Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

Masturbaattorin holkki DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging ja pakkoorgasmit.... The DOXY Massager "Die Cast 3" -sarjan tuotteille on ominaista niiden upea muotoilu. Jokaisessa hierontalaitteessa on ainutlaatuinen pää, joka voidaan helposti irrottaa ja vaihtaa. Näin se voidaan vaihtaa johonkin neljästä DOXY erityisesti kehitettyihin lisälaitteisiin, jotka tarjoavat stimulaatiolle täysin uuden ulottuvuuden.

Lisätietoja

3612/00

saatavilla

    Lisätietoja

    The DOXY Wand Massager "Die Cast 3" -sarjan tuotteille on ominaista niiden mukautuva rakenne. Jokaisessa hierontalaitteessa on ainutlaatuinen pää, joka voidaan helposti irrottaa ja vaihtaa. Näin se voidaan vaihtaa johonkin neljästä DOXY erityisesti kehitettyihin lisälaitteisiin, jotka tarjoavat stimulaatiolle aivan uuden ulottuvuuden. Yksi näistä lisälaitteista on DOXY 3 Masturbator Sleeve, joka muuttaa masturbaattoriin kuuluvan Wand Massager täriseväksi masturbaatiolaitteeksi. Hierontalaitteen erittäin voimakkaat, todella henkeäsalpaavat värähtelyt stimuloivat peniksen varren ja voivat johtaa ylivoimaiseen orgasmiin.

    Intuitiivisten ja herkästi reagoivien painikkeiden avulla laitteen DOXY Wand Massager 3 tai 3R, voit säätää voimakkaiden värähtelyjen rytmin ja voimakkuuden täsmälleen mieltymystesi mukaan - penishieronta on aivan omaa luokkaansa!

    Kiinnitys vie nautinnon aivan uuteen ulottuvuuteen. Tämä hienostunut, joustava masturbaattori on kehitetty erityisesti DOXY 3-sarjaan ja muuttaa DOXY Wand Massager tehokkaaksi miesten masturbaattoriksi, joka tuottaa voimakkaita, sykkiviä värähtelyjä juuri sinne, minne haluat - penikseen!

    Erityisesti 3-sarjaa varten kehitetyt lisälaitteet DOXY 3 / 3R:lle kehitetty masturbointilaite muuttaa masturbaattorista Wand Massager monikäyttöiseksi nautintovälineeksi. Jokainen näistä lisälaitteista on kehitetty stimuloimaan, kiihottamaan ja tyydyttämään sinua täysin. Äärimmäisen voimakkaat värähtelyt DOXY välittyvät suoraan lisälaitteeseen ja luovat erilaisia henkeäsalpaavia tuntemuksia.
    Doxy
    Lisälaite lukittuu tukevasti paikalleen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että masturboija liukuu pois tai vääntyy juuri ennen orgasmia.

    DOXY 3 -lisälaitteen kohokohdat:

    • Eksklusiivinen muotoilu: Jokainen kiinnitys on kehitetty erityisesti DOXY 3-sarjaan ja tarjoaa ainutlaatuisen ja stimuloivan kokemuksen.
    • Laadukas materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, huokosettomasta, hajuttomasta ja hypoallergeenisesta.
    • Turvallinen istuvuus: Jokainen lisäosa lukittuu tukevasti paikalleen, jotta se ei lipsahda tai väänny hetken kuumuudessa.
    • Tutustu seksuaalisen nautinnon uusiin ulottuvuuksiin: Olipa kyseessä sitten tämä tai jokin muu lisälaitteistamme, ne kaikki tarjoavat ainutlaatuisia tuntemuksia.


    Käyttö: Yksinkertaisesti kierrä irti pyöreä pää DOXY Wand Massagerin pyöreän pään ja vaihda se masturbaattoriliitäntään. Kierre yhdistää Wand Massager kiinnitykseen ja takaa turvallisen käytön.

    Hemmottele aistejasi, tutki nautintosi syvyyksiä ja valmistaudu ainutlaatuiseen orgasmikokemukseen eksklusiivisen DOXY 3 liitetiedostoa ainutlaatuista orgasmimatkaa varten. On aika kokea puhdas taika, joka DOXY on tarjota.

    Lisätietoja:

    • Masturbaattorin holkki - lisälaite varten DOXY Wand Massager
    • The DOXY Cast 3 -sarjassa on ainutlaatuinen ominaisuus: vaihdettava pää. Tämä pää voidaan yksinkertaisesti ruuvata irti ja korvata yhdellä neljästä erityisesti kehittämästämme lisälaitteesta, jotka on valmistettu yksinomaan DOXY valmistettu yksinomaan Nämä lisälaitteet avaavat täysin uusia mahdollisuuksia ja tekevät Doxy-kokemuksesta entistäkin monipuolisemman ja jännittävämmän.
    • Jokainen lisäosa on valmistettu graniitinmustasta, hypoallergeenisestä silikonista.
    • Kiinnikkeet, jotka on tarkoitettu DOXY ovat huokosettomia, hajuttomia ja miellyttävän liukuvia.
    • Kiinnikkeet lukittuvat paikoilleen, jotta ne eivät vääntyile tai liukastu.
    • Osoitteessa DOXY Wand Massager on saatavana erikseen, eikä se sisälly toimitukseen.
    • Käytä masturbaattoria vesipohjaisen liukuvoiteemme Aquameon kanssa erityisen miellyttävää penishierontaa varten. Puhdista stimulaattorin kiinnitys ja hieromasauva ennen ja jälkeen käytön VeryClean-suihkeellamme.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top

    Très bon produit facile d’utilisation je recommande

      Arviointi 

      Range of sensations

      I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

        Arviointi 

        Great addition to the Doxy wand.

        I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Masturbaattorin holkki DOXY 3 Wand Massager

          Masturbaattorin holkki DOXY 3 Wand Massager

          Tease & Denial, edging ja pakkoorgasmit.... The DOXY Massager "Die Cast 3" -sarjan tuotteille on ominaista niiden upea muotoilu. Jokaisessa hierontalaitteessa on ainutlaatuinen pää, joka voidaan helposti irrottaa ja vaihtaa. Näin se voidaan vaihtaa johonkin neljästä DOXY erityisesti kehitettyihin lisälaitteisiin, jotka tarjoavat stimulaatiolle täysin uuden ulottuvuuden.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: