Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Cock Ring Donut DUKE: penisrengas, glans rengas ja kivesten paino

Massiivisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut donitsikukkarenkaamme, glanssinrenkaamme ja penisrenkaamme ovat erittäin suosittuja miesten keskuudessa. Vaikuttavan ulkonäkönsä ja anatomisesti täydellisen muotonsa ansiosta ne eivät ole vain täydellisiä potenssin lisääjiä, vaan ne tarjoavat myös enemmän nautintoa seksin aikana.

Lisätietoja

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kiinteästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut donitsikukkarenkaamme, glanssirenkaamme ja penisrenkaamme ovat erittäin suosittuja miesten keskuudessa. Vaikuttavan ulkonäkönsä ja anatomisesti täydellisen muotonsa ansiosta ne eivät ole vain täydellisiä potenssin lisääjiä, vaan ne tarjoavat myös enemmän nautintoa seksin aikana.

    Mikä on oikeastaan Donut kyrpäsormus?

    Lääketieteellisestä ruostumattomasta teräksestä valmistettu donitsirengas on rengas, jota käytetään peniksen tyven ympärillä, vain kivesten tai kivespussin ympärillä tai kyrpäsormuksena peniksen ja kivesten ympärillä. Termi "donitsi" viittaa renkaan pyöreään muotoon, joka muistuttaa Donut. Lääketieteellinen ruostumaton teräs on korkealaatuinen, kehon kanssa yhteensopiva materiaali, jota käytetään usein lääketieteellisissä implantteissa ja instrumenteissa.

    Mitat - Donut Cock Ring Malli Duke:

    10 mm korkeus, paksuus 6 mm (kevyt versio)

    Tarjoamme näitä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja donitsirenkaita eri sisähalkaisijoilla:

    25 mm glans-renkaana
    30 mm glans-renkaana tai peniksen varren renkaana
    35 mm glans-renkaana tai peniksen varren renkaana
    40 mm peniksen varren renkaana tai pienempänä kyrvänrenkaana
    45 mm klassisena kyrvänrenkaana
    50 mm klassisena kyrvänrenkaana
    55 mm suurempana kyrvänrenkaana

    Tarjoamme näitä donitsi-..Renkaat myös keskikokoisena (Donut Cock Ring Royal - klikkaa tästä) ja raskaampana (Donut Cock Ring Imperial - klikkaa tästä)! Tarjoamme myös magneettisia donitsikukkosormuksia (klikkaa tästä) ja donitsikuulan venyttimiä (klikkaa tästä ).

    Mitä erikoista on Donut kukkosormuksessa?

    • Donitsin muotoilussa on joitakin edullisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista kyrpärenkaista. Donuuttikukkarengas voi auttaa sinua saamaan kovemmat ja pidempikestoiset erektiot rajoittamalla veren virtausta erektiossa olevasta peniksestäsi. Tämä voi myös viivästyttää hieman siemensyöksyä, mikä voi johtaa pidempään seksuaaliseen aktiivisuuteen. Monet asiakkaistamme pitävät kukkarengasrenkaan tuomaa lisäpainoa ja painetta miellyttävänä, koska se lisää seksuaalista nautintoa. Lisäksi donitsikukkarengas voi saada peniksesi näyttämään suuremmalta ja pulleammalta, mikä voi olla visuaalisesti houkuttelevaa sinulle ja kumppanillesi.
    • Muihin kyrpäsormusmalleihin verrattuna donitsin muodolla on joitakin etuja. Ensinnäkin donitsinmuotoisen kukkarengasrenkaan pyöristetyt reunat ovat miellyttävämmät ja vähentävät terävien reunojen aiheuttaman ärsytyksen tai epämukavuuden riskiä. Tämä on tärkeää, koska rengas istuu tiiviisti kehoa vasten ja sitä voi käyttää pidempään. Donitsin muoto mahdollistaa myös paineen tasaisemman jakautumisen peniksen tai peniksen ja kivesten ympärille, mikä voi johtaa parempaan verenkierron säätelyyn ja miellyttävämpään kokemukseen. Lisäksi donitsikukkorenkaan pyöreä muoto näyttää myös melko hyvältä ja tekee siitä upean näköisen.


    Viime kädessä oikean kyrpäsormuksen valitseminen riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja mukavuustasostasi, mutta donitsimuodossa on ehdottomasti joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista kyrpäsormusmalleista.

    Ruostumattomasta teräksestä valmistettu donitsirengas on erityisen suosittu, koska se tarjoaa useita etuja verrattuna muista materiaaleista, kuten nahasta, kumista tai silikonista valmistettuihin renkaisiin:

    • Kestävyys: Ruostumaton teräs on erittäin kestävää ja korroosionkestävää. Toisin kuin kumin tai nahan kaltaiset materiaalit, jotka kuluvat ajan myötä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu Cock Ring säilyttää muotonsa ja toimintansa vuosia.
    • Hygienia: Lääketieteellinen ruostumaton teräs ei ole huokoinen, ja se voidaan helposti puhdistaa ja desinfioida. Sen sijaan nahassa, kumissa ja silikonissa voi olla mikroskooppisen pieniä huokosia, joihin bakteerit voivat kerääntyä.
    • Esteettisyys: Monet pitävät ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sormusten kiiltävää, kiillotettua ulkonäköä houkuttelevana. Se antaa ylellisyyden ja laadun tunteen, jota muut materiaalit eivät voi tarjota.
    • Paino: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sormukset ovat yleensä raskaampia kuin kumi- tai silikonisormukset. Lisäpaino voi merkitä joillekin ihmisille voimakkaampaa tunnetta ja stimulaatiota.
    • Hypoallergeeninen: Koska lääketieteellinen ruostumaton teräs on hypoallergeeninen materiaali, ihmiset, joilla on herkkä iho tai allergia lateksille tai muille materiaaleille, sietävät sitä paremmin.


    Oikean kalurirenkaan tai kikkelirenkaan valitseminen riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja mukavuudesta. Jotkut asiakkaistamme pitävät kumi- tai silikonirenkaiden joustavuudesta ja pehmeydestä, kun taas toiset arvostavat ruostumattoman teräksen lujuutta ja painoa. Viime kädessä sopivimman materiaalin valinta riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja toiveistasi.

    Lisätietoja:

    • Donut CAZZOMEOn sormus monissa eri kooissa
    • Kukkarengas, penisrengas, kivesrengas tai kivessormus
    • Nikkelitön metallinen penisrengas - täydellinen allergikoillekin
    • Materiaali: ruostumaton teräs
    • Puhdistaminen: Ruostumaton teräs, ruostumaton teräs, ruostumaton teräs, ruostumaton teräs: INSTACLEAN .
    • Voiteluaine: Voit käyttää tätä penisrengasta millä tahansa voiteluaineella.
    • Penisrengas on ulkopuolelta kaareva ja valmistettu nikkelittömästä ruostumattomasta teräksestä. Koko pinta on kiillotettu.
    • Tämän donitsinmuotoisen penisrenkaan etuna on miellyttävä, pyöreä muoto - todellinen kättä miellyttävä - joka tekee myös pitkästä käytöstä (esimerkiksi koko illan, koko yön) nautinnon.
    • Pakkaus: jalo musta samettipussi säilytystä varten, mukana monikieliset käyttöohjeet.
    • CAZZOMEO ™ on MEO:n rekisteröity tavaramerkki.


    Miten voin määrittää penisrenkaan oikean koon ja kuinka kauan voin käyttää penisrengasta?

    • Mittaa ympärysmitta: Ota joustava mittanauha tai naru ja mittaa puoliksi pystyssä olevan peniksen tai peniksen ja kivesten ympärysmitta. Kun haluat mitata peniksen ja kivesten ympärysmitan, aseta mittanauha kivesten taakse ja peniksen tyven ympärille.
    • Halkaisijan laskeminen: Jaa mitattu ympärysmitta 3,14:llä (pi), jolloin saat halkaisijan.
    • Säädä kokoa: Määritetystä halkaisijasta on parasta vähentää 1-2 mm, jotta kalurirengas istuu riittävän tiukasti, mutta ei niin tiukasti, että se on epämukava tai aiheuttaa kipua.


    Muista, että joustavat materiaalit, kuten silikoni ja kumi, ovat joustavampia ja mukautuvat paremmin eri kokoihin. Jäykistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettujen penisrenkaiden kohdalla on erityisen tärkeää löytää oikea koko. Täältä verkkokaupastamme löydät ladattavaksi penisrenkaan käyttöohjeen, jossa kerrotaan hyvin, miten penisrengas laitetaan jalkaan, ja annetaan yksityiskohtaiset ohjeet oikean penisrenkaan koon valitsemisesta. Nämä ohjeet sisältyvät myös jokaisen meiltä tilaamasi penisrenkaan mukana. Voit myös pyytää niitä meiltä puhelimitse tai sähköpostitse. Monivuotisen kokemuksemme perusteella uskomme, että 45 mm:n halkaisija sopii normaaliin peniskokoon (kun penisrengasta käytetään peniksen ja kivesten ympärillä). Peniksen varren renkaille suosittelemme halkaisijaksi 30-40 mm ja peniksen kivesrenkaille halkaisijaksi 25-30 mm.

    Se, kuinka kauan kikkelirengasta voi käyttää, riippuu monista eri tekijöistä:

    • Materiaali: Pehmeitä, joustavia materiaaleja, kuten silikonia ja kumia, voi yleensä käyttää pidempään kuin kovista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettuja kalurirenkaita.
    • Käyttömukavuus: Varmista, että kalurirengas istuu mukavasti eikä purista. Jos se tuntuu epämukavalta tai tunnet kipua, sinun on poistettava kalurirengas välittömästi.


    Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että kalurirengasta ei saa käyttää yli 30 minuuttia, jotta verisuonten vaurioitumisen tai muiden terveysongelmien riski on mahdollisimman pieni. On tärkeää kuunnella kehoasi ja lopettaa kalurirenkaan käyttö heti, kun epämukavuutta tai kipua ilmenee.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Arviointi 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Cock Ring Donut DUKE: penisrengas, glans rengas ja kivesten paino

      Cock Ring Donut DUKE: penisrengas, glans rengas ja kivesten paino

      Massiivisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut donitsikukkarenkaamme, glanssinrenkaamme ja penisrenkaamme ovat erittäin suosittuja miesten keskuudessa. Vaikuttavan ulkonäkönsä ja anatomisesti täydellisen muotonsa ansiosta ne eivät ole vain täydellisiä potenssin lisääjiä, vaan ne tarjoavat myös enemmän nautintoa seksin aikana.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: