Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköiset stimulaatiolaitteet

Uutiskirje

ElectroPebble™ sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems

ElectroPebble™-sähköstimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems on ihanteellinen BDSM-käyttöön, sillä siinä on 2 kanavaa, joita voidaan käyttää useiden kehonosien stimulointiin, ja 9 ohjelmaa (esim. lypsäminen, kipu, hemmottelu), jotka tarjoavat erilaisia tuntemuksia. Äänitila lisää E-Stimiin uuden jännittävän ulottuvuuden BDSM-kontekstissa.

Lisätietoja

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus toimituskulut

Toimitusaika noin 7 päivää

    Lisätietoja

    ElectroPebble™ sähköstimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä: porttisi vertaansa vailla olevaan BDSM-iloon.

    ElectroPebble™ sähköstimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä E-Stim Systems on merkittävä laite BDSM-toimintaan sen ainutlaatuisen tehon, monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden yhdistelmän ansiosta. Kaksikanavaisen toimintansa ansiosta ElectroPebble™ mahdollistaa kahden elektrodin kytkemisen samanaikaisesti, mikä laukaisee kiihottavia tuntemuksia useissa kehon osissa. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen BDSM-skenaarioissa, joissa stimulaation voimakkuuden ja jakautumisen hallinta on tärkeää.

    Yhdeksän säädettävää ohjelmaa - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ja "Torment" - tarjoavat laajan valikoiman tuntemuksia hellävaraisesta voimakkaaseen. Näin käyttäjät voivat mukauttaa laitteen yksilöllisten mieltymystensä ja rajoitustensa mukaan - tärkeä näkökohta BDSM:ssä, jossa eri tuntemustasoilla leikkiminen on keskeisellä sijalla.

    Innovatiivinen LifeLine™-näyttö, joka näyttää tilat ja asetukset visuaalisesti, parantaa käyttökokemusta intuitiivisella ja esteettisesti miellyttävällä käyttöliittymällä. Äänitila, jossa musiikki tai ääni ohjaa stimulaatiota, avaa uusia mahdollisuuksia luoviin BDSM-istuntoihin luomalla ääniohjatun aistikokemuksen.

    Vapauta äärimmäinen BDSM-ilo: Tutustu ElectroPebble™-sähköstimulaatiolaitteeseen - avaimesi sähköistäviin seikkailuihin!

    ElectroPebble™ E-Stim Systemsiltä: koe BDSM-sähköstimulaatio ennennäkemättömällä tavalla! ElectroPebble™, uusin innovaatio alkaen E-Stim Systems sähköseksin alalla, ei ole pelkkä sähköstimulaatiolaite, vaan puhtaan nautinnon väline. ElectroPebble™ on suunniteltu sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille, ja se on yhdistelmä suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Koe elektroseksiä ennennäkemättömällä tavalla!

    Tutustu tuntemusten maailmaan, jossa kontrolli kohtaa luovuuden ja nautinto kohtaa innovaation. ElectroPebble™ ei ole pelkkä laite, vaan seikkailu seksuaalisuuden hallinnan tutkimattomille alueille, jotka vain odottavat sinun löytämistäsi.

    E-Stim Systemsin ElectroPebble™-sähköstimulaatiolaitteen tärkeimmät ominaisuudet:

    • Monipuolisuus kahden kanavan ansiosta: ElectroPebble™:n kaksikanavaisen toiminnallisuuden ansiosta 2 elektrodia voidaan kytkeä samanaikaisesti, jolloin stimuloivia tuntemuksia voidaan laukaista useilla kehon alueilla (tai aukoissa). Kummassakin kanavassa on portaattomasti säädettävät säätimet, joiden avulla voit säätää tehoa tarkasti saavuttaaksesi täydellisen nautinnon ja kivun sekoituksen.
    • Yhdeksän säädettävää ohjelmaa: Yhdeksän säädettävää ohjelmaa, mukaan lukien 'Pulse', 'Flo', 'Split', 'Bounce', 'Audio', 'Milk', 'Squeeze', 'Tease' ja 'Torment', antavat sinulle mahdollisuuden uppoutua erilaisiin tuntemuksiin. (Termit viittaavat eri stimulaatioasetuksiin: "Pulse" luo rytmikkäitä pulsseja, "Flo" tarjoaa tasaisen, virtaavan stimulaation, "Split" jakaa stimulaation eri kuvioihin, "Bounce" vuorottelee intensiteettien välillä, "Audio" käyttää ääniä ohjaukseen, "Milk" viittaa peniksen lypsämiseen, "Squeeze" simuloi painetuntemusta, "Tease" lempeään stimulaatioon ja "Torment" intensiivisempään stimulaatioon.). Jokainen asetus on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisia ja monipuolisia kokemuksia, joita voidaan helposti hallita räätälöityä sähköstimulaatiota varten.
    • Innovatiivinen LifeLine™-näyttö: ElectroPebble™:ssä on LifeLine™-näyttö, sarja kirkkaita LED-valoja, jotka sykkivät synkronoidusti tilan ja asetuksen kanssa ja antavat visuaalisen merkin laitteen senhetkisestä toiminnasta - todellinen innovaatio sähköstimulaatiolaitteissa.
    • Äänitila: Äänitilassa sisäänrakennettu mikrofoni mahdollistaa sähköstimulaation ohjaamisen musiikin tai äänen avulla - täysin ainutlaatuinen kokemus.
    • Ergonominen muotoilu: ElectroPebble™ on muotoiltu siten, että se sopii mukavasti käteen. Siinä yhdistyvät ergonominen muotoilu ja tehokkaat toiminnot, joten se on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat enemmän kuin pelkän e-stimulaattorin.


    ElectroPebble™ on paljon enemmän kuin pelkkä sähköstimulaatiolaite - se on todellinen aarreaitta. ElectroPebble™-sähköstimulaattorilaite on uusin laite, jonka E-Stim Systemstäynnä ominaisuuksia ja tehoa, mutta silti helppokäyttöinen.

    ElectroPebble™ toimitetaan kantolaukussa, ja sähköstimulaatiolaitteella on yksinoikeudella elinikäinen takuu alkaen E-Stim Systems.

    Koska kyseessä on kaksikanavainen laite, kahta elektrodia voidaan käyttää samanaikaisesti tuntemusten levittämiseksi useille kehon alueille. Kummassakin kanavassa on oma portaaton säädin, jonka avulla voit asettaa haluamasi stimulaation tarkan voimakkuuden. jos käännät säätimen liian ylös, voit kääntää sen takaisin alas nopealla vääntämisellä ilman, että sinun tarvitsee painaa painikkeita toistuvasti.

    Jokainen yhdeksästä ohjelmatilasta on säädettävissä, mikä tarjoaa entistäkin suuremman valikoiman tuntemuksia ja mahdollisuuksia, ja yksinkertaisten tilojen valintasäätimien avulla tilojen välillä vaihtaminen ei voisi olla helpompaa.

    Jos haluat jotain muuta kuin esiasetettuja tiloja, vaihda ElectroPebble™ yksinkertaisesti äänitilaan. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit luoda ElectroPebble™:llä omanlaisesi sähköstimulaatiotyypin soittamalla musiikkia tai antamalla mestarin äänen hallita täysin. Äänisignaali ohjaa lähtösignaalia, ja täysin uudella menetelmällä ElectroPebble™-sähköstimulaatiolaite voi luoda upeita tuntemuksia, joita sinä tai hallitseva kumppanisi voi hallita.

    ElectroPebble™ toimitetaan räätälöidyssä kantolaukussa, jossa on kaksi 2 mm:n liitäntäkaapelia, akku, neljän itseliimautuvan elektrodityynyn pakkaus, pikaopas ja tietenkin yksityiskohtainen käyttöohje - kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi heti.

    ElectroPebble™ on suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien eurooppalaisten ja brittiläisten turvallisuussäännösten mukaisesti, ja siinä on sisäänrakennettuja turvatoimintoja, kuten virran rajoittaminen. Se on CE-merkitty ja sillä on elinikäinen takuu.

    Lisätietoja:

    • ElectroPebble™ sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems
    • Pebble™ Mitat: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Toimitukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset BDSM-sähköstimulaatioseikkailujen aloittamiseen.
    • Toimituksen sisältö: ElectroPebble™-sähköstimulaatiolaite, 2 x 3,5 mm:n ja 2 mm:n lähtökaapelit, 4 x itseliimautuvat elektrodityynyt, 1 x PP3 9V paristo, pikaopas ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet, räätälöity suojapussi.
    • Kanavat/lähdöt: Kaksi kanavaa 3,5 mm:n monopistorasioiden kautta
    • Näyttö: Erittäin kirkkaat LEDit ilmaisevat tilan, pariston tilan, kanavan ja tilan aktiivisuuden.
    • Ohjelmatilat: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ja "Torment".
    • Äänitulo: sisäinen mikrofoni
    • Säätimet: Mikrofoni, mikrofoni, mikrofoni, mikrofoni, mikrofoni: Kaksi itsenäistä säädintä kanavien voimakkuutta varten, säätimet tilan asetusta varten ja kaksi tilan valintapainiketta.
    • Lähtöaaltomuoto: BiPhasic AC
    • Virtalähde: 9 voltin alkaliparisto (PP3)
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems on etusijalla.
    • Suunniteltu viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
    • Sisäänrakennetut turvaominaisuudet, kuten virranrajoitus.
    • CE- ja UKCA-merkintä.
    • Toimitetaan elinikäisellä valmistajan takuulla.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Arviointi 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      ElectroPebble™ sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems

      ElectroPebble™ sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems

      ElectroPebble™-sähköstimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems on ihanteellinen BDSM-käyttöön, sillä siinä on 2 kanavaa, joita voidaan käyttää useiden kehonosien stimulointiin, ja 9 ohjelmaa (esim. lypsäminen, kipu, hemmottelu), jotka tarjoavat erilaisia tuntemuksia. Äänitila lisää E-Stimiin uuden jännittävän ulottuvuuden BDSM-kontekstissa.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: