Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

DOXY 3 Eturauhasen hierontaliite

Paranna DOXY Vibraattorimme poikkeuksellisella eturauhashierontaan tarkoitetulla lisälaitteella. Tämä lisälaite on kehitetty käytettäväksi yhdessä vibraattorin kanssa DOXY Wand Massager stimuloimaan eturauhasta erityisen intensiivisesti. Osoite DOXY Wand-Massager välittää voimakkaat värähtelyt ja pulssit suoraan eturauhashierontaliitteeseen ja stimuloi siten eturauhasta....

Lisätietoja

3614/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Paranna DOXY Vibraattorimme poikkeuksellisella eturauhashierontaan tarkoitetulla lisälaitteella. Tämä lisälaite on kehitetty käytettäväksi yhdessä vibraattorin kanssa DOXY Wand Massager stimuloimaan eturauhasta erityisen intensiivisesti. DOXY Wand-Massager välittää voimakkaat värähtelyt ja pulssit suoraan eturauhashierontaliitteeseen, mikä stimuloi eturauhasta tavalla, joka ylittää kaiken aiemmin nähdyn.

    Eturauhashierontaliite on anatomisesti muotoiltu ja siinä on sama tyylikäs musta väri, sama saumaton muotoilu ja sama korkea laatu kuin muissakin tuotteissa DOXY 3 lisälaitetta. Huokoseton, hajuton ja hypoallergeeninen silikonimateriaali tarjoaa mukavuutta ja herkkyyttä, jota tarvitaan eturauhasen voimakkaaseen stimulaatioon.

    .. DOXY 3 eturauhashierontalaite on suunniteltu erityisesti eturauhasen tavoittamiseen ja stimuloimiseen tarkkuudella ja intensiteetillä, jota DOXY 3 Wand Massager tunnetaan. Säätömahdollisuuksien ja täydellisen hallinnan ansiosta, jotka Wand Massager on DOXY 3-sarjan ansiosta voit nauttia eturauhasen stimulaatiosta täysin rentoutuneena ja kokea räjähtäviä eturauhasorgasmeja.

    Kuten kaikki eksklusiiviset lisävarusteemme, eturauhashierontalaite lukittuu tukevasti paikalleen, jotta voit nauttia nautinnosta täysin ilman huolta siitä, että lisävaruste lipsahtaa paikaltaan tai keskeyttää eturauhasen stimulaation hetken kiihkeydessä.

    DOXY 3 -eturauhashierontalaitteen tärkeimmät ominaisuudet:

    • Yksinomaisesti kehitetty: Eturauhasen hierontalaitteen avulla, joka on kehitetty erityisesti.. DOXY 3 -sarjan käyttöön, voit kokea erityisen intensiivisiä hetkiä.
    • Verraton laatu: Valmistettu korkealaatuisesta, graniitinmustasta, huokosettomasta, hajuttomasta ja hypoallergeenisesta silikonista.
    • Korkeimmat turvallisuusstandardit: Kiinnitys lukittuu tukevasti paikalleen, eikä se voi liukua tai vääntyä.
    • Äärimmäinen tyytyväisyys: Suunniteltu tavoittamaan ja stimuloimaan eturauhasta ennennäkemättömiä tuntemuksia varten.


    Eturauhashierontaliitteemme avulla voit tuoda sinun DOXY 3 / 3R Wand Massager uudelle tasolle. Tutustu eturauhasen stimulaation uskomattomiin mahdollisuuksiin ja koe henkeäsalpaavia tuntemuksia.

    Lisätietoja:

    • DOXY 3:n eturauhashierontaliite
    • "Die Cast 3" -sarjan hierontalaitteet ovat peräisin osoitteesta DOXY sarjassa on vaihdettava pää.
    • Yksinomaan DOXY on saatavana neljä ainutlaatuista lisälaitetta.
    • Jokainen lisäosa on valmistettu graniitinmustasta, hypoallergeenisestä silikonista. Kiinnikkeet ovat huokosettomia, hajuttomia ja tarjoavat hellävaraista sileyttä. Kiinnikkeet lukittuvat paikoilleen, jotta ne eivät väänny tai liukastu.
    • Wand Massager myydään erikseen eikä se sisälly toimitukseen.
    • Yhdistä Doxy-kiinnitys vesipohjaiseen liukuvoiteeseemme Aquameoon turvallista ja miellyttävää eturauhasen stimulaatiota varten. Pidä DOXY Lisälaitetta ja myös Wand Massager täydellisessä kunnossa helppokäyttöisellä VERYCLEAN -suihkeellamme.
    • Lyömätön DOXY Wand-Massager ja laaja MEO-tuotevalikoima vie sinut maailmaan, jossa korkein laatu kohtaa intohimoisen halun toteuttaa fantasioitasi. Valitse paras, sillä sinun ei pitäisi tyytyä vähempään. DOXY & MEO - Laadun ja tunteiden äärimmäinen yhdistelmä!
    • DOXY ja MEO ovat epäilemättä kaksi erotiikka-alan tunnetuinta tuotemerkkiä. Molemmat yritykset ovat luoneet itselleen ainutlaatuisen aseman tuotteilla, joille on ominaista poikkeuksellinen laatu. DOXY on laajalti tunnettu voimakkaasta Wand Massagerjotka takaavat vertaansa vailla olevat tuntemukset, kun taas MEO:lle on ominaista laaja tuotevalikoima, joka kattaa erilaiset mieltymykset. Yhteistä molemmille tuotemerkeille on kuitenkin niiden sitoutuminen korkealaatuisten materiaalien käyttöön, jotta varmistetaan paitsi tuotteiden pitkäikäisyys myös asiakkaiden turvallisuus.
    • MEO on rekisteröity tavaramerkki Saksassa ja Euroopassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.
    • Jos satut olemaan Torinossa, voimme vain suositella, että varaat tapaamisen Lorenzon kanssa. Hän antaa sinulle eturauhashieronnan, jossa on erityinen "onnellinen loppu". Lorenzo tuntee tuotteemme paremmin kuin kukaan muu ja hänellä on ainutlaatuinen kyky antaa sinulle unohtumaton eturauhasen orgasmikokemus. Tartu tilaisuuteen ja anna yhden parhaista perehdyttää sinut eturauhasen stimulaation salaisuuksiin. Klikkaa tästä vierailemaan hänen verkkosivuilleen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Arviointi 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Arviointi 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Arviointi 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Kirjoita oma arvostelusi

            DOXY 3 Eturauhasen hierontaliite

            DOXY 3 Eturauhasen hierontaliite

            Paranna DOXY Vibraattorimme poikkeuksellisella eturauhashierontaan tarkoitetulla lisälaitteella. Tämä lisälaite on kehitetty käytettäväksi yhdessä vibraattorin kanssa DOXY Wand Massager stimuloimaan eturauhasta erityisen intensiivisesti. Osoite DOXY Wand-Massager välittää voimakkaat värähtelyt ja pulssit suoraan eturauhashierontaliitteeseen ja stimuloi siten eturauhasta....

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: