Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Estim butt plug Pro - Anaalivibraattori, jossa on sähköstimulaatio

Koe sähköistävä seikkailu omassa luokassaan tämän anatomisesti muotoillun Estimin butt plug kanssa - hellävaraisesta kovaan! Värähtelevä silikoninen anaalipistoke E-Stim Pro yhdistää perinteisen anaalistimulaation sähköstimulaation jännittävään maailmaan ilman virtalähdettä, kaapeleita tai elektrodeja.

Lisätietoja

3422/00

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Koe sähköistävä seikkailu omassa luokassaan tällä anatomisesti muotoillulla Estimillä butt plug - hellävaraisesta kovaan! Värähtelevä silikoninen anaalipistoke E-Stim Pro yhdistää perinteisen anaalistimulaation sähköstimulaation jännittävään maailmaan ilman virtalähdettä, kaapeleita tai elektrodeja. Koe tunkeutumisen täyttävä tunne yhdistettynä vietteleviin sähköimpulsseihin syvällä kehossasi!

     

    E-Stim Pro -anaalipistoke kaukosäätimellä: Tämä EStim-seksilelu mullistaa rakkauselämäsi!

     

    Valitse pehmeän ja kovan välillä: Valitse 5 värähtelytoiminnon ja 5 sähköstimulaatiotoiminnon välillä äärimmäistä anaalista nautintoa varten. Käytä tärinää ja sähköstimulaatiota erikseen tai yhdistelmänä löytääksesi itsellesi täydellisen anaalistimulaation. Käytä tätä Estim butt plug lisätäkseen nautintoa sähköisellä potkulla, kun harrastat seksiä kumppanisi kanssa, tai nauti butt plug yksinään lisätäksesi istuntoonne erityisen säväyksen.

     

    Langaton ohjaus: MEO:n E-Stim Pro -seksileluissa on langaton kaukosäädin, jossa on suuri, helppolukuinen näyttö, joten tiedät aina tarkalleen, mikä värähtely ja virta on aktiivinen. Täydellinen keino löytää ihanteellinen yhdistelmä tärinää ja sähköstimulaatiota, jotta nautintosi nousee uudelle tasolle.

     

    Anna ohjaus käteen: Langaton kaukosäädin asettaa uudet standardit eroottisille tai jopa dominoiville yllätyksille. Kuvittele ilta kumppanisi kanssa, jolloin annat ohjakset kokonaan itsellesi. Kesken illallisen tai juhlien salaa painamalla nappia käynnistät yhtäkkiä sähköistävän impulssin tai syvän värinän syvällä kehossasi.

     

    Puhdasta luksusta: jokainen MEO:n E-Stim Pro -sarjan tuote on ladattavissa mukana tulevalla USB-latauskaapelilla ja valmistettu samettisen pehmeästä, ftalaatti- ja lateksivapaasta silikonista - turvallisen ja erityisen nautinnollisen kokemuksen takaamiseksi. Maksimaalisen nautinnon saamiseksi suosittelemme käyttöä vesipohjaisen elektrodigeelin kanssa.

     

    Seksilelu, jossa on värähtelyä ja sähköstimulaatiota, tarjoaa BDSM-kontekstissa runsaasti mahdollisuuksia tehostaa leikkiä nautinnon ja kivun, dominoinnin ja alistumisen, hallinnan ja antautumisen välillä. Seuraavassa on joitakin mahdollisia sovelluksia ja tekniikoita, joilla Estim-seksilelujen potentiaalia voidaan hyödyntää täysimääräisesti:

     

    Lisääntynyt herkkyys: Aloita lempeillä värähtelyillä alistuvan kumppanin herkkyyden lisäämiseksi. Jonkin ajan kuluttua sähköstimulaatio voimistuu, mikä lisää kiihottumisen tunnetta ja yliherkkyyttä samanaikaisesti.

     

    Hallittu nautinto: Hallitseva kumppani voi hallita värinän ja sähköstimulaation voimakkuutta ja rytmiä. Tämä mahdollistaa alistuvan kumppanin saattamisen orgasmin partaalle ja sen jälkeen pysäyttämisen uudelleen (kiusaaminen ja kieltäminen).

     

    Rangaistus ja palkkio: Käytä korkeampia sähköstimulaatiotasoja "rangaistuksena" ja värähtelyä "palkkiona". Tämä voi auttaa alistuvaa tuntemaan, että hänen on "ansaittava" nautinto.

     

    Sidonta: Alistuva kumppani sidotaan ja Estim-seksilelua käytetään luomaan avuttomuuden tunnetta. Sitomisen ja eroottisen sähköisen stimulaation yhdistelmä voi lisätä alistumisen tunnetta.

     

    Aistien riistäminen: Sido kumppanisi silmät ja käytä korvatulppia muiden aistien sammuttamiseksi. Tämä lisää keskittymistä sähköiseen stimulaatioon ja värähtelyyn, mikä lisää kokemuksen intensiteettiä.

     

    Roolileikki: Integroi Estim-seksilelu erilaisiin roolileikkeihin, esimerkiksi "lääkinnällisenä laitteena" klinikkaskenaariossa.

     

    Yhdistäminen muihin seksileluihin: Käytä Estim-seksilelua yhdessä muiden BDSM-tarvikkeiden, kuten ruoskien, nännipihtien tai vahan kanssa. Kontekstista riippuen tämä voi lisätä nautintoa tai kipua.

     

    Vinkki: Erityisen intensiivisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme vesipohjaisen elektrodigeelin, kuten ESHOCK-liukuvoiteemme, käyttöä. Ennen käyttöä ja käytön jälkeen sinun tulisi puhdistaa Estim-seksilelu suihkeellamme VERYCLEAN.

     

    Anna itsesi hemmotella itseäsi tällä ultimaattisella e-stimulaattorilla butt plug ja lisää nautintoa pistelevällä tunteella, jollaista et ole koskaan ennen kokenut!

     

    Lisätietoja: Stim Stim -malli, joka on suunniteltu ja valmistettu kahdella eri tavalla: 1., 2:

     

    • Estim butt plug - Anaalivibraattori sähköstimulaatiolla
    • Kaukosäätimellä
    • 3 eri Estim-intensiteetillä, 2 stimulaatiokuviolla, 3 värinänopeudella ja 2 värinäkuviolla.
    • Mitat: Kokonaispituus 104 mm, työnnettävä pituus 81 mm, suurin työnnettävä halkaisija 41 mm.
    • Materiaali: Silikoni ja ABS-muovi.
    • Huomautus: Paristokäyttöinen 1 CR2032-paristolla, sisältyy toimitukseen.
    • Seksilelut, joissa on tärinää ja sähköistä stimulaatiota, voivat olla jännittävä lisä BDSM-istuntoon, vaikka turvallisuuden tulisi aina olla etusijalla. On tärkeää määritellä selkeät rajat ja turvalliset sanat etukäteen ja kiinnittää aina huomiota kumppanisi reaktioihin. Sähköstimulaatiota on aina käytettävä varoen ja luettuaan perusteellisesti valmistajan käyttöohjeet.
    • Koe eroottisen sähköstimulaation kiehtova maailma MEO:n kanssa - joka on yksi alan johtavista e-stimulaatiotuotteista. Vuosien kokemuksella olemme kehittäneet eksklusiivisen tuotevalikoiman, joka tekee villeimmistäkin fantasioista totta. E-Stim Dildot & Estim Anaalitulpat: Tunne syvällä sisälläsi sykkivien sähköimpulssien intensiivinen ja ainutlaatuinen tunne. E-Stim-dildomme ja anaalitulppamme eivät ole ainoastaan ergonomisesti muotoiltuja, vaan tarjoavat myös turvallisen ja miellyttävän käytön henkeäsalpaavia hetkiä varten. Sähköiset penisrenkaat: Vie kiihottumisesi uudelle tasolle! Penisrenkaamme lupaavat paitsi kovemman ja pidemmän erektion, myös kutkuttavan nautinnon, joka voimistuu jokaisella kosketuksella. Sähkötyynyt ja elektrodit: Täydelliset aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille. Aseta ne sinne, missä haluat nauttia sähköisestä stimulaatiosta eniten, ja koe aivan uudenlaisia tuntemuksia. E-Stim-ohjaimet: Hellävaraisista pistelyistä voimakkaisiin aaltoihin, ohjaimillamme voit hallita sähköisiä seikkailujasi täysin. MEO edustaa laatua, turvallisuutta ja innovaatiota. Kaikki tuotteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne tarjoavat sinulle parasta eroottista sähköistä stimulaatiota. Inspiroidu Estim-tuotteidemme monipuolisuudesta ja sukella sähköisen ekstaasin maailmaan.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Arviointi 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Estim butt plug Pro - Anaalivibraattori, jossa on sähköstimulaatio

        Estim butt plug Pro - Anaalivibraattori, jossa on sähköstimulaatio

        Koe sähköistävä seikkailu omassa luokassaan tämän anatomisesti muotoillun Estimin butt plug kanssa - hellävaraisesta kovaan! Värähtelevä silikoninen anaalipistoke E-Stim Pro yhdistää perinteisen anaalistimulaation sähköstimulaation jännittävään maailmaan ilman virtalähdettä, kaapeleita tai elektrodeja.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: