Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Sport Fucker Cock Chute

Tutustu sensaatiomaiseen Sport Fucker Cock Chute: USA:n paras penisrengas erityisen intensiivistä nautintoa ja unohtumatonta kokemusta varten!

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu sensaatiomaiseen Sport Fucker Cock Chute: USA:n paras penisrengas erityisen intensiivistä nautintoa ja unohtumatonta kokemusta varten!

     

    Sport Fucker Cock Chute on valmistettu superpehmeästä Liquid Silicone ja se on suunniteltu täydellisesti tarjoamaan sinulle ainutlaatuista stimulaatiota. Se tarjoaa kivespussin hellävaraisen venytyksen ja kivesten miellyttävän levittämisen, mikä mahdollistaa sensaatiomaisen nautinnon lisääntymisen.

     

    Sport Fucker Cock Chute ei ole vain tyylikäs lisävaruste, vaan myös tehokas kumppani nautintoosi. Tiukka istuvuus peniksen tyven ympärillä tehostaa verenkiertoa, mikä johtaa vahvempaan ja pidempään kestävään erektioon. Samalla tunnet kivespussissa miellyttävän jännityksen, joka ajaa kiihottumisesi käsittämättömiin korkeuksiin.

     

    Poikkeuksellisen venyvyytensä ansiosta Sport Fucker Cock Chute mukautuu täydellisesti yksilöllisiin tarpeisiisi ja tarjoaa miellyttävän tunteen käytettäessä. Sileä, huokoinen pinta takaa kitkattoman nautinnon ja mahdollistaa helpon puhdistuksen käytön jälkeen.

     

    Kokonaiskooltaan noin 7,2 x 6,3 cm ja häpyaukoltaan noin 4,7 x 3 cm Sport Fucker Cock Chute tarjoaa ihanteellisen istuvuuden ja auttaa sinua saavuttamaan voimakkaita orgasmeja. Venyvä kivesten rengas, jonka halkaisija on noin 3,8 cm, ja peniksen aukko, jonka koko on noin 3 x 3,6 cm, takaavat turvallisen pidon ja maksimaalisen mukavuuden.

     

    Valitse houkuttelevista väreistä punainen, sininen ja musta Sport Fucker Cock Chutevalitse mieleisesi väri houkuttelevista väreistä punainen, sininen ja musta ja nauti jännittävästä kokemuksesta täynnä himoa ja intohimoa.

     

    Mitä on nestemäinen silikoni?

     

    Liquid Silicone on todellinen sisäpiirin vinkki seksilelujen materiaalien joukossa. Se on ehdottoman ihoystävällistä, joten sen käyttö on turvallista ja miellyttävää - ilman kompromisseja. Se on myös uskomattoman kestävä, joten se kestää villeimmätkin seikkailut ja pysyy silti huippukunnossa. Entä joustavuus? Ylittämätön! Liquid Silicone mukautuu jokaiseen kuviteltavissa olevaan muotoon ja tarjoaa silti tarvittavan lujuuden. Ja mikä parasta: se tuntuu hämmästyttävän luonnolliselta. Lyhyesti sanottuna: Liquid Silicone on seksilelujen materiaalien monitaituri, joka ei jätä toivomisen varaa turvallisuuden ja nautinnon suhteen!

     

    Nestemäisestä silikonista valmistettujen seksilelujen puhdistus ja hoito?

     

    Seksilelu on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Pese se yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Älä huoli, materiaali on vedenpitävää ja se voidaan huuhdella helposti pois. Halutessasi voit jopa käyttää erityistä seksilelujen puhdistusainetta, kuten VERYCLEAN-suihkeemme. Puhdistuksen jälkeen sinun tulee antaa seksilelusi kuivua kokonaan. On parasta antaa sen kuivua ilmassa, ei suoraan auringossa tai lämmittimessä. Kun se on täysin kuiva, säilytä sitä puhtaassa ja kuivassa paikassa, erillään muista seksileluista. Se on parasta laittaa erityiseen seksilelujen säilytyspussiin, joka suojaa sitä pölyltä ja lialta. Ja vielä yksi vinkki: käytä aina oikeaa liukuvoidetta. Silikonipohjainen seksilelu toimii erittäin hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Silikonipohjaisia voiteluaineita kannattaa kuitenkin välttää, sillä ne voivat hyökätä materiaaliin. Jos noudatat näitä yksinkertaisia hoitovinkkejä, nautit seksileluistasi pitkään!

     

    Lisätietoja:

     

    • Penis- ja kivessormus
    • Sport Fucker Cock Chute
    • Kivesten erottimella (levittää molemmat kivekset toisistaan leveästi)
    • Erittäin pehmeä, ns. Liquid Silicone.
    • Sileä, huokoinen pinta.
    • Erittäin joustava.
    • Sulkee peniksen juuren ja kiveksen tyven tiiviisti sisäänsä.
    • Antaa kovemman ja pidempikestoisen erektion.
    • Kokonaismitat: n. 7,2 x 6,3 cm
    • Aukko häpyluun kohdalla: n. 4,7 x 3 cm, laajennettavissa.
    • Aukko kiveksille: kunkin halkaisija n. 3,8 cm, venytettävä.
    • Aukko penikselle: n. 3 x 3,6 cm, venyvä
    • Helppo puhdistaa
    • Materiaali: silikoni, TPR
    • Sport Fucker ja MEO ovat tunnettuja yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin seksileluihin ja BDSM-tuotteisiin. Laaja valikoima tarjoaa innovatiivisia ja jännittäviä ratkaisuja kaikille niille, jotka haluavat viedä seksuaaliset kokemuksensa uudelle tasolle. Sport Fucker ja MEO edustavat laatua, toimivuutta ja maksimaalista nautintoa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu huolellisesti tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan turvallinen ja jännittävä seksuaalinen kokemus. Tämä tuote on myös vaikuttava esimerkki ensiluokkaisesta laadusta ja ainutlaatuisesta muotoilusta, jonka vuoksi Sport Fucker ja MEO tunnetaan.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr zufrieden

    Ich bin mit diesem Penisring sehr zufrieden! Die Anwendung ist einfach und der Ring hat einen festen, aber nicht zu engen Griff, der meiner Erektion zu mehr Stärke und Dauer verholfen hat. Das Material fühlt sich angenehm auf der Haut an und der Ring ist auch über einen längeren Zeitraum bequem zu tragen. Ich würde ihn wieder kaufen.

    • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Sport Fucker Cock Chute

    Sport Fucker Cock Chute

    Tutustu sensaatiomaiseen Sport Fucker Cock Chute: USA:n paras penisrengas erityisen intensiivistä nautintoa ja unohtumatonta kokemusta varten!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: