Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

COCK SHOCK 2.0 - Penisrengas, jossa on sähköstimulaatio - täydellinen setti

COCK SHOCK 2.0-setti antaa sinulle täydellisen ja täysin hallitsevan hallinnan penikseen - sähköstimulaation ja tärinän ansiosta. Voit valita hemmottelun ja nautinnollisen rangaistuksen välillä, pehmeästä kovaan. Ja kaikki tämä kaukosäätimellä, joka toimii kaikkialla. Kotona, klubilla, kuntosalilla tai ostoksilla.

Lisätietoja

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    COCK SHOCK 2.0-setti antaa sinulle täydellisen ja täysin hallitsevan hallinnan penikseen - sähköstimulaation ja tärinän ansiosta. Voit valita hemmottelun ja rangaistuksen välillä, pehmeästä kovaan. Ja kaikki tämä kaukosäätimellä, joka toimii kaikkialla. Kotona, klubilla, kuntosalilla tai ostoksilla.

     

    Mikä COCK SHOCK 2.0:ssa on niin erityistä?

     

    Sähköstimulaatiokukkarengas COCK SHOCK 2.0:n avulla voit antaa Sub kunnon sähkösyötön! Se sopii täydellisesti BDSM-roolipeleihin, koska COCK SHOCK 2.0 on hetkessä kiedottu peniksen ja kivesten ympärille; sitten sinun tarvitsee vain varmistaa, että hän kuuntelee käskyjäsi. Jos hän kieltäytyy, käytä vain kaukosäädintä aktivoidaksesi ja hallitaksesi penisrenkaan rankaisevia "impulsseja". Jos hän käyttäytyy hyvin, voit hemmotella häntä värinöillä! Tai voit käyttää COCK SHOCK 2.0 -sarjaa tuntikausien nautintoa varten edging ja vaihtaa värinän ja sähköstimulaation välillä!

     

    Tämä silikoninen kyrpärengas ei ole suunniteltu vain parantamaan hänen erektiotaan, vaan myös antamaan Sub -osoitteellesi pyörivän sähköiskun napin painalluksella. COCK SHOCK 2.0 E-Stim Cock Ring sopii täydellisesti nauttimaan lähestyvän sähköshokin jännityksestä ilman TENS-yksikköä, kaapeleita tai elektrodeja. Tämä johtuu siitä, että kaikki tarvittava tekniikka on jo integroitu kyrpäsormukseen.

     

    Meidän COCK SHOCK 2.0 Cock Ring on valmistettu samettisesta silikonista, joka on lujaa mutta hieman joustavaa ja mukautuu täydellisesti useimpiin peniskokoihin. Kylkipinta tarjoaa lisästimulaatiota. Sähköiskujen 3 tasoa ja 2 mallia sekä 3 nopeutta ja 2 värähtelymallia voidaan nauttia samanaikaisesti tai itsenäisesti! Vaihda eri isku- ja tärinäyhdistelmien välillä, hemmottelun ja rankaisemisen välillä. Tai käytä COCK SHOCK 2.0 -rengasta seksin aikana ja selvitä, mikä tila tekee hänen peniksestään kovimman, kun taas kalurirenkaan kaksoismoottorit ja -elektrodit stimuloivat sekä sinua että rakastajaasi seksin aikana.

     

    COCK SHOCK 2.0 -sarjassa on langaton kaukosäädin, jossa on suuri, helppolukuinen näyttö, joka näyttää tarkalleen, mikä tärinän ja iskun voimakkuus on parhaillaan aktiivinen. Täydellinen keino löytää ihanteellinen värähtely- ja iskuyhdistelmä, joka vie nautintosi absoluuttiseen huippuunsa!

     

    Sarja on ladattavissa mukana tulevalla USB-latauskaapelilla, ja se on valmistettu samettisen pehmeästä silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja eikä lateksia, mikä takaa kehoystävällisen kokemuksen. Laadukas materiaali on kuitenkin yhteensopiva vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten E-SHOCKin tai Aquameon, kanssa.

     

    Mitä muuta minun on otettava huomioon?

     

    Käytä elektrodigeeliämme E-SHOCK. Sähköseksin aikana kehon eri vyöhykkeitä stimuloidaan intensiivisesti stimulaatiovirralla. Kihelmöivä tunne, jota E-SHOCK-geelimme tehostaa äärimmäisen paljon. Sähkönjohtavuutensa ansiosta elektrodigeelimme ESHOCK parantaa kontaktia COCK SHOCK 2.0:n ja ihon välillä ja toimii myös penisrenkaan "pukemisapuna". Käytön jälkeen voit puhdistaa penisrenkaan VERYCLEAN -suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Kategoria: E-Stim Penis
    • Mitat: Ulkohalkaisija 81 mm, sisähalkaisija 45 mm tai 50 mm, renkaan paksuus 19 mm.
    • Materiaali: Silikoni, ABS-muovi
    • Huomautus: Kantama on noin 7 - 8 metriä ja vaatii CR2032-pariston (sisältyy toimitukseen).
    • Sähköstimulaatio ja tärinä: Nauti 3 sähköstimulaatiotasosta ja 2 sähköstimulaatiomallista sekä 3 nopeudesta ja 2 tärinämallista, joita voit käyttää samanaikaisesti tai erikseen.
    • Kaukosäädin: Kaukosäätimen kantama on noin 7-8 metriä. Voit käyttää sitä yksin tai antaa sen kumppanisi tehtäväksi muuttaa asetuksia, kun käytät rengasta kalusi ympärillä. LCD-näytön avulla on helppo nähdä, mitkä asetukset on valittu tai ohjata toimintoja!
    • Tämä kyrpärengas on sileä ja notkea, valmistettu pehmeästä, joustavasta silikonista. Kaikki materiaalit ovat ftalaatittomia ja keholle turvallisia.
    • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
    • Ladattava ja vedenpitävä:
    • Käytä USB-latauskaapelia COCK SHOCK 2.0 Estim Cock Ring Kitin lataamiseen.
    • IPX5 vesitiivis ja roiskevedenpitävä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Arviointi 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      COCK SHOCK 2.0 - Penisrengas, jossa on sähköstimulaatio - täydellinen setti

      COCK SHOCK 2.0 - Penisrengas, jossa on sähköstimulaatio - täydellinen setti

      COCK SHOCK 2.0-setti antaa sinulle täydellisen ja täysin hallitsevan hallinnan penikseen - sähköstimulaation ja tärinän ansiosta. Voit valita hemmottelun ja nautinnollisen rangaistuksen välillä, pehmeästä kovaan. Ja kaikki tämä kaukosäätimellä, joka toimii kaikkialla. Kotona, klubilla, kuntosalilla tai ostoksilla.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: