Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksi slings ja rakkauden heilahdukset

Uutiskirje

King Size Love Swing

Asiakkaamme ovat ilahtuneita tästä erityisen mukavasta rakkauskeinusta: the King Size Love Swing by MEO, todellinen käsityötaidon mestariteos, avaa uusia mahdollisuuksia anaali-, suu- ja emätinseksiin Anal Depth Playanaali-, suu- ja emätinseksiin.

Lisätietoja

3731/00

399,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Asiakkaamme ovat ilahtuneita tästä erityisen mukavasta rakkauskeinusta: the King Size Love Swing by MEO, todellinen käsityötaidon mestariteos, avaa uusia mahdollisuuksia anaali-, suu- ja emätinseksiin Anal Depth Playanaali-, suu- ja emätinseksiin. Tämä rakastelukeinu on todellinen monitoimimies, joka ei ainoastaan mahdollista erilaisia jännittäviä ja monipuolisia asentoja, vaan tekee vaikutuksen myös kevyellä, mutta erittäin vankalla ja kestävällä rakenteellaan.

    King Size -rakastelukeinun tärkeimmät ominaisuudet:

    • Teräsripustus: Laadukas, erittäin tukeva teräsripustus takaa maksimaalisen turvallisuuden ja kestävyyden, jotta voit keskittyä täysin seksiin.
    • Tukevat nylonhihnat: Kestävät nylonhihnat antavat luotettavan tuen ja helpottavat eri asentojen vaihtamista ja pitämistä seksin aikana.
    • Jämäkkä mutta mukava vaahtomuovipatja: Laadukkaasta vaahtomuovista valmistettu patja takaa mukavuuden ja miellyttävyyden myös intensiivisimmän toiminnan aikana.
    • Ergonomisesti muotoillut kahvat: Ergonomisesti muotoillut kahvat antavat lisätukea ja mahdollistavat erilaiset asennot, jotka lisäävät nautintoa seksin aikana.
    • Pehmeät nilkkamansetit ja jalkatuki: Vuoratut orjuushihnat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia orjuusleikkeihin, kun taas jalkapidikkeet tarjoavat lisätukea ja mukavuutta.
    • Erittäin suuri lisää mukavuutta: Leveä makuualusta tarjoaa lisää turvallisuutta ja vakautta, jotta voit keskittyä täysin eroottiseen nautintoosi.
    • Jopa 180 kg:n kuormitettavuus: Tämä rakkauskeinu sopii lähes kaikille ja kestää intensiivistä seksiä ongelmitta.


    The King Size Love Swing by MEO perustuu täysin uuteen konseptiin, joka avaa koko joukon eroottisia mahdollisuuksia, mukaan lukien suu-, emätin- ja anaaliseksin sekä niin sanotun "anaalisen syvyysleikin".

    Suuseksi & syvä kurkku:

    Suuseksin aikana rakkauskeinu mahdollistaa mukavan ja täydellisen asemoinnin. Passiivinen kumppani voi nojata taaksepäin, rentoutua ja nauttia aistillisista tuntemuksista, kun taas aktiivinen kumppani löytää täydellisen korkeuden ja kulman maksimaalista nautintoa varten. Tämä asento mahdollistaa intensiivisemmän ja syvemmän stimulaation, mikä tehostaa suuseksiä.

    Vaginaaliseksi:

    Vaginaaliseksin aikana emättimen King Size Love Swing tarjoaa mahdollisuuden tulkita perinteisiä asentoja uudelleen. Rakkauskeinun vakaan tuen avulla parit voivat tutkia erilaisia kulmia ja syvyyksiä, jotka olivat aiemmin mahdottomia. Liikkumisen vapaus, jota King Size Love Swing mahdollistaa G-pisteen kohdennetun stimulaation ja tehostaa molempien kumppanien nautintoa.

    Anaaliseksi:

    Anaaliseksistä tulee erityisen kiihottava kokemus love swingin avulla. King Size Love Swing tarjoaa rennon mutta optimaalisen asennon, joka mahdollistaa hellävaraisen ja hallitun tunkeutumisen peräaukkoon. Ihanteellinen pariskunnille, jotka haluavat kokea anaaliseksin hitaasti ja lempeästi tai erittäin intensiivisesti. Mahdollisuus säätää love swingin korkeutta ja kulmaa helpottaa peräaukon tunkeutumista ja lisää mukavuutta ja nautintoa.

    Anaalin syvyysleikki:

    Die King Size Love Swing sopii myös niin sanottuun "anaaliseen syvyysleikkiin" suurilla ja pitkillä dildoilla. Vakaa ja varma tuki antaa kumppanille mahdollisuuden tunkeutua peräaukkoon syvemmälle ja intensiivisemmin kuin perinteisillä menetelmillä olisi mahdollista. Tämä tarkoittaa sitä, että anaalista syvyysleikkiä voidaan harjoitella turvallisesti, hallitusti ja mukavasti, kun King Size Love Swing tarjoaa tarvittavan tuen ja joustavuuden, jotta näistä intensiivisistä ja intiimeistä hetkistä voidaan nauttia täysin siemauksin.

    Tyylikäs ja toimiva muotoilu:

    Die King Size Love Swing yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkyyden. Vaahtomuovipatjan päällinen ei ole ainoastaan erityisen laadukas, vaan myös pestävä, mikä helpottaa puhdistusta ja hoitoa. Tukevuuden ja mukavuuden yhdistelmä tekee King Size Love Swing pakolliseksi tavaraksi kaikille, jotka haluavat kokea seksin entistäkin intensiivisemmin.

    With the King Size Love Swing mEO:lta voit määritellä intohimon rajat uudelleen ja kokea unohtumattomia hetkiä täynnä läheisyyttä ja seikkailua. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai edistynyt King Size Love Swing tarjoaa täydellisen eroottisen kokemuksen kaikille.

    Lisätietoja:

    • King Size Love Swing mEO:sta
    • Raskas teräksinen ripustin
    • Tukevat nylonhihnat
    • Tukeva mutta mukava vaahtomuovipatja
    • Helppo tarttua kahvaan
    • Pehmeät nilkkamansetit ja jalkatuet
    • Leveä, tukeva makuualusta
    • Kantavuus jopa 180 kg.
    • Mitat: Runko (ilman patjaa) 100 cm x 80 cm.
    • Materiaali: nailon, polypropeeni, polyesteri, PE, kumi, rauta, teräs

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Asiakkaamme ovat ilahtuneita tästä erityisen mukavasta rakkauskeinusta: the King Size Love Swing by MEO, todellinen käsityötaidon mestariteos, avaa uusia mahdollisuuksia anaali-, suu- ja emätinseksiin Anal Depth Playanaali-, suu- ja emätinseksiin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: