Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anturit ja dilataattorit

Uutiskirje

Peniksen pistoke X-Play Trainer - Urethral Play miehelle

Miehet eivät puhu siitä, mutta he rakastavat sitä: virtsaputkileikki! Sinäkin voit löytää penispistokkeen X-Play Trainer ja kokea voimakkaita, täysin uusia tunteita. The X-Play Trainer ei ole vain innovatiivinen penistulppa, vaan se on lippusi voimakkaiden tuntemusten ja ennennäkemättömän nautinnon maailmaan.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Miehet eivät puhu siitä, mutta he rakastavat sitä: virtsaputkileikki! Sinäkin voit löytää penistulpan X-Play Trainer ja kokea voimakkaita, täysin uusia tunteita. The X-Play Trainer ei ole vain innovatiivinen penistulppa, vaan se on lippusi intensiivisten tuntemusten ja ennennäkemättömän nautinnon maailmaan.

    Löydä seksilelu, joka muuttaa itsetyydytyksen ikuisesti!

    Tarkan 10 cm:n pituutensa ja innovatiivisen turvajalan ansiosta se tarjoaa sinulle paitsi huolettoman myös uskomattoman stimuloivan kokemuksen. Optimaalisesti muotoiltu kärki liukuu lähes vaivattomasti ja avaa oven tuntemuksiin, joita monet miehet kuvaavat ylivoimaisiksi ja ainutlaatuisiksi.

    Unohda kaikki, mitä tiedät Urethral Play - X-Play Trainer on pelin käänteentekijä!

    Laadukasborosilikaattilasi, josta on valmistettu, antaa sille paitsi kevyen myös erittäin miellyttävän tuntuman X-Play Trainer ei ainoastaan anna sille ylellistä tuntumaa, vaan takaa myös hellävaraisen ja turvallisen käytön. Tämän penistulpan jokainen yksityiskohta on suunniteltu äärimmäisen tarkasti, jotta varmistetaan tasainen ja tyydyttävä laajentuminen - stimulaatio, joka on erityisen intensiivistä ja syvää.

    5 mm:stä 12 mm:iin: Mikä X-Play Trainer on sinulle sopiva penistulppa?

    Kun kokovalikoima vaihtelee 5 mm:stä 12 mm:iin, voit lisätä yksilöllistä nautintoa. Ei ole väliä, jos vasta aloitat kokeilut tai olet jo asiantuntija. Parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme tilaamaan useita kokoja tai koko sarjan, jotta voit vähitellen pidentää rajojasi.

    Borosilikaattilasiset penistulpat virtsaputkileikkeihin: salainen ase intensiivisempiin tuntemuksiin!

    Borosilikaattilasi, jota usein kutsutaan Pyrexiksi, on hyvä valinta koettimiin ja penistulppiin erityisominaisuuksiensa vuoksi. Se on huokosetonta, mikä tekee siitä erityisen hygieenistä eikä anna bakteereille mahdollisuutta päästä kiinni. Se on myös helppo steriloida ja kestää useimpia kemikaaleja, joten sitä voidaan käyttää turvallisesti erilaisten liukuvoiteiden kanssa. Lämpötilan vaihteluiden kestävyyden ansiosta sitä voidaan turvallisesti lämmittää tai jäähdyttää erilaisia tuntemuksia varten.

    Miksi VeryDeep ja INSTACLEAN ovat välttämättömiä osoitteessa Urethral Play!

    Optimaalinen valmistelu ja hoito käytäntöjä varten, kuten Urethral Play, on ratkaisevan tärkeää, jotta kokemus pysyy sekä nautinnollisena että hygieenisenä. Tässä kohtaa VeryDeep-öljy ja INSTACLEAN -desinfektiosuihke tulevat kuvaan mukaan.

    • VeryDeep-liukuvoide on kehitetty erityisesti Urethral Play varten. Sen ainutlaatuinen koostumus helpottaa työntöä ja antaa hellävaraisen, miellyttävän tunteen. Kun tavanomaiset liukuvoiteet eivät kestä tarpeeksi kauan tai eivät tarjoa tarvittavaa voitelua, VeryDeep tarjoaa pitkäkestoisen, pehmeän kokemuksen, joka minimoi ärsytyksen ja loukkaantumisen riskin. Lisäksi VeryDeep on kliinisesti testattu, turvallinen ja yhteensopiva myös herkälle iholle.

    • Urethral Play jälkeen on tärkeää puhdistaa huolellisesti sekä X-Play Trainer kuin myös vaurioitunut alue perusteellisesti infektioriskin ehkäisemiseksi. Desinfektiosuihke INSTACLEAN tarjoaa tähän ihanteellisen ratkaisun. Suihke poistaa tehokkaasti ja nopeasti bakteerit, virukset ja muut haitalliset mikro-organismit ja takaa näin turvallisuuden Urethral Play. Suihkuta sitä vain päälle, anna sen vaikuttaa ja ole varma, että X-Play-treenaajalla ei ole mahdollisia haitallisia bakteereja.


    BDSM-istunnoissa Urethral Play voidaan nähdä myös eräänlaisena valtapelinä tai hallintakeinona. Riippuen siitä, miten sitä harjoitetaan, se voi herättää alistumisen tai dominoinnin tunteen.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top

    Je tiens à remercier MEO pour la qualité exceptionnelle des sondes livrées. Votre discrétion et la rapidité de l'expédition vers le Canada sont très appréciées. Un grand merci pour votre professionnalisme !

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Amazing buy

    I've only used the first three (5 mm, 6 mm and 7 mm) so far, but they felt amazing. There was a little post-orgasm discomfort after using the largest, so I think I may have gone a little too fast on the stretching. The discomfort subsided after a few minutes. Highly recommended.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr gut

    Als Anfänger habe ich mir die 5 kleineren Größen bestellt um langsam den Durchmesser zu steigern. Hygienemassnahmen unbedingt befolgen. Hat von Anfang an gut funktioniert. Ein Brennen nach den ersten Malen ist normal aber nicht so schlimm und wird auch von mal zu mal weniger. Die Länge reicht vollkommen aus .

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Tolles Produkt

    Diese Sounds eignen sich hervorragend für Anfänger und Fortgeschrittene da man sich dank der diversen Durchmesser langsam an das neue Gefühl herantasten kann. Mit Vorsicht und Gleitmittel ein tolles Produkt das viel Spaß macht.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Peniksen pistoke X-Play Trainer - Urethral Play miehelle

    Peniksen pistoke X-Play Trainer - Urethral Play miehelle

    Miehet eivät puhu siitä, mutta he rakastavat sitä: virtsaputkileikki! Sinäkin voit löytää penispistokkeen X-Play Trainer ja kokea voimakkaita, täysin uusia tunteita. The X-Play Trainer ei ole vain innovatiivinen penistulppa, vaan se on lippusi voimakkaiden tuntemusten ja ennennäkemättömän nautinnon maailmaan.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: