Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Sport Fucker CockPit - Penis rengas

Tervetuloa CockPitiin, paikkaan, jossa seksuaalinen suorituskykysi nousee! The Sport Fucker CockPit on täydellinen penisrengas kivikoviin erektioihin ja intensiiviseen nautintoon.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tervetuloa CockPitiin, paikkaan, jossa seksuaalinen suorituskykysi nousee! The Sport Fucker CockPit on täydellinen penisrengas kivikoviin erektioihin ja intensiiviseen nautintoon. Tämä klassiseen "pisaramalliin" perustuva penisrengas on valmistettu Liquid Silicone kiinteämmästä versiosta, joka tuntuu silti pehmeältä ja joustavalta.

     

    The Sport Fucker CockPit on ainutlaatuinen kapeneva muoto, joka takaa ergonomisen istuvuuden ja antaa sinulle pidempikestoiset ja kovemmat erektiot. Heti kun laitat renkaan peniksen ympärille, tunnet heti, että se stimuloi verenkiertoa ja lisää tuntemuksia. Seksin aikana joka kerta, kun tunkeudut kumppanisi sisään, siihen liittyy välilihassasi lievästi kutiseva tunne, joka lisää seksuaalista voimaasi mittaamattomasti.

     

    Tämä penisrengas sopii täydellisesti lyhyisiin tai pitkiin sessioihin. Riippumatta siitä, valmistaudutko pikavauhtia vai pidempää rakasteluistuntoa varten, penisrengas Sport Fucker CockPit seuraa sinua ja auttaa sinua maksimoimaan seksuaalisen suorituskykysi. Tunne voima ja kestävyys, jonka tämä penisrengas antaa sinulle, kun menetät itsesi seksuaalisen nautinnon korkeuksiin.

     

    The Sport Fucker CockPit on saatavana useissa eri väreissä - mustana, punaisena tai sinisenä - joten voit valita yksilölliseen tyyliisi ja mieltymyksiisi parhaiten sopivan renkaan. Laadukkaasta Liquid Silicone -osoitteesta valmistettu rengas on mukava käyttää ja helppo puhdistaa. Valmistaudu lähtemään liikkeelle ja tutkimaan seksuaalisen kokemuksesi rajoja - Cock Ringin ollessa uskollinen kumppanisi Sport Fucker CockPit uskollisena kumppaninasi.

     

    Mitä on nestemäinen silikoni?

     

    Liquid Silicone on todellinen sisäpiirin vinkki seksilelujen materiaalien joukossa. Se on ehdottoman ihoystävällinen, joten sitä on turvallista ja miellyttävää käyttää - ilman kompromisseja. Se on myös uskomattoman kestävä, joten se kestää villeimmätkin seikkailut ja pysyy silti huippukunnossa. Entä joustavuus? Ylittämätön! Liquid Silicone mukautuu jokaiseen kuviteltavissa olevaan muotoon ja tarjoaa silti tarvittavan lujuuden. Ja mikä parasta: se tuntuu hämmästyttävän luonnolliselta. Lyhyesti sanottuna: Liquid Silicone on seksilelujen materiaalien monitaituri, joka ei jätä toivomisen varaa turvallisuuden ja nautinnon suhteen!

     

    Nestemäisestä silikonista valmistettujen seksilelujen puhdistus ja hoito?

     

    Seksilelu on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Pese se yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Älä huoli, materiaali on vedenpitävää ja se voidaan huuhdella helposti pois. Halutessasi voit jopa käyttää erityistä seksilelujen puhdistusainetta, kuten VERYCLEAN-suihkeemme. Puhdistuksen jälkeen sinun tulee antaa seksilelusi kuivua kokonaan. On parasta antaa sen kuivua ilmassa, ei suoraan auringossa tai lämmittimessä. Kun se on täysin kuiva, säilytä sitä puhtaassa ja kuivassa paikassa, erillään muista seksileluista. Se on parasta laittaa erityiseen seksilelujen säilytyspussiin, joka suojaa sitä pölyltä ja lialta. Ja vielä yksi vinkki: käytä aina oikeaa liukuvoidetta. Silikonipohjainen seksilelu toimii erittäin hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Silikonipohjaisia voiteluaineita kannattaa kuitenkin välttää, sillä ne voivat hyökätä materiaaliin. Jos noudatat näitä yksinkertaisia hoitovinkkejä, nautit seksileluistasi pitkään!

     

    Lisätietoja:

     

    • Cock Ring alkaen Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Ainutlaatuinen muotoilu.
    • Pitkäkestoisiin, kovempiin erektioihin.
    • Kokonaispituus: max. 8,8 cm
    • Sisähalkaisija: n. 3,5 cm (laajennettavissa)
    • Material: Liquid Silicone
    • Sport Fucker yhdysvalloissa ja MEO Saksassa ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin seksileluihin ja BDSM-tuotteisiin. Laaja valikoima tarjoaa innovatiivisia ja seksikkäitä tuotteita kaikille niille, jotka haluavat viedä seksuaaliset kokemuksensa uudelle tasolle. Sport Fucker ja MEO edustavat laatua, toimivuutta ja maksimaalista nautintoa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu huolellisesti tiukkojen laatustandardien mukaisesti, jotta varmistetaan turvallinen ja jännittävä seksuaalinen kokemus. Tämä tuote on myös vaikuttava esimerkki ensiluokkaisesta laadusta ja ainutlaatuisesta muotoilusta, jonka vuoksi Sport Fucker ja MEO tunnetaan.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Sport Fucker CockPit - Penis rengas

      Sport Fucker CockPit - Penis rengas

      Tervetuloa CockPitiin, paikkaan, jossa seksuaalinen suorituskykysi nousee! The Sport Fucker CockPit on täydellinen penisrengas kivikoviin erektioihin ja intensiiviseen nautintoon.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: