Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Alphamale Penistulppa COCKSHOWER™

COCKSHOWER™ penispistokkeella osoitteesta Alphamale voit kokea täysin uudenlaisen masturbaation. Miehille, jotka haluavat tutkia ja nauttia virtsaputken stimulaation voimakkaasta tunteesta, tämä tekninen mestariteos penistulppien joukossa on täydellinen.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Penistulpan kanssa COCKSHOWER osoitteesta Alphamale voit kokea täysin uudenlaisen masturbaation. Miehille, jotka haluavat tutkia ja nauttia virtsaputken stimulaation voimakkaasta tunteesta, tämä tekninen mestariteos penistulppien joukossa on täydellinen.

    Hienostuneella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla korkilla varustettuna, joka sulkee sisäänsä peniksen, tämä penistulppa ei tarjoa vain esteettistä päivitystä, vaan myös käytännöllisiä toimintoja. Penistulpassa oleva läpivientiaukko mahdollistaa virtsaamisen ja siemensyöksyn käytön aikana, mikä takaa saumattoman ja keskeytymättömän nautinnon virtsaputken stimulaation aikana.

    Tämä penistulppa, joka tunnetaan myös nimellä sperma- tai virtsasuihkulähde, on nimensä velkaa ainutlaatuiselle muotoilulleen, joka sallii virtsan tai siemennesteen virtaamisen penistulpan ja korkissa olevien aukkojen läpi. Tämä nesteiden läpäisevyys luo visuaalisesti silmiinpistävän ilmiön, joka muistuttaa suihkulähdettä virtsatessa tai ejakuloidessa. Tulpan muotoilu mahdollistaa näiden kehon nesteiden luonnollisen virtauksen manipuloimisen ja kokemisen tavalla, joka ei olisi mahdollista ilman penistulppaa.

    Penistulpan keskellä oleva läpivientiaukko ei ainoastaan tarjoa hygieenisiä etuja helpottamalla puhdistusta ja ehkäisemällä infektioita, vaan se myös muuttaa muuten normaalit kehon toiminnot ainutlaatuiseksi eroottiseksi kokemukseksi. Tämän penistulpan käytöstä saatava visuaalinen ja fyysinen stimulaatio voi olla jännittävä lisä monien ihmisten seksuaalisiin käytäntöihin.

    Toinen penistulpan etu on sen erityinen muoto. Penistulppa on suunniteltu stimuloimaan virtsaputkea ainutlaatuisella tavalla, ja siinä on eri muotoja ja halkaisijoita koko pituudeltaan. Nämä varmistavat, että penistulppa istuu ehdottoman tukevasti, ei voi liukua ulos ja tarjoaa samalla henkeäsalpaavaa nautintoa. Virtsaputken stimulaatio on taito sinänsä, ja tämän penistulpan avulla voit tutustua tämän aistillisen nautinnon jokaiseen vivahteeseen.

    Huomioi seuraavat ohjeet turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen saamiseksi: Ennen käyttöä ja käytön jälkeen on tärkeää desinfioida penistulppa INSTACLEAN -suihkeellamme. Hygienia on kaiken A ja O, kun käytät Urethral Play. Työntöön suosittelemme erityisesti kehitettyä liukuvoidettamme VeryDeep. Se varmistaa, että penistulppa työnnetään sisään varovasti, mikä on erityisen tärkeää tällä herkällä alueella.

    Tämä penistulppa avaa nautinnon uudet ulottuvuudet. Se ei tarjoa ainoastaan ainutlaatuisia tuntemuksia, vaan myös vapauden nauttia virtsaputken stimulaatiosta keskeytyksettä.

    Lisätietoja:

    • Penistulppa Alphamale
    • Materiaali: Ruostumaton teräs
    • Mitat: Diameter of the cap for the glans approx. 30 mm. Penistulpan läpi menevän reiän halkaisija n. 3 mm.
    • Koko S: Kokonaispituus n. 43 mm, halkaisija 6 mm - 9 mm. Paino 11 grammaa.
    • Koko M: Kokonaispituus n. 53 mm, halkaisija 7 mm - 9 mm. Paino 12 grammaa.
    • Koko L: Kokonaispituus n. 63 mm, halkaisija 8 mm - 9 mm. Paino 13 grammaa.
    • Varoitus: Virtsaputken stimulaatioon liittyy riskejä. Aloita hitaasti, käytä aina sopivia liukuvoiteita ja pidä kaikki tarvikkeet steriileinä.
    • MEO ja Alphamale ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Alphamale Penistulppa COCKSHOWER™

    Alphamale Penistulppa COCKSHOWER™

    COCKSHOWER™ penispistokkeella osoitteesta Alphamale voit kokea täysin uudenlaisen masturbaation. Miehille, jotka haluavat tutkia ja nauttia virtsaputken stimulaation voimakkaasta tunteesta, tämä tekninen mestariteos penistulppien joukossa on täydellinen.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: