Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Roller Motion Andii - Eturauhasvibraattori

Motion Andii -rulla antaa sinulle nautinnon ylivoimaisesta eturauhasen orgasmista, joka jännittää kokeneitakin miehiä ulottuvuudellaan ja voimakkuudellaan! Sen innovatiivisen Roller Motion Technology roller Motion Andii tuottaa voimakkaita, tarkkoja impulsseja, jotka kattavat eturauhasen stimulaation koko kirjon ja takaavat voimakkaan eturauhasorgasmin.

Lisätietoja

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Motion Andii -rulla tuo sinulle nautinnon ylivoimaisesta eturauhasen orgasmista, joka jännittää kokeneitakin miehiä ulottuvuudellaan ja voimakkuudellaan! Yhdysvalloissa kehitetyssä Motion Andii -rullassa yhdistyvät uusin teknologia ja hienostunut ergonominen muotoilu. Sen innovatiivisen Roller Motion Technology rulla Motion Andii tuottaa voimakkaita, tarkkoja impulsseja, jotka kattavat eturauhasen stimulaation koko kirjon ja takaavat intensiivisen eturauhasorgasmin.

    Suuri, voimakas ja ylivoimainen: Roller Motion Andii eturauhasvibraattori!

    Roller Motion Andii-vibraattorille on ominaista sen koko, joka innostaa erityisesti edistyneempiä käyttäjiä hukuttamatta täysin aloittelijoita. Sen voimakkaat värähtelyt ja näyttävä Roller Motion Technology stimuloivat eturauhasen jokaista osaa ja takaavat näin superlatiivisen orgasmin.

    Perustuu pienempään Roller Motion Fino motion Andii -tela tarjoaa vaikuttavan voimakkaan stimulaation yhdistettynä hienostuneeseen, käyttäjäystävälliseen muotoiluun. Riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta eturauhasen stimulaatiosta, vaihtelevat värähtelyt ja uraauurtava Roller Motion Technology henkeäsalpaavan, aaltomaisen orgasmin, joka ei lopu koskaan!

    Kauko-ohjattava nautinto - Roller Motion Andii tekee sen mahdolliseksi:

    Mukana tulevan kauko-ohjaimen avulla mielikuvituksellesi ei ole rajoja. Se on ihanteellinen soolohetkiin eturauhasen stimulaation tarkkaan ohjaamiseen, mutta myös kumppanisi täydelliseen hallintaan. Yksinkertaisen käytön ja mutkattoman värähtelyohjelmien välillä vaihtamisen ansiosta Motion Andii -rulla tarjoaa huomaamatonta nautintoa kotona tai matkalla. Kaukosäädin, joka sykkii vibraattorin rytmin mukaan, tekee yhteisistä hetkistä kumppanisi kanssa entistäkin intohimoisempia. Nauti Roller Motion Andii -värähtelijästä missä tahansa tilanteessa antamalla kaukosäätimen hallinta kumppanisi käsiin - jännittävä kokemus kaikille, jotka rakastavat salaista jännitystä.

    Roller Motion Andii -värähtelijän kohokohdat:

    • 4 intensiteettitasoa ja 11 värinätilaa.
    • 3 nopeutta ja 2 moodia Roller Motion Technology.
    • Pystysuorat rullaavat helmet, jotka liikkuvat ylös ja alas akselia pitkin.
    • Suunniteltu stimuloimaan G-pistettä, P-pistettä ja A-pistettä.
    • Synkronoitu kaukosäädin.
    • Tehokas S-Wave Plus -moottori.
    • 6 tehotasoa.
    • Ladattava.
    • Vesitiivis.
    • Valmistettu vartalolle turvallisista materiaaleista.


    Roller Motion Andii asettaa uudet standardit anaaliseksileluille ja tarjoaa räätälöidyn aistillisen kokemuksen, joka on ainutlaatuinen tässä muodossa. Tehokkaan S-Wave Plus -moottorin käyttämä Motion Andii -rulla on niin tehokas, että se liikkuu käytännössä itsestään. Sen vahvuuksia ovat 4 nopeutta ja 11 pulssitilaa, mutta itsenäisesti ohjattava "Roller Motion Technology" tarjoaa täydellisen stimulaation syvemmille, vaikeasti saavutettaville erogeenisille alueille. Helmien ainutlaatuisen pystysuuntaisen liikkeen ansiosta stimulaatio ei tunnu vain yhdessä pisteessä, vaan erityisesti G-pisteessä, P-pisteessä ja/tai A-pisteessä. Ja koska Roller Motion Andii toimii mottona "go big or go home", se on varustettu kaukosäätimellä, joka ohjaa värähtelyä ja rullaliike-tekniikkaa, mutta myös sykkii yhdessä anaalivibraattorin kanssa. Andii on yhteensopiva myös strap-onin kanssa, joten se on täydellinen anaaliseksilelu peggingiin.

    Käyttövinkkejä:

    Optimaalisen kokemuksen ja laadukkaan seksilelun eheyden varmistamiseksi suosittelemme käyttämään vain vesipohjaisia liukuvoiteita - esimerkiksi hyväksi havaittuja Aquameo- tai Alphamale Aqua -liukuvoiteitamme. Näiden liukuvoiteiden ansiosta eturauhasvibraattori voidaan työntää erityisen varovasti peräaukkoon. Jotta asettaminen olisi vielä mukavampaa, pieni Analforte suihke voi auttaa vähentämään peräaukon herkkyyttä.

    Eturauhasvibraattorin hoito ja puhdistaminen ei vaadi paljon vaivaa: Puhdista se käytön jälkeen yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai erityisellä VERYCLEAN suihkeellamme. Näin seksilelu pysyy hygieenisesti puhtaana ja on aina valmis seuraavaa kierrosta varten.

    Lisätietoja:

    • Roller Motion Andii - eturauhasvibraattori
    • Materiaali: Vartaloystävällinen silikoni, ABS
    • Mitat: 16,51 x 7,21 cm (6,50 x 2,84 tuumaa)
    • Paino: 513 g
    • 4 värähtelytasoa + 11 pulssitasoa; 3 Roller Motion Technology -tasoa + 2 pulssitasoa
    • Magneettinen USB-latausliitäntä (eturauhasvibraattori), USB-latausliitäntä (kaukosäädin)
    • Latausaika: Täysin ladattu noin 2,5 tunnissa
    • Käyttöaika: 30-40 minuuttia
    • Hallintalaitteet: 2 painiketta (eturauhasvibraattori), 3 painiketta (kaukosäädin)
    • Aquameo, Analforte, Alphamale ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.



    G-piste, P-piste ja A-piste! Hyvä tietää:

    G-piste, P-piste ja A-piste ovat nimityksiä tietyille ihmiskehon erogeenisille vyöhykkeille, jotka voivat stimuloituina johtaa voimakkaaseen seksuaaliseen kiihottumiseen ja orgasmiin.

    G-piste (Grafenbergin piste):
    G-piste, joka on nimetty saksalaisen gynekologin Ernst Gräfenbergin mukaan, on erogeeninen vyöhyke emättimessä. Se kuvataan usein herkäksi kohdaksi emättimen etuseinässä, muutama senttimetri emättimen sisäänkäynnin takana, jossa emättimen etuseinämä rajoittuu virtsarakkoon. Tämän alueen stimulointi voi johtaa joillakin ihmisillä voimakkaisiin seksuaalisiin reaktioihin, kuten orgasmeihin ja joskus eräänlaiseen naisen siemensyöksyyn.

    P-piste (eturauhasen piste):
    P-piste on puhekielinen nimi eturauhaselle, joka on osa miehen sukuelimiin kuuluvaa rauhasta. Se sijaitsee virtsarakon alapuolella ja ympäröi virtsaputken alkua. Eturauhanen on monille seksuaalisen mielihyvän lähde, ja sitä voidaan stimuloida peräaukon kautta tapahtuvalla paineella ja hieronnalla. Tällainen stimulaatio voi laukaista voimakkaita orgasmeja, jotka eroavat peniksen stimulaation aiheuttamista orgasmeista.

    A-piste (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    A-piste, joka tunnetaan myös nimellä Anterior Fornix Erogenous Zone, on toinen erogeeninen alue emättimessä. Se sijaitsee syvemmällä kuin G-piste, lähempänä kohdunkaulaa. Tämä vyöhyke voi olla hyvin herkkä kosketukselle, ja kun sitä stimuloidaan, se voi aiheuttaa seksuaalista mielihyvää ja syviä, voimakkaita orgasmeja.

    Vaikka monet ihmiset vahvistavat, että näiden vyöhykkeiden stimulointi laukaisee heille orgasmin, herkkyydessä ja reagointikyvyssä on eroja. Kaikki ihmiset eivät koe näiden alueiden stimulaatiota miellyttäväksi tai kiihottavaksi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Arviointi 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Roller Motion Andii - Eturauhasvibraattori

        Roller Motion Andii - Eturauhasvibraattori

        Motion Andii -rulla antaa sinulle nautinnon ylivoimaisesta eturauhasen orgasmista, joka jännittää kokeneitakin miehiä ulottuvuudellaan ja voimakkuudellaan! Sen innovatiivisen Roller Motion Technology roller Motion Andii tuottaa voimakkaita, tarkkoja impulsseja, jotka kattavat eturauhasen stimulaation koko kirjon ja takaavat voimakkaan eturauhasorgasmin.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: