Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasvibraattori - Amoremeo True Blue

Eturauhasen orgasmia kuvataan usein yhdeksi voimakkaimmista ja tyydyttävimmistä orgasmeista, joita miehet voivat kokea. Olipa kyseessä sitten yksin tai pariskuntana, eturauhasvibraattorin kanssa Amoremeo True Blue on helpompaa ja miellyttävämpää kuin koskaan löytää ja nauttia eturauhasen orgasmin poikkeuksellisesta tunteesta.

Lisätietoja

3676/00

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The Amoremeo True Blue MEO:n eturauhasvibraattori on laadukas silikonivibraattori, joka on kehitetty erityisesti eturauhasen voimakkaaseen stimulaatioon. Pehmeä, joustava seksilelu on varustettu kahdella 10-nopeuksisella moottorilla, jotka toimivat yhdessä tarjotakseen poikkeuksellista stimulaatiota. Pitkä, kuvioitu vibraattorin varsi kapenee pyöristettyyn, kulmikkaaseen päähän, joka on ihanteellinen kohdennettuun eturauhasen stimulaatioon. Anatomisesti täydellisen muotonsa ansiosta eturauhasvibraattori istuu mukavasti käteen ja tarjoaa monia stimulointimahdollisuuksia, joita kaikkia voidaan ohjata napin painalluksella. Vibraattori on vedenpitävä, ladattava ja helppo puhdistaa.

    Eturauhasen orgasmia kuvataan usein yhdeksi voimakkaimmista ja tyydyttävimmistä orgasmeista, joita miehet voivat kokea. Eturauhanen, joka tunnetaan myös nimellä "miehen G-piste", on tärkeä rauhanen miehen lisääntymisjärjestelmässä, joka voi tuottaa syviä ja voimakkaita orgasmeja, kun sitä stimuloidaan oikein. Eturauhasen stimuloinnilla voi olla terveyshyötyjä stimuloimalla eturauhasta ja lisäämällä verenkiertoa sekä lisäämällä seksuaalista nautintoa.

    Eturauhasvibraattori Amoremeo True Blue on kehitetty erityisesti helpottamaan tätä voimakasta tyydytyksen muotoa. Ergonomisen muotoilunsa ja kulmikkaan päänsä ansiosta vibraattori mukautuu täydellisesti miehen anatomiaan ja tarjoaa kohdennettua eturauhasen stimulaatiota. Vibraattorin pyöristetty pää helpottaa sen asettamista peräaukkoon ja varmistaa, että värähtelyt saapuvat juuri sinne, minne ne ovat halutuimpia - suoraan eturauhaseen.

    Eturauhasvibraattori tarjoaa myös seuraavaa Amoremeo True Blue tarjoaa kymmenen erilaista värähtelytilaa lempeästä voimakkaaseen, jolloin voit mukauttaa stimulaation henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan ja tasoittaa tietä eturauhasen orgasmiin. Synkronoidut moottorit tuottavat syviä, rytmikkäitä värähtelyjä, jotka hierovat ja stimuloivat eturauhasta, mikä lisää läpitunkevan ja täyttävän eturauhasorgasmin mahdollisuutta. Olipa kyseessä sitten yksin tai pariskuntana Amoremeo True Blue Eturauhasvibraattori tekee eturauhasorgasmin poikkeuksellisen tunteen löytämisestä ja nauttimisesta helpompaa ja nautinnollisempaa kuin koskaan ennen.

    Kohokohdat:

    • Moottorit: Kaksi synkronoitua 10-nopeuksista moottoria monimutkaisia ja syviä värähtelyjä varten.
    • Hallintalaitteet: Yksinkertainen käyttö painonapilla monipuolisten värähtelytilojen hallitsemiseksi.
    • Materiaali: Korkealaatuisesta silikonista ja ABS:stä valmistettu vibraattori on paitsi lateksiton myös erityisen ihoystävällinen.
    • Vedenpitävä: Täysin vedenpitävä, ihanteellinen nautintoon suihkussa tai kylvyssä.
    • Ladattava: Ei tarvitse huolehtia paristoista, sillä vibraattorin voi ladata kätevästi USB:n kautta.
    • Helppo puhdistaa: Sen sileä pinta tekee siitä ihanteellisen kumppanin kaikkiin seikkailuihin.


    Eturauhasvibraattori Amoremeo True Blue ei ole vain vibraattori miehille, vaan takuu henkeäsalpaavista eturauhasen orgasmeista. Koe useat toiminnot ja eturauhasen, peräaukon ja välilihan kohdennettu stimulaatio, joka vie sinut nautinnon ja tyydytyksen maailmaan.

    Lisätietoja:

    • Amoremeo True Blue - Eturauhasvibraattori
    • Mitat: Pituus 13,60 cm, työnnettävä pituus 10,50 cm, halkaisija 3,80 cm, pienempi halkaisija 3,20 cm.
    • Materiaali: Valmistettu ihoystävällisestä silikonista ja ABS:stä, lateksiton.
    • Virransyöttö: Ladattava USB:n kautta, ympäristöystävällinen ja käytännöllinen.
    • Vedenpitävä: Täysin vedenpitävä, täydellinen hauskanpitoon suihkussa tai kylvyssä.
    • Värähtelytila: 10 eri nopeus- ja kuvioasetusta tarjoavat laajat räätälöintimahdollisuudet.
    • Ohjaus: Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttö käyttäjäystävällisellä painikkeella.
    • Monipuolisuus: Soveltuu erityisesti peräaukon, eturauhasen ja välilihan stimulointiin.
    • Puhdistus: Helppo puhdistaa vedellä, saippualla ja VERYCLEAN suihkeella.
    • Voiteluaine: Yhteensopiva kaikkien voiteluaineiden kanssa. Suosittelemme Aquameo-voiteluainetta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Arviointi 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Kirjoita oma arvostelusi

        Eturauhasvibraattori - Amoremeo True Blue

        Eturauhasvibraattori - Amoremeo True Blue

        Eturauhasen orgasmia kuvataan usein yhdeksi voimakkaimmista ja tyydyttävimmistä orgasmeista, joita miehet voivat kokea. Olipa kyseessä sitten yksin tai pariskuntana, eturauhasvibraattorin kanssa Amoremeo True Blue on helpompaa ja miellyttävämpää kuin koskaan löytää ja nauttia eturauhasen orgasmin poikkeuksellisesta tunteesta.

        Kirjoita oma arvostelusi

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: