soveltuu erityisen hyvin seuraavien tuotteiden valmistukseen paddle sopivaksi. Se on 100-prosenttisesti kierrätettävä ja ympäristöystävällinen tuote.
    • Ainutlaatuisuus: Meidän paddle ovat käsintehtyjä ja ainutlaatuisia.
    • Hienovaraisuus: Ne lähetetään huomaamattomassa pahvilaatikossa, joka ei anna mitään viitteitä sisällöstä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Arviointi 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Arviointi 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Kirjoita oma arvostelusi

          BDSM paddle made of wood - kuritus

          BDSM paddle made of wood - kuritus

          Oletko valmis kuritukseen? Then let your Top punish you lustfully with this wooden BDSM paddle and find out how much you can arouse him with it. Intohimoiset rangaistusleikit paddle ovat erikoislaatuista nautintoa, joka ei vain saa piiskauksen ystäviä tuulelle.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: