Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

DOXY Näyttelijät 3 Wand Massager - Disco Black

The DOXY Cast 3 Wand Massager on kompakti ja silti tehokas Wand Massagertunnettu "hyvistä värähtelyistään". Tämä kompaktimpi DOXY Massager mallissa yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita asiakkaamme arvostavat suuremmissa Doxy-malleissa: houkutteleva muotoilu, laadukkaat materiaalit, silikoninen silikonipää ja optimaalinen ohjaus.

Lisätietoja

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The DOXY Cast 3 Wand Massager on kompakti ja silti tehokas Wand Massagertunnettu "hyvistä värähtelyistään". Tämä kompaktimpi DOXY Massager mallissa yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita asiakkaamme rakastavat suuremmissa malleissa DOXY Alkuperäinen ja DOXY Cast Massager: houkutteleva muotoilu, laadukkaat materiaalit, silikoninen silikonipää ja optimaalinen ohjaus. Ja koska muotoilu on MEO:lle tärkeää, voit valita useiden houkuttelevien metallipintojen välillä.

    Tutustu kompaktiin, myydyimpään DOXY Wand Massager

     

    Kaipasitpa sitten rentouttavaa hierontaa jännittyneille lihaksillesi tai lisäpotkua henkilökohtaiseen intiimiin nautintoosi, niin DOXY Cast 3 Wand Massager on tarpeeksi kompakti, jotta se voi antaa paljon kehutun doksitehon juuri oikeaan paikkaan.

     

    Miten DOXY Cast 3 Wand Massager suuremmista hierontalaitteistamme? Kotelo on DOXY Cast 3 Wand Massager on kompaktimpi ja siinä on pienempi moottori. Sen vankan alumiinikotelon ansiosta olemme kuitenkin integroineet koteloon raskaita painoja. Tämä luo kuuluisan syvän, jyrisevän tärinän, josta tunnettu DOXY tunnetaan.

     

    Päässä on DOXY Cast 3 Wand Massager on pinta-alaltaan pienempi kuin DOXY Alkuperäistä ja suurempi DOXY Malleja, mikä keskittää seksikkään voiman juuri oikeaan kohtaan - täydellistä nautintoa pariskuntana ja vaikeasti saavutettavien kehon alueiden tavoittamiseen!

     

    DOXY Cast 3 -sauvahieroja: Sinulla on täysi kontrolli!

     

    Voit yhdellä napin painalluksella vaihdella lempeästä surinasta, jossa on 3 000 sykkivää kierrosta minuutissa, henkeäsalpaavaan jyrinään, jossa on 9 000 kierrosta minuutissa. Aktivoi suosittu eskalointitila painamalla virtapainiketta ja pitämällä sitä painettuna kolmen sekunnin ajan. Mutta ole varovainen niin suuren tehon kanssa, sillä tätä toimintoa kutsutaan myös "orgasmitakuuksi".

     

    Tämä antaa sinulle lisäpotkua:

     

    Elämän mauste on vaihtelussa! Eksklusiivinen valikoima vaihtoehtoisia silikonisia hierontapäitä inspiroi sinua.

     

    Pää DOXY Cast 3 Wand Massager voidaan yksinkertaisesti irrottaa ja vaihtaa johonkin neljästä erityisesti kehittämästämme lisäosasta. Kukin lisäosa lukittuu tukevasti paikalleen, joten sinun ei tarvitse huolehtia vahingossa tapahtuvasta liukumisesta tai vääntymisestä.

     

    DOXY Cast 3 -seinähierontalaite: Monipuolisuuden perikuva

     

    The DOXY Cast 3 Wand Massager ei ole vain äärimmäisen tehokas vibraattori, vaan siitä tulee ikioma henkilökohtainen nautintolaitteesi, joka odottaa, että sinä löydät sen. Olipa kyseessä sitten mies tai nainen, yksin tai pariskuntana toimiva DOXY avaa lukuisia jännittäviä hetkiä.

     

    Naisille:

     

    • Yksin: Voimakkaat värähtelyt DOXY Cast 3 Wand Massager voidaan käyttää ulkoiseen stimulaatioon. Monien naisten mielestä DOXY Cast 3 Wand Massager erityisen tehokkaaksi klitorisstimulaatiossa, joka johtaa voimakkaisiin orgasmeihin. Leveä pää DOXY kattaa suuren alueen ja tarjoaa syvän, värähtelevän tunteen, joka ylittää pelkän pinnan.
    • Vartalohieronta: The DOXY Cast 3 Wand Massager voidaan käyttää seksuaalisen tyydytyksen lisäksi myös erinomaisena vartalohierojana. Käytä sitä löysäämään kireitä lihaksia erityisesti niskassa, selässä ja hartioissa.

     

    Miehille:

     

    • Miehet voivat käyttää DOXY Cast 3:aa Wand Massager stimuloimaan peräaukkoa tai välilihaa eli kivespussin ja peräaukon välistä herkkää aluetta. Hierontalaitetta voidaan myös ohjata peniksen akselia pitkin, mikä luo ainutlaatuisen tunteen voimakkaiden orgasmien aikaansaamiseksi.
    • Vartalohieronta: Kuten naiset, myös miehet voivat käyttää DOXY Cast 3 Wand Massager vartalohierontaan rentoutuakseen ja ravistellakseen pois arjen stressiä.

     

    Pariskunnille:

     

    • Nauttikaa yhdessä: Pariskunnat voivat käyttää DOXY Cast 3 Wand Massager esileikin aikana ja hieroa toisiaan vuorotellen tai tutkia erogeenisiä vyöhykkeitä. Pelkkä tärinän teho ja syvyys voivat lisätä seksiin uuden, jännittävän ulottuvuuden.
    • Lisää läheisyyttä: Vibraattorin käyttö yhdynnän aikana voi parantaa kokemusta. DOXY Cast 3 Wand Massager voidaan käyttää esimerkiksi klitorisstimulaatioon penetraation aikana, mikä lisää molempien kumppanien nautintoa.

     

    Yhteenvetona voidaan todeta, että DOXY Cast 3 Wand Massager ylittää huomattavasti vibraattoreiden perinteiset rajat ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Sen monipuolinen muotoilu takaa, että jokainen käyttö on ainutlaatuista, täyttävää ja täysin kiihottavaa. Anna voiman DOXY ja lähde vertaansa vailla olevan nautinnon matkalle.

     

    Tutustu Doxy-lisälaitteiden maailmaan:

    Doxy

    Doxy Doxy -mallien avulla voit lähteä nautinnon matkalle DOXY Cast 3 Wand Massager ei ole vielä läheskään ohi. Voit rikastuttaa ja varioida aistillisia seikkailujasi DOXY valikoima huolellisesti valmistettuja lisälaitteita miehille ja naisille. G-pisteen stimulaattorista eturauhashierojaan - nämä lisälaitteet on kehitetty erityisesti eri erogeenisille vyöhykkeille ja ne tekevät Die Cast 3 -laitteestasi kattavan seksilelun DOXY 3:sta kattavaksi seksileluksi. Jokainen lisälaite on ainutlaatuinen ja tuo raikkautta ja jännitystä rakasteluun. Huomaathan, että nämä lisälaitteet ovat valinnaisia lisävarusteita, jotka eivät sisälly tuotteen DOXY Die Cast 3:een Wand Massager sisältyy. Lisälaitteet on ostettava erikseen, jotta käyttäjät voivat valita juuri sen, mikä sopii heidän yksilöllisiin mieltymyksiinsä ja toiveisiinsa. Kun valitset nämä erilaiset lisälaitteet, et saa vain yhtä lisävarustetta, vaan saat valikoiman vaihtoehtoja, joiden avulla Doxy-seikkailusi kehittyvät ja tyydyttävät jatkuvasti.

     

    Turvallisuutesi on etusijalla!

     

    Laitteidemme virtalähde estää pienjännitteisen tasavirran, mikä takaa turvallisen käytön maailmanlaajuisesti. Kolmen metrin kaapeli antaa myös enemmän liikkumisvapautta, joten sinun ei tarvitse olla pistorasian lähellä.

     

    Lisätietoja:

     

    • DOXY Cast 3 -hierontalaite
    • Mitat: Rungon pituus 28 cm, pään halkaisija 4,5 cm, ympärysmitta 12 cm.
    • Paino: 350 grammaa
    • Virransyöttö: Virtalähde: Virtalähde syöttää DOXY matalajännitteisellä tasavirralla.
    • Mukana toimitetaan sovitin - UK, EU, US & AU/NZ
    • Kaapelin pituus: 3 metriä
    • Käytä DOXY Massager yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteemme Aquameon kanssa erityisen nautinnollista kokemusta varten ja pidä se puhtaana VERYCLEAN Sprayllä, nopealla ja helpolla sextoy-puhdistusaineellamme. Koe täydellinen nautinto haluamallasi yksinkertaisuudella.
    • Tutustu nautinnon huippuun DOXY ja MEO:n kanssa. Vertaansa vailla olevilla Doxy-vibraattoreilla ja laajalla MEO-mallistolla, joka ei jätä mitään toivomisen varaa, voit uppoutua maailmaan, jossa laatu kohtaa seksuaalisen nautinnon. Valitse paras, sillä vähempi ei riitä. DOXY & Meo - laadun ja sensaatiomaisten kokemusten synonyymit.
    • DOXY ja MEO ovat kaksi johtavaa nimeä erotiikka-alalla. Molemmat yritykset ovat tehneet itselleen nimeä maailmanlaajuisesti tuotteilla, joissa laatu, toimivuus ja asiakastyytyväisyys ovat etusijalla. Vaikka tuotemerkki DOXY tuotemerkki tunnetaan tehokkaista hierontasauvoista, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuntemuksia, MEO-brändi on saavuttanut erinomaisen maineen laajalla tuotevalikoimalla tuotteita erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin. Molemmat yritykset erottaa kuitenkin toisistaan se, että ne ovat sitoutuneet käyttämään tuotteissaan korkealaatuisia materiaaleja, jotka lupaavat asiakkailleen pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta.
    • MEO on saksalainen MEO:n rekisteröity tavaramerkki. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Kirjoita oma arvostelusi

      DOXY Näyttelijät 3 Wand Massager - Disco Black

      DOXY Näyttelijät 3 Wand Massager - Disco Black

      The DOXY Cast 3 Wand Massager on kompakti ja silti tehokas Wand Massagertunnettu "hyvistä värähtelyistään". Tämä kompaktimpi DOXY Massager mallissa yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita asiakkaamme arvostavat suuremmissa Doxy-malleissa: houkutteleva muotoilu, laadukkaat materiaalit, silikoninen silikonipää ja optimaalinen ohjaus.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: