Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Mystim - Sähköstimulaatio

Uutiskirje

TINGLING APARTE E-Stim värähtelijä naisille - Mystim Electrosex

Tingling Aparte on e-stimulointivibraattori, joka on aina valmis stimuloimaan sinua klitoraalisesti, emättimellisesti ja anaalisesti ja hemmottelemaan sinua samanaikaisesti tärinällä ja stimulaatiovirralla. Koska kaksinkertainen on yksinkertaisesti parempi.

Lisätietoja

2065/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä monitoimilaite värähtelee, kihelmöi ja sykkii sisälläsi ilman stimulaatiolaitetta tai kaapelia. E-Stim-värähtelijän joustava 25 cm pitkä ja jopa 4,3 cm leveä silikonirunko saa sinut värisemään ihanasti - olet kuuma kuin tulivuori. Sydän, mitä muuta haluat. Kaksi voimakasta käsivartta eivät ainoastaan tee sinua hulluksi monipuolisuudellaan.

     

    Värähtely

    Tingling Aparteissa on kaksi värähtelylähdettä: yksi kärjessä ja yksi varressa. Kahdeksassa eri ohjelmassa ja viidessä eri voimakkuudessa nämä kaksi pelaavat taitavasti yhteen. Yhdessä ne tekevät parhaansa ajaakseen sinut ekstaasiin mahdollisimman monipuolisesti.

    Eroottinen E-Stim

    Jokainen E-Stim-värähtelijän viidestä stimulaatiovirtaohjelmasta on suunniteltu antamaan sinulle uuden pistelevän tunteen. Tingling Aparten ohjaavat pinnat kulkevat pituussuunnassa sivuilla ja niissä on 10 eri voimakkuusastetta, jotta stimulaatio olisi mahdollisimman laaja-alaista ja tasaista.

    Lantionpohjan harjoittelu

    Ja koska 8 tärinäohjelmaa ja 5 erilaista stimulaatiovirran variaatiota eivät olleet meille tarpeeksi, Tingling Aparte -laitteessamme on myös harjoitusohjelma. Se vahvistaa lantionpohjan lihaksia, mikä tutkitusti parantaa orgasmia. Eri toimintoja on helppo käyttää kahvassa olevien ohjauspainikkeiden avulla. Voit valita, haluatko käyttää stimulaatiovirtaa ja tärinää yhdessä vai vain toista näistä kahdesta.

    Puhdistus

    Tingling Aparte on valmistettu 100-prosenttisesti lääketieteellisestä platinasilikonista. Tämä tekee siitä paitsi todella hygieenisen, myös helpon puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Sen pitkäikäinen litiumioniakku voidaan ladata mukana toimitetulla Mystim magneettilataus USB-kaapelilla. Jopa silloin, kun stimulaatiovirta ja tärinä toimivat samanaikaisesti korkeimmilla asetuksillaan, täyteen ladattu Tingling Aparte kestää vähintään 3 tuntia yhtäjaksoista käyttöä ennen kuin sen tehokkuus alkaa hiipua. Valmistaudu siis loputtomaan nautintoon.

     

    Kohokohdat:

     

    • 8 tärinäohjelmaa 5 intensiteettitasolla
    • 5 E-Stim-ohjelmaa 10 intensiteettitasolla
    • 2 käsivartta äärimmäisiä korkeuksia varten
    • Naisen lantionpohjan harjoitusohjelma parantaa orgasmikykyä
    • Lääketieteellinen silikoni antaa miellyttävän tunteen ja on erittäin ihoystävällinen
    • Erityisen hiljainen kahdesta tehokkaasta moottorista huolimatta
    • Vedenpitävä ja sopii siksi myös sooloseksiin suihkussa ja kylpyammeessa

     

    Tekniset yksityiskohdat:

     

    • E-stim vibraattori naisille, eroottinen sähköstimulaatio
    • Pituus 25 cm
    • Halkaisija 4,3 cm
    • Valmistettu 100 % lääketieteellisestä platinasilikonista
    • Voimakkuus 0-90 mA
    • Taajuusalue 5-70 Hz
    • Pulssin leveys 90-140 µs
    • Sisältää magneettilaturin ja USB-latauskaapelin
    • Ei tarvita ylimääräistä stimulaatiovirtalaitetta

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Völlig begeistert, multiple Orgasmen

    Vor ab geiler Estim-Vibrator, muss man einfach so sagen, deswegn danke MEO. Der Tingling Aparte ist jetzt nicht unbedingt für jede Nacht geeignet aber meine Frau schwebt auf Wolke Sieben wenn ich damit anfangen in ihr zu spielen ;) Der E-Stim Vibrator ist von der Größe her genau richtig für sie. Er ist sehr leicht sauber zu halten und er fühlt sich toll an sagt sie. Wenn man sich als Mann nicht zu dumm anstellt ist die Bedienung auch kinderleicht. Er funktioniert sehr gut ist gar nicht laut hält lange durch und in Verbindung mit der Elektrostimulation ein sehr geiles Sextoy. Meine Freundin hat dadurch multiple Orgasmen bei denen sie richtig abgeht und laut schreit und stöhnt.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    TINGLING APARTE E-Stim värähtelijä naisille - Mystim Electrosex

    TINGLING APARTE E-Stim värähtelijä naisille - Mystim Electrosex

    Tingling Aparte on e-stimulointivibraattori, joka on aina valmis stimuloimaan sinua klitoraalisesti, emättimellisesti ja anaalisesti ja hemmottelemaan sinua samanaikaisesti tärinällä ja stimulaatiovirralla. Koska kaksinkertainen on yksinkertaisesti parempi.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: