Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM paddle made of wood - Kovat iskut

Haluatko kovaa selkäsaunaa? Klassinen puusta valmistettu BDSM paddle antaa tiukan kasvatuksen ystäville paljon nautintoa! Meidän vankka BDSM paddle puusta valmistettu puukapula takaa, että saat kaipaamasi nautinnon. Tämä paddle on erittäin tukeva ja täydellinen eroottisiin rangaistuksiin.

Lisätietoja

2428/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Haluatko kovaa selkäsaunaa? Klassinen BDSM paddle puusta tehty antaa tiukan kasvatuksen ystäville paljon nautintoa! Meidän vankka BDSM paddle puusta valmistettu BDSD varmistaa, että saat kaipaamasi nautinnon. Tämä paddle on erittäin tukeva ja täydellinen eroottisiin rangaistuksiin.

     

    Tämä paddle takaa hyvän, perusteellisen piiskauksen ja takaa poikkeuksellisen ankarat piiskaussessiot. Ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta meidän paddle voidaan ohjata helposti ja tarkasti piiskauksen aikana.

     

    BDSM paddle on valmistettu massiivipuusta ja tekee vaikutuksen korkealla laadullaan. Melan piiskauspinnassa olevat syvennykset vähentävät ilmanvastusta piiskauksen aikana ja saavat aikaan korkean piiskauksen intensiteetin.

     

    Miten käytän BDSM-selkäsaunaa paddle puusta?

    Käytä BDSM-selkäsaunaa paddle puusta valmistettua piiskaa varovasti kumppanisi iholla, jotta hän tottuu tunteeseen. Sen jälkeen voit jakaa kevyitä tai voimakkaita iskuja puukolla paddle ja lisätä hitaasti voimakkuutta. Mielikuvitukselle ei ole rajoja piiskaamisessa - mutta perussäännöistä on tietenkin sovittava. Etukäteen voidaan määritellä niin sanottu "safeword", jota käytetään, kun raja on saavutettu. Selkäsaunan aktiivisesti toteuttavan henkilön on tällöin lopetettava välittömästi. Tällaiset kuritukset voidaan toteuttaa kotona tai julkisesti.

     

    Haluat ostaa BDSM paddle ostaa halvalla?

     

    Tämä piiskausmela on valmistettu erittäin hyvälaatuisesta puusta. Puu on käsitelty huolellisesti, hiottu ja kulmat pyöristetty. Jos etsit yksinkertaista mutta erittäin toimivaa piiskaamislelua, jonka ei pitäisi maksaa paljon, niin tämä puinen SM-mela on juuri oikea valinta.

     

    Voinko yhdistää paddle yhdistää sen muihin tarvikkeisiin?

     

    Kyllä, kaikin mokomin! Varsinkin jos yhdistät uuden puisen paddle mEO ® -nahkaisiin bondage-kiinnityssiteisiin tai käytät kenties silmäsidettä, sinulla on joitakin loistavia vaihtoehtoja. Tai nahkanaamari - tämä tarjoaa eroottista havaintokyvyn kohottamista ja tekee vallan ja luottamuksen jännittävästä yhteispelistä entistäkin vaikuttavampaa.

     

    Mikä tekee BDSM:stä paddle puusta tehdyt niin erityiset selkäsaunat?

     

    paddle leikkauksilla saavutetaan suurempi vaikutusvaikutus kuin paddle ilman leikkauksia. Leikkaukset vähentävät ilmatyynyä, joka muodostuu BDSM paddle ja ihon välille iskiessä, pienenee ja iskun voimakkuus kasvaa. Kaikki melojemme reunat on pyöristetty, mikä minimoi merkittävästi loukkaantumisriskin. Ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta paddle erittäin mukava kädessä ja takaa turvallisen ja tarkan lyömisen. Melan pinta on tarkkaan hiottu ja siksi erittäin sileä.

     

    Tärkeitä kriteerejä BDSM-melaa ostettaessa:

     

    A paddle on erittäin suosittu lisävaruste BDSM-skenessä. Ratsastussakset ja SM-piiskat saattavat olla sinulle jo tuttuja, mutta BDSM-mela on myös paddle voi tuottaa erityisen voimakasta nautintokipua. Materiaali on itse asiassa ratkaiseva kriteeri, joka tekee paddelista paddle kovien rangaistusten välineeksi dominanssi- ja alistumispelissä. Selkäsaunan aloittelijoille paddlejotka ovat pehmeästi pehmustettuja tai joissa on kaksi erilaista iskupintaa. Niiden avulla voit hitaasti valmistella peppuasi tulevaan nautintokipuun. Jos kevyt nautintokipu ei kuitenkaan enää riitä, BDSM- paddle nahasta valmistettu on oikea paddle sinulle. Tällainen paddle voi ilmetä eriasteisilla vaikutuksilla. Toinen vakuuttava vaihtoehto on paddle kumista tai silikonista valmistettu. Niitä aliarvioidaan usein täysin, sillä vaikka ne ovat pehmeitä, joustavia ja sileitä, ne aiheuttavat vaikuttavan iskun takapuoleen - jopa hyvin pienellä vaivalla. Jos kuitenkin haluat voimakasta nautintokipua, kannattaa valita BDSM- paddle puusta valmistettu. Materiaalin kovuus ja periksiantamattomuus takaavat äärimmäisen voimakkuuden. MEO ® tarjoaa sinulle laajan valikoiman meloja eri muodoissa, malleissa ja materiaaleissa täällä suuressa SM-verkkokaupassa, jotta voit löytää itsellesi sopivan paddle sopiva sinulle.

     

    Lisätietoja:

     

    • paddle valmistettu massiivipuusta
    • Täältä löydät yksityiskohtaisen testiraportin (klikkaa)
    • Englanninkielinen sana "spanking" tarkoittaa selkäsaunaa. Selkäsauna on usein hauskaa myös niille, jotka eivät ole BDSM-faneja. Rangaistusrituaalin lisäksi se on myös erityistä nautintokipua, joka koetaan. BDSM:n ystävät pitävät myös nahkahanskoistamme.
    • Mitat: Pituus n. 37 cm, leveys n. 10 cm
    • MEO verkkokauppa: Piiskaavat melat, SM-piiskat, SM-ratsastussakset ja muut SM-lelut.
    • Laatu: Rakkaudella käsityönä valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten takaamiseksi.
    • Luonnontuote: Puu on luonnonmateriaali, joka soveltuu erityisen hyvin seuraavien tuotteiden valmistukseen paddle sopivaksi. Se on 100-prosenttisesti kierrätettävä ja ympäristöystävällinen tuote.
    • Ainutlaatuisuus: Meidän paddle ovat käsintehtyjä ja ainutlaatuisia.
    • Hienovaraisuus: Ne lähetetään huomaamattomassa pahvilaatikossa, joka ei anna mitään viitteitä sisällöstä!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Simply great

    Love the way it feels and the sound it makes.

      Arviointi 

      I love it

      I like how it feels in the hand and love it when I spank somebody

        Arviointi 

        Great quality

        My boyfriend beats my butt good and hard with it. Great quality

          Arviointi 

          Perfect

          Right size, great quality, just what I needed

            Arviointi 

            Awesome Paddle

            My sub really enjoys our new toy!!

              Arviointi 

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"!

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"! Ha un tocco così piacevole che non smetterei di farmi sculacciare

                Arviointi 

                Sehr gutes Basic für SM

                Sehr gutes Basic für SM Für Anfänger und Profis geeignet

                  Arviointi 

                  Tolle Qualität, super Verarbeitung

                  Dieses elegante Paddel aus robustem und hochwertigem Holz hat uns begeistert! Versehen mit Aussparungen sowie einer praktischen Schlaufe erfüllt es alle unsere Wünsche beim Spanken. Tolle Qualität, super Verarbeitung. Sehr gut für Profis und auch für Einsteiger.

                    Kirjoita oma arvostelusi

                    BDSM paddle made of wood - Kovat iskut

                    BDSM paddle made of wood - Kovat iskut

                    Haluatko kovaa selkäsaunaa? Klassinen puusta valmistettu BDSM paddle antaa tiukan kasvatuksen ystäville paljon nautintoa! Meidän vankka BDSM paddle puusta valmistettu puukapula takaa, että saat kaipaamasi nautinnon. Tämä paddle on erittäin tukeva ja täydellinen eroottisiin rangaistuksiin.

                    Kirjoita oma arvostelusi

                    Muut asiakkaat ostivat myös:

                    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: