Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

DOXY Original Wand Massager - Musta

Uusi Tarjous

The DOXY Original Wand Massager nopeus on jopa 9000 rpm, joten se on oikea vibraattori kovaan ja nopeaan pelaamiseen, mutta se on tehokas myös hyvin alhaisilla nopeuksilla. Jopa alhaisilla nopeuksilla (3 000 rpm) vibraattori läpäisee DOXY Original Wand Massager tunkeutuu syvälle lihaksiin ja takaa äärimmäiset orgasmit.

Lisätietoja

3607/00

119,90 €


-5%

113,91 €

plus toimituskulut

Toimitusaika noin 3 päivää

Lisätietoja

The DOXY Original Wand Massager nopeus on jopa 9000 rpm, joten se on oikea vibraattori kovaan ja nopeaan pelaamiseen, mutta se on tehokas myös hyvin alhaisilla nopeuksilla. Jopa alhaisilla nopeuksilla (3 000 rpm) vibraattori läpäisee DOXY Original Wand Massager tunkeutuu syvälle lihaksiin ja takaa äärimmäiset orgasmit. Kuinka tahansa haluat käyttää tätä tehokasta vibraattoria, se on DOXY Original Wand Massager avaa intensiivisen, tunkeutuvan vaikutuksensa juuri siellä, missä sitä eniten tarvitset.

The DOXY Massager Original - kutsu syviin tuntemuksiin

The DOXY Original Wand Massager on yksi edullisimmista Wand Massager. Sen kotelo on valmistettu korkealaatuisesta ABS:stä, minkä ansiosta voimme tarjota sitä erinomaiseen hintaan. Edullinen hinta ei kuitenkaan tarkoita, että siinä olisi vähemmän annettavaa kuin muissa tuotteissamme DOXY Seinähierontalaitteet! Harmaan, vartaloystävällisen silikonipään alla on tunnusomainen valettu metallipäämme, jossa on sama moottori ja joka tuottaa erittäin voimakkaan tärinän, joka tekee .. Wand Massager premium-valimosarjamme.

Tarkka ohjaus napin painalluksella!

DOXY Original Wand Massager on 30 % enemmän tehoa kuin Hitachi Magic Wand. Tämän henkeäsalpaavan voimakkuuden hallitsemiseksi DOXY Original Wand Massager on asiakkaidemme rakastamat säätimet, joiden avulla voit hitaasti lisätä nopeutta lempeästä tärinästä 3 000 rpm:n kierroksella jylhään crescendoon 9 000 rpm:n kierroksella. Paina virtapainiketta ja pidä sitä painettuna kolmen sekunnin ajan aktivoidaksesi nousevan pulssitilan ja antaaksesi Original Wall Massagerin ottaa ohjat käsiinsä DOXY Alkuperäinen seinähieroja hallussa. Ole tietoinen siitä, mihin olet ryhtymässä ... The DOXY Wand Massager ei ole mikä tahansa vibraattori, vaan värisevä ja sykkivä megahirviö, jossa on joustava pää. Se on niin voimakas, että se löysää vuosia kovettuneita lihaksia helposti. Aseta siis hierontalaitteen pää intiimille, erogeeniselle vyöhykkeelle ja nauti shokkiaalloista, jotka tekevät tiensä läpi kehosi. Oletko valmis tähän henkeäsalpaavaan haasteeseen?

Koe DOXY sauvahierontalaitteen taika!

Doxy-pään paino ja mekaniikka on valettu alumiinista, ja ne tuottavat rauhoittavia värinöitä ja pulssituksia yksitoikkoisen huminan sijaan. Syvälle kehoon tunkeutuvat värähtelyt tekevät DOXY Wand Massager erityisen tehokkaaksi, kun sitä käytetään koko vartalon hierontalaitteena tai intiimimpiin hetkiin.

DOXY Wand Massager tekee vaikutuksen upealla muotoilullaan!

Ergonomisesti muotoiltu runko on DOXY Original istuu mukavasti käteen ja on valmistettu kestävästä materiaalista, joka on tunnettu iskunkestävyydestään. Luonnolliset tai keinotekoiset öljyt eivät voi vahingoittaa sitä. Tarkasti muotoiltu, 6 cm pitkä metallipää on päällystetty samettisen pehmeällä, lääketieteellisen luokan silikonilla, joka takaa virheettömän lopputuloksen.

Turvallisuutesi on etusijalla!

Pistokkeellinen virtalähde varmistaa, että vain pienjännitteinen tasavirta pääsee Wand Massager ja mahdollistaa siten turvallisen ja häiriöttömän käytön kaikkialla maailmassa. Runsaan 3 metrin kaapelin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että olet lähellä pistorasiaa, kun haluat käyttää Wand Massager käyttää sitä.

The DOXY Wand Massager - todellinen monitoimilaite!

The DOXY Wand Massager on paljon enemmän kuin vain yksi hierontalaite, se on portti nautinnon universumiin, joka vain odottaa, että se löydetään. Ei ole väliä, mitä sukupuolta olet, lähdetkö intohimoiselle matkalle yksin vai kumppanisi kanssa, The DOXY tarjoaa sinulle runsaasti henkeäsalpaavia mahdollisuuksia.

Naisille:

  • Yksin: Voimakkaat värähtelyt DOXY voidaan käyttää ulkoiseen stimulaatioon. Monet naiset pitävät sitä erityisen tehokkaana klitoriksen stimulointiin, mikä johtaa voimakkaisiin orgasmeihin. Leveä pää DOXY Wand Massager kattaa suuren alueen ja tarjoaa syvän, värähtelevän tunteen, joka ulottuu kosketusalueen ulkopuolelle.
  • Vartalohieronta DOXY Wall Massager ei sovellu ainoastaan seksuaaliseen nautintoon, vaan myös vartalohierontaan. Se rentouttaa kireitä lihaksia erityisesti niskan, selän ja hartioiden alueella.


Miehille:

  • Solo: Miehet voivat käyttää DOXY stimuloida välilihaa, kivespussin ja peräaukon välistä herkkää aluetta. Kun hierontalaitetta ohjataan peniksen akselia pitkin, syntyy ainutlaatuinen tärisevä tunne. Myös peräaukko tuntee DOXY Wand Massager tuntuu ihanalta.
  • Vartalohieronta: Aivan kuten naiset, myös miehet voivat käyttää DOXY rentouttaa koko kehoa ja lievittää päivän stressiä.


Pariskunnille:

  • Nauttikaa yhdessä: Pariskunnat voivat käyttää DOXY Wand Massager esileikin aikana ja hieroa toisiaan vuorotellen tai tutkia erogeenisiä vyöhykkeitä. Värähtelyjen teho ja valikoima voivat lisätä jännittävän elementin seksiin makuuhuoneessa.
  • Läheisyyden lisääminen: Käyttämällä DOXY Wand Massager seksuaalisen aktin aikana voi parantaa seksuaalista kokemusta. DOXY voidaan käyttää esimerkiksi klitoriksen stimuloimiseen penetraation aikana, mikä lisää molempien kumppanien nautintoa.


Yhteenvetona voidaan sanoa, että DOXY Wand Massager ylittää seksilelujen perinteiset rajat ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Hämmästy voimasta DOXY Wand Massager ja lähde vertaansa vailla olevan nautinnon matkalle.

Lisätietoja:

  • DOXY Original Wand Massager
  • Mittasuhteet: 1,5 mm: Kokonaispituus 37 cm, pään halkaisija 6 cm, kotelon ympärysmitta 16 cm.
  • Paino: 500 grammaa
  • Virransyöttö: Virtalähde syöttää laitteeseen pienjännitteistä tasavirtaa.
  • Mukana toimitetaan sovitin - UK, EU, US & AU/NZ
  • Kaapelin pituus: 3 metriä
  • Yhdistä DOXY Wand Massager vesipohjaisen liukuvoiteemme Aquameon kanssa hellävaraiseen ja turvalliseen stimulaatioon ja puhdista Wand MassagerVERYCLEAN Sprayllä, nopealla ja helpolla puhdistussuihkeellamme.
  • Löydä nautinnon huippu! Uppoudu maailmaan, jossa laatu kohtaa nautinnon - lyömättömillä DOXY-vibraattoreilla ja laajalla MEO-mallistolla, joka ei jätä toivomisen varaa. Hae parasta, sillä et ansaitse vähempää. DOXY & MEO - Missä laatu kohtaa nautinnon! DOXY ja MEO ovat kaksi tunnettua tuotemerkkiä aikuisalalla. Molemmat ovat luoneet itselleen markkinaraon tuotteilla, joissa laatu, suorituskyky ja käyttäjätyytyväisyys ovat etusijalla. Kummallakin tuotemerkillä on omat vahvuutensa: Vaikka DOXY tunnetaan tehokkaista hierontalaitteistaan, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuntemuksia, MEO:lle on ominaista sen monipuolinen tuotevalikoima, joka palvelee erilaisia makuja ja mieltymyksiä. Tärkeintä on, että molemmat tuotemerkit käyttävät tuotteissaan korkealaatuisia materiaaleja. Ne takaavat kestävyyden ja turvallisuuden asiakkaille.
  • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

DOXY Original Wand Massager - Musta

DOXY Original Wand Massager - Musta

The DOXY Original Wand Massager nopeus on jopa 9000 rpm, joten se on oikea vibraattori kovaan ja nopeaan pelaamiseen, mutta se on tehokas myös hyvin alhaisilla nopeuksilla. Jopa alhaisilla nopeuksilla (3 000 rpm) vibraattori läpäisee DOXY Original Wand Massager tunkeutuu syvälle lihaksiin ja takaa äärimmäiset orgasmit.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: