Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Seksin ihme - Ramrod® Thrusting

Uusi
  • Seksin ihme - Ramrod® Thrusting

Koe äärimmäinen nautinto Ramrod® Thrustingtehokkaasta seksilelusta, joka yhdistää tarkat työnnöt peräaukkokanavaan voimakkaaseen tärinään ja antaa sinulle uskomattoman tunteen, joka saa sinut haluamaan lisää. Anatomisesti muotoillun kädensijan ansiosta voit ohjata Ramrod® Thrusting ohjata sitä tarkasti - yksin tai pariskuntana!

Lisätietoja

3932/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe äärimmäinen nautinto Ramrod® Thrustingtehokkaasta seksilelusta, joka yhdistää tarkat työnnöt peräaukkokanavaan voimakkaaseen tärinään ja antaa sinulle uskomattoman tunteen, joka saa sinut haluamaan lisää. Anatomisesti muotoillun kädensijan ansiosta voit manöövroida Ramrod® Thrusting ohjata sitä tarkasti - yksin tai kumppanin kanssa! Nyt sinun on vain selvitettävä, miksi MEO kutsuu sitä "seksin ihmeeksi"...

    Vastaus on, että Ramrod® Thrusting on itse asiassa yhtä hyvää kuin oikea seksi. Tässä poikkeuksellisessa seksilelussa yhdistyvät tarkat työntöliikkeet ja voimakkaat värähtelyt, jotka tarjoavat uskomattoman syvää ja monipuolista stimulaatiota, joka on verrattavissa oikean seksin dynamiikkaan ja intensiteettiin. Tehokas yhdistelmä jopa 12 erilaista tärinä-, pulssi- ja eskalaatiotasoa sekä 12 dynaamista ylös- ja alaspäin suuntautuvaa liikettä antaa käyttäjälle mahdollisuuden muokata stimulaatiota ja nauttia siitä täysillä. Katso videomme ja katso itse...

    Paljon vaihtoehtoja, upeaa materiaalia ja uusinta teknologiaa:

    12 voimakkaan tärinä-, pulssi- ja eskalaatiotason sekä 12 voimakkaan ylös- ja alasliikkeen ansiosta käytettävissä on lukuisia vaihtoehtoja, jotka eivät jätä toivomisen varaa. Tarkat ja voimakkaat työntöliikkeet tuovat uuden ulottuvuuden anaaliseen tai emättimen tunkeutumiseen ja tarjoavat henkeäsalpaavaa stimulaatiota.

    The Ramrod® Thrustingjoka tunnetaan myös "seksiihmeenä", on valmistettu kehoystävällisestä silikonista ja takaa miellyttävän ja turvallisen kokemuksen. Lisäksi Ramrod® Thrusting vedenpitävä ja upotuskelpoinen IPX7-standardin mukaisesti, joten vibraattoria voi käyttää myös kylpyammeessa tai suihkussa.

    Varustettu huippuluokan muistisirulla, vibraattori muistaa viimeisimmän Ramrod® Thrusting muistaa viimeksi käytetyn toiminnon, joten voit yksinkertaisesti jatkaa siitä, mihin jäit. Turvalukitus varmistaa, että vibraattori ei kytkeydy päälle, kun se on käsimatkatavaroissa tai matkalaukussa. Kun vibraattori on ladattu täyteen, voit käyttää sitä 60 minuuttia suurella nopeudella tai 100 minuuttia pienellä nopeudella täyttämään halusi kovasta, täydellisestä tunkeutumisesta.

    Löydä nautinnon uudet ulottuvuudet tehokkaan Ramrod® ThrustingmEO:n nerokkaasta panoihmeestä. Valmistaudu kokemukseen, joka vie hengityksesi.

    Lisätietoja:

    • Seksin ihme - Ramrod® Thrusting
    • Anaaliseen ja emättimen stimulaatioon.
    • Mitat: 12 cm x 3,75 cm (työnnettävä) | 20,25 cm x 7,5 cm (yhteensä)
    • Tehokas vibraattori, jossa on kaksi moottoria tarkkoihin työntöihin ja tärinöihin.
    • 12 intensiivistä toimintoa, joissa on värähtelyä, pulssia ja eskalaatiota.
    • 12 toimintoa voimakkaisiin ylös- ja alaspäin suuntautuviin liikkeisiin.
    • Materiaali: Vartaloystävällinen silikoni, 100 % vedenpitävä.
    • Kehittynyt muistisiru, joka muistaa viimeksi käytetyn toiminnon.
    • Turvalukitus - paina ja pidä painettuna 3 sekuntia kytkeäksesi päälle ja pois päältä.
    • Ladattavissa USB:n kautta - latauskaapeli mukana.
    • Täysin ladattu 2 tunnissa
    • Toimii 60 minuuttia suurella nopeudella ja 100 minuuttia pienellä nopeudella
    • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon, kanssa.
    • Puhdista lämpimällä vedellä, miedolla saippualla ja VERYCLEAN -suihkeellamme.
    • Calexoticsaquameo on 1990-luvulla perustettu amerikkalainen yritys, joka tunnetaan seksileluteollisuudessa innovatiivisista ja laadukkaista tuotteistaan. Samanlainen kuin Calexotics saksalainen yritys MEO tunnetaan myös laadukkaiden seksilelujen ja BDSM-tuotteiden valikoimasta. Molemmille yrityksille on ominaista innovatiivisuus, laatu ja asiakaslähtöisyys. Calexotics saksalainen yritys MEO ja saksalainen yritys MEO painottavat suuresti turvallisten, luotettavien ja korkealaatuisten tuotteiden tarjoamista, jotka palvelevat monenlaisia seksuaalisia mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita. Vaikka Calexotics ja MEO sijaitsevat eri paikkakunnilla, niillä on yhteinen filosofia, joka perustuu innovointiin, laatuun ja asiakastyytyväisyyden tavoitteluun

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfekt

    Präzise Stöße in Kombination mit intensiven Vibrationen sorgen für ein unvergessliches Erlebnis. Mit 12 Vibrationsfunktionen, körperfreundlichem Silikon und USB-Aufladung ist Zufriedenheit garantiert.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Super Teil

    Das Teil ist echt der Hammer … stößt richtig geil zu. Kann ich jedem nur empfehlen

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Super produit

    Incroyable, super produit super efficace. Facile d’utilisation. Je conseil

      Kirjoita oma arvostelusi

      Seksin ihme - Ramrod® Thrusting

      Seksin ihme - Ramrod® Thrusting

      Koe äärimmäinen nautinto Ramrod® Thrustingtehokkaasta seksilelusta, joka yhdistää tarkat työnnöt peräaukkokanavaan voimakkaaseen tärinään ja antaa sinulle uskomattoman tunteen, joka saa sinut haluamaan lisää. Anatomisesti muotoillun kädensijan ansiosta voit ohjata Ramrod® Thrusting ohjata sitä tarkasti - yksin tai pariskuntana!

      Kirjoita oma arvostelusi

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: