Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Rude-Boy Xtreme Eturauhasvibraattori alkaen Rocks-Off

Ainutlaatuisen eturauhasvibraattorin Rude-Boy Xtreme Rocks-Off avulla koet voimakkaita eturauhasorgasmeja ja löydät kokonaan uuden ulottuvuuden nautinnosta! Tämä ylellinen seksilelu asettaa uudet standardit eturauhasen voimakkaalle stimulaatiolle kahden tehokkaan moottorinsa ansiosta.

Lisätietoja

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Ainutlaatuisen eturauhasvibraattorin Rude-Boy Xtreme Rocks-Off avulla koet voimakkaita eturauhasorgasmeja ja löydät kokonaan uuden ulottuvuuden nautinnosta! Kahden tehokkaan moottorinsa ansiosta tämä ylellinen seksilelu asettaa uudet standardit mitä intensiivisimmän eturauhasen stimulaation suhteen.

     

    Tutustu eturauhasen stimulaation iloihin ja koe pidempiä ja voimakkaampia orgasmeja kuin koskaan ennen. Pehmeiden, hellävaraisesti stimuloivien nuppujensa ansiosta Rude-Boy Xtreme stimuloi eturauhasta ja välilihaa samanaikaisesti. Se on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja on erittäin joustava, joten se mukautuu täydellisesti miehen anatomiaan ja takaa maksimaalisen mukavuuden eturauhasen stimulaation aikana.

     

    Koe täysin uudenlainen seksuaalinen nautinto - eturauhasen orgasmi!

     

    Paljon intensiivisempi ja syvempi kuin tavallinen orgasmi, eturauhasorgasmi tarjoaa uskomattoman valikoiman tuntemuksia, jotka tulvivat aistisi ja saavat sinut korkeimman euforian ja ekstaasin tilaan. Eturauhanen, johon usein viitataan "miehen G-pisteenä", on piilotettu aarre, joka odottaa löytämistä. Tämä pieni rauhanen on piilossa, mutta täynnä voimaa, ja se synnyttää sykkiviä nautinnon aaltoja, jotka virtaavat läpi koko kehon. Se on orgasmi, joka ei ainoastaan tehosta seksuaalista kokemusta, vaan myös edistää seksuaaliterveyttä. Miksi siis odottaa? Valloita uusia nautinnon korkeuksia mielenrauhaa tuottavalla eturauhasorgasmin avulla. On aika todella tutustua kehoosi ja löytää seksuaalisen tyydytyksen aivan uusi luku. Koska seksi ei ole vain huipentumista, vaan myös matkasta nauttimista sinne asti....

     

    Rude-Boy Xtreme eturauhasvibraattori Rocks-Offilta:

     

    Rude-Boy Xtreme -vibraattorissa on kaksi tehokasta, toisistaan riippumatonta moottoria, mukava koko ja varsi, joka on erityisesti sovitettu kehoon maailmankuulua eturauhasen orgasmia varten. Rude-Boy Xtreme eturauhasvibraattori osoitteesta Rocks-Off sopii mainiosti soolosessioihin, mutta se voidaan liittää täydellisesti myös rakasteluun kumppanin kanssa. Mukana tulevalla kaukosäätimellä voit helposti vaihtaa 10 tärinäasetuksen välillä. Vielä jännittävämpää on, kun luovut hallinnasta ja annat kumppanisi päättää, milloin ja missä nautitte intensiivisestä eturauhashieronnasta. Kompaktin rakenteensa ansiosta Rude-Boy Xtreme voidaan käyttää jopa täysin huomaamattomasti vaatteiden alla jokapäiväisessä elämässä.

     

    Eturauhasvibraattori Rude-Boy Xtreme on vedenpitävä ja se voidaan ladata nopeasti ja helposti mukana tulevalla USB-kaapelilla. Olipa kyseessä suihku tai kylpyamme, tämä ylellinen eturauhasstimulaattori antaa sinulle intensiivistä ja yksilöllistä stimulaatiota missä tahansa. Vedenpitävän rakenteen ansiosta se on myös helppo puhdistaa ja pidentää sen käyttöikää.

     

    Mitä muuta sinun tulisi pitää mielessä:

     

    Puhdista Rude-Boy Xtreme käytön jälkeen vain haalealla vedellä ja antibakteerisella saippualla tai VERYCLEAN-suihkeellamme ja kuivaa se nukkaamattomalla liinalla. Käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo. MEO:n Aquameo on tunnettu pitkäkestoisesta liukuvuudestaan ja ihoystävällisestä koostumuksestaan. Se on väritön, hajuton eikä sisällä tarpeettomia lisäaineita, joten se sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on herkkä iho. Se myös huuhtoutuu helposti pois vedellä, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

     

    Lisätietoja:

     

    • Rude-Boy Xtreme Eturauhasvibraattori alkaen Rocks-Off
    • Mitat: Halkaisija 3 cm.
    • Materiaali: ABS, silikoni
    • Sopivat liukuvoiteet: Vesipohjainen
    • Stimulaation kohde: Eturauhanen, väliliha
    • Värähtelyn voimakkuus: Vaihteleva värähtely
    • Ohjaus: Langaton kaukosäädin
    • Tärinä: Säädettävä tärinä / useita nopeuksia
    • Värähtelytasojen määrä: 10
    • Käyttöaika: 60 min
    • Virtalähde: Virtalähde: 1: Latauskaapeli (USB)
    • Äänenvoimakkuus: Erittäin hiljainen
    • Latausaika: 120 min

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Rude-Boy Xtreme Eturauhasvibraattori alkaen Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme Eturauhasvibraattori alkaen Rocks-Off

    Ainutlaatuisen eturauhasvibraattorin Rude-Boy Xtreme Rocks-Off avulla koet voimakkaita eturauhasorgasmeja ja löydät kokonaan uuden ulottuvuuden nautinnosta! Tämä ylellinen seksilelu asettaa uudet standardit eturauhasen voimakkaalle stimulaatiolle kahden tehokkaan moottorinsa ansiosta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: