Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

B-Vibe

Uutiskirje

B-Vibe rimming Petite - Anaalivibraattori

Tervetuloa B-Vibe kanssamme rimming Petite! Tämä vallankumouksellinen anaalivibraattori jäljittelee ainutlaatuisesti rimmingin tai oraalisen anaalileikin tuntemusta. Rimmingin ystävät ympäri maailmaa ovat innoissaan, ja monet julkaisut ovat jopa nimenneet sen parhaaksi anaaliseksileluksi sinkuille ja pariskunnille.

Lisätietoja

3387/00

159,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tervetuloa B-Vibe kanssamme rimming Petite! Tämä vallankumouksellinen anaalivibraattori jäljittelee ainutlaatuisesti rimmingin tai oraalisen anaalileikin tuntemusta. Rimmingin ystävät ympäri maailmaa ovat innoissaan, ja monet julkaisut ovat jopa nimenneet sen parhaaksi anaaliseksileluksi sinkuille ja pariskunnille. B-Vibe rimming Petite voi todella tuoda nautintoa rimming koska anaalinen nautinto ei tunne sukupuolieroja.

     

    Mitä on rimming?

     

    rimming rimming tunnetaan myös nimellä anilingus. Tässä suuseksin muunnelmassa suu, huulet ja kieli hemmottelevat peräaukkoa peniksen tai emättimen sijaan. Kumppanit voivat vaihdella ulkoisen ja sisäisen rimmingin välillä rimming sisäinen. Sisäisessä muunnelmassa kieli tunkeutuu myös peräaukkoon sen sijaan, että se vain nuollaan sitä ulkopuolelta.

     

    B-Vibe rimming Petite on anaalivibraattori, joka tekee tästä unelmasta totta!

     

    Sen erityinen tekniikka, joka mahdollistaa uskomattoman realistisen "rimming"-kokemuksen, on ehdoton kohokohta B-Vibe rimming Petite. Tämän mahdollistavat pistokkeen pohjassa olevat pyörivät helmiäiset, jotka jäljittelevät täydellisesti suun kautta tapahtuvan stimulaation tunnetta. Intensiivinen ja äärimmäisen nautinnollinen kokemus, joka ei juuri eroa oikeasta kielestä. Ja mikä parasta: seitsemän eri "rimming"-tilan ja kuuden värähtelymallin ansiosta anaalinen nautinto on täysin räätälöitävissä.

     

    The B-Vibe rimming Petite on ihanteellinen aloittelijoille kompaktin kokonsa ja ei liian suuren 3,5 cm:n halkaisijansa ansiosta. Värähtelyt eivät ainoastaan tarjoa miellyttävää tunnetta, vaan auttavat myös rentouttamaan peräaukon sulkijalihaksen, mikä voi olla erittäin hyödyllistä erityisesti anaaliyhdyntää valmisteltaessa.

     

    Osoitteessa B-Vibe rimming Petite sinulla on mahdollisuus valita: käytä anaalitulppaa manuaalisesti tai käytä langatonta kaukosäädintä hemmotteluun. Kaukosäädin toimii noin 10 metrin etäisyydelle asti ja avaa monia mahdollisuuksia jännittäviin hetkiin yksin tai kumppanin kanssa. Tee olosi mukavaksi B-Vibe rimming Petite yksin tai käytä kaukosäädintä seksikkäisiin seikkailuihin julkisesti.

     

    Tietoa materiaalista B-Vibe rimming Petite on valmistettu 100-prosenttisesti vartalolle sopivasta silikonista, joten se on hypoallergeeninen ja tuntuu silkkisen pehmeältä. Pistoke on myös ftalaatiton, lateksiton ja täysin huokoinen. Jotta korkealaatuinen materiaali ei kuitenkaan vahingoituisi, anaalivibraattoria tulisi käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon, kanssa.

     

    The B-Vibe rimming Petite on IPX5-vesitiivis, mikä tarkoittaa, että se on roiskevedenpitävä ja siksi helppo puhdistaa. USB:n kautta ladattava anaalivibraattori tarjoaa jopa 60 minuuttia puhdasta rimming-iloa 120 minuutin latausajan jälkeen.

     

    Osoitteessa B-Vibe rimming Petite on täydellinen seksilelu, jolla voit tutustua anaalin nautintoihin rimming löytämään. Se on kompakti, helppokäyttöinen ja uskomattoman tehokas tärinän ja rimming-toiminnon yhdistelmän ansiosta.

     

    Anaalivibraattorin puhdistaminen:

     

    Puhdistus on yksinkertaista ja suoraviivaista. Koska tuote on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ABS-muovista, se voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä tai VERYCLEAN -suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Anaalivibraattori, jossa on rimming-toiminto.
    • Anaalivibraattori B-Vibeltä.
    • Varustettu yhden kosketuksen kaukosäätimellä (kantama n. 10 metriä).
    • Akselissa olevat pyörivät helmet stimuloivat peräaukkoa, kun taas sisään työnnetty anaalitulppa tarjoaa lisästimulaatiota eri värähtelyrytmeillä.
    • 6 nopeusasetusta ja 7 ainutlaatuista värähtelymallia.
    • Sopii naisille ja miehille.
    • Ladattavissa USB:n kautta.
    • IPX5-roiskevesisuojaus.
    • Valmiina matkustamaan - Haluatko seksikkään matkakumppanin? The B-Vibe rimming Petite mukana tulee käytännöllinen kotelo ja matkalukko, joka estää anaalivibraattorin kytkeytymisen päälle vahingossa.
    • Mitat: Kokonaispituus 12,4 cm, halkaisija 3,5 cm, työnnettävä pituus 10 cm.
    • Materiaali: silikoni, 100 % kehoystävällinen.
    • Latausaika 120 minuuttia.
    • Käyttöaika 60 minuuttia.
    • Osoitteessa B-Vibe rimming Petite mukana tulee ohjeet anaalileikkiä varten, joten se on täydellinen anaalitulppa, jos haluat tutustua tähän seksikkääseen aiheeseen.
    • B-Vibe MEO-verkkokaupassa: Tutustu anaalisen nautinnon seuraavaan tasoon B-Viben ensiluokkaisten anaalivibraattoreiden avulla! Nykyaikaisen muotoilun, korkealaatuisten materiaalien ja innovatiivisen teknologian yhdistelmä takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, jonka voit kokea uudelleen ja uudelleen. B-Vibe ja MEO ovat kaksi tunnettua merkkiä seksilelujen maailmassa, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin anaalileluihin. B-Vibe tunnetaan erityisesti innovatiivisesta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu kauko-ohjattavia anaalitulppia, anaalipalloja ja anaaliharjoittelusarjoja. B-Vibe on maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuisten materiaalien ja kehoystävällisen silikonin käytöstä tuotteidensa valmistuksessa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Arviointi 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Kirjoita oma arvostelusi

        B-Vibe rimming Petite - Anaalivibraattori

        B-Vibe rimming Petite - Anaalivibraattori

        Tervetuloa B-Vibe kanssamme rimming Petite! Tämä vallankumouksellinen anaalivibraattori jäljittelee ainutlaatuisesti rimmingin tai oraalisen anaalileikin tuntemusta. Rimmingin ystävät ympäri maailmaa ovat innoissaan, ja monet julkaisut ovat jopa nimenneet sen parhaaksi anaaliseksileluksi sinkuille ja pariskunnille.

        Kirjoita oma arvostelusi

        9 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: