Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Vibraattori Alphamale Baelii Power Flex

Alphamale Baelii Power Flex -vibraattori on yksinkertaisesti loistava, koska se löytää erogeenisimmät vyöhykkeesi itsestään! Erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta se takaa sinulle henkeäsalpaavat orgasmit ilman, että sinun tarvitsee olla eturauhasen stimuloinnin asiantuntija!

Lisätietoja

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Alphamale Baelii Power Flex -vibraattori on yksinkertaisesti loistava, koska se löytää erogeenisimmät vyöhykkeesi itsestään! Erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta se takaa sinulle henkeäsalpaavat orgasmit ilman, että sinun tarvitsee olla eturauhasen stimuloinnin asiantuntija! Vibraattorin poikkeuksellisen joustava varsi mukautuu vaivattomasti sisäiseen anatomiaasi, kun taas sen ergonomisesti täydellinen kaareva muoto stimuloi herkimpiä alueitasi.

    Poikkeuksellisen joustavuutensa ansiosta Alphamale Baelii Power Flex -vibraattori mukautuu täydellisesti kehoosi (koska mikään keho ei ole samanlainen) ja takaa siten maksimaalisen käyttömukavuuden. Erityisesti suunniteltu muoto, jossa on ihanteellinen kaarevuus ja koko, kohdistuu helposti eturauhaseen tai G-pisteeseen ja antaa sinulle ainutlaatuisia nautinnon hetkiä. Täysin vedenpitävä, joten voit nauttia nautinnosta jopa suihkussa tai kylpyammeessa.

    Eikä siinä vielä kaikki: Alphamale Baelii Power Flex -vibraattorin uskomaton teho jakautuu tasaisesti koko vibraattorin pinnalle sen patentoidun muotoilun ansiosta, joten se tarjoaa sinulle aina sensaatiomaista stimulaatiota riippumatta siitä, miten käytät sitä. Alphamale Power Flex -vibraattori on 100 % vedenpitävä ja tarjoaa 20 värähtelymallia, jotka koostuvat 7 nopeudesta ja 13 pulssista. Pitkäkestoisen, ladattavan akun tukemana ja silkkiseen silikoniin koteloituna tästä seksilelusta tulee sinulle nopeasti korvaamaton.

    Käyttövihjeitä:

    Optimaalisen käyttökokemuksen saamiseksi ja tämän korkealaatuisen vibraattorin eheyden varmistamiseksi suosittelemme käyttämään vain vesipohjaisia liukuvoiteita - esimerkiksi hyväksi havaittuja Aquameo- tai Alphamale Aqua-liukuvoiteita. Näiden voiteluaineiden ansiosta vibraattorin voi asettaa sisään erityisen varovasti. Jotta työntö peräaukkoon olisi miellyttävämpää, pieni Analforte -suihke voi auttaa vähentämään peräaukon herkkyyttä.

    Vibraattorin hoito ja puhdistus on helppoa: puhdista vain käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai VERYCLEAN -suihkeellamme. Näin vibraattori pysyy hygieenisesti puhtaana ja aina valmiina seuraavaa kierrosta varten.

    Lisätietoja:

    • Vibraattori Alphamale Baelii Power Flex
    • Väri: Sininen
    • Materiaali: ihoystävällinen silikoni, ftalaatiton
    • Värähtelytasot: 20 (7 tasoa + 13 sykkivää)
    • Vedenpitävä
    • Ladattava Kyllä, USB:n kautta
    • Mitat: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Paino: noin 91 grammaa
    • Latausaika: Täysin ladattu noin 3 tunnissa
    • Toiminta-aika: 40-50 minuuttia
    • Käyttö: Yhden painikkeen käyttö
    • Turvallisuus: Prop 65:n mukainen
    • Aquameo, Analforte, Alphamale ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Vibraattori Alphamale Baelii Power Flex

      Vibraattori Alphamale Baelii Power Flex

      Alphamale Baelii Power Flex -vibraattori on yksinkertaisesti loistava, koska se löytää erogeenisimmät vyöhykkeesi itsestään! Erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta se takaa sinulle henkeäsalpaavat orgasmit ilman, että sinun tarvitsee olla eturauhasen stimuloinnin asiantuntija!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: