Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

Dildo Hunglock INSANE 25 x 8.5 cm

Realistinen, mutta paljon suurempi - juuri niin kuin pidät dildoista! Halusitpa sitten nauttia komeasta Hunglock INSANE -dildosta yksin tai pariskuntana - valmistaudu todelliseen haasteeseen! Kokonaiset 25 cm halutaan hallita ja vieläpä jopa 8,5 cm:n halkaisijalla.

Lisätietoja

3046/00

112,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Realistinen, mutta paljon isompi - juuri niin kuin pidät dildoista! Halusitpa sitten nauttia komeasta Hunglock INSANE -dildosta yksin tai pariskuntana - valmistaudu todelliseen haasteeseen! Kokonaiset 25 cm halutaan hallita ja vieläpä jopa 8,5 cm:n halkaisijalla. Kokonsa ja voimakkaan suonituksen ansiosta tämä syvän musta dildo hieroo todella kaikkia nautinnon pisteitä! Nauti täysin täyttävästä nautinnosta ja tunne sentti sentiltä tämän upean anaalidildon erittäin intensiivisesti. Tämä upea dildo on yhteensopiva myös Vac-U-Lock-järjestelmän ja monien seksikoneidemme kanssa.

     

    Mikä tekee tästä dildosta niin erityisen?

     

    Dildo on yhteensopiva Doc Johnson -tuotemerkin patentoidun Vac-U-Lock-järjestelmän kanssa, ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi vastaavan pegging strap-onin tai panokoneemme kanssa. Dildo on ihanan joustava, yltää joka paikkaan syvälle sisimpääsi ja mahdollistaa kaikki seksivariaatiot. Pieni Extremeo-suihke tekee asettamisesta helppoa! Valmistettu vinyylistä ja yhteensopiva kaikkien MEO®-liukuvoiteiden kanssa.

     

    MEO ™ on erikoisasiantuntija ja yksi johtavista kaupoista poikkeuksellisille ja suurille dildoille ja anaaliseksileluille miehille ja naisille. Jos haluat ostaa kaksoisdildon, anaalitulpan, vibraattorin, anaalipallot tai dildon, löydät dildokaupastamme laajan valikoiman tuotteita aloittelijoille ja kokeneille persepelaajille.

     

    Materiaali ja hoito:

     

    Tämä seksilelu on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme vinyyli on erittäin vakaata, joten seksilelusi kestää pitkään. Voit puhdistaa lelun miedolla saippualla ja vedellä. Perusteelliseen hygieniaan suosittelemme myös suihkeemme VERYCLEAN säännöllistä käyttöä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm
    • Materiaali: Vinyyli, ei sisällä ftalaatteja, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Voiteluaine: Suosittelemme voiteluaineitamme FUCKSLUT, EZ2FUCK tai MANCUNT.
    • Puhdistaminen: Lämmin vesi ja meidän Toy Cleaner -puhdistusaineemme VERYCLEAN
    • EXTREMEO-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa työntöä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    TUTTO PERFETTO

    VELOCISSIMA LA SPEDIZIONE LA QUALITÀ E IL PREZZO CHE ALTRO DIRE..... IL MASSIMO!!!!

      Arviointi 

      Gefällt mir sehr gut

      Ich habe ih ein paar Mal benutzt und mir und mir gefällt es sehr gut. Das Material ist weich und die Adern sind wie echt. Der Saugnapf von Fuck & Play den ich separart bei MEO bestellt habe kann auf glatten Böden und Glas gut funktionieren.

        Arviointi 

        Macht seinen Job ziemlich gut

        Hab ihn vorhin das erste mal ausprobiert und riecht nicht komisch ist schön biegsam und macht seinen Job sehr gut, kann ich nur weiter empfehlen.

          Arviointi 

          Very big

          Being a straight male that enjoys anal play, I was looking for something bigger to add to my toy box. This toy is definitely bigger then my other toys I have. I have to say I was a bit intimidated by this toy at first but wanted to try it out the day I received it. When I went to try it out I did some warming up with a few of other toys first. It came time to try this monster out and I was only able to get 20cm inside me and was disappointed by that. But I'm gonna keep working with monster of a dildo and look forward to the days I'm able to get this monster dildo balls deep in my slutty asshole.

          • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8.5 cm

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8.5 cm

          Realistinen, mutta paljon suurempi - juuri niin kuin pidät dildoista! Halusitpa sitten nauttia komeasta Hunglock INSANE -dildosta yksin tai pariskuntana - valmistaudu todelliseen haasteeseen! Kokonaiset 25 cm halutaan hallita ja vieläpä jopa 8,5 cm:n halkaisijalla.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: