Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

ElectroRing™-järjestelmä E-Stim Systems

E-Stim Systems esittelee innovatiivisen ElectroRing™-järjestelmän, joka menee paljon pidemmälle kuin pelkät E-Stim-penisrenkaat. Tätä järjestelmää ei ole kehitetty ainoastaan kaksoispenisrenkaaksi, vaan se myös laajentaa sähköstimulaation mahdollisuuksia tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, mukaan lukien siveys.

Lisätietoja

32,90 €


-10%

29,61 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    ElectroRing™-järjestelmä E-Stim Systemsiltä: Peniksen sähköstimulaation vallankumous!

    E-Stim Systems esittelee innovatiivisen ElectroRing™-järjestelmän, joka menee paljon pidemmälle kuin pelkät E-Stim-penisrenkaat. Tätä järjestelmää ei ole kehitetty ainoastaan kaksoispenisrenkaaksi, vaan se laajentaa sähköstimulaation mahdollisuuksia tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, kuten siveyssäännöstelyä.

    E-Stim Systemsin ElectroRing™-järjestelmän pääominaisuudet:

    • Monipuolinen ja modulaarinen muotoilu: Jokainen ElectroRing™ on suunniteltu käytettäväksi vankkojen 4 mm:n liittimien kanssa, jotka ovat E-Stim Systems ja on täysin yhteensopiva 4 mm:n matalaprofiilisten kaapeleiden kanssa (Art. 3808). Pistorasiat sijaitsevat penikkarenkaan molemmilla puolilla, jotta kaapelit voidaan liittää joustavasti.
    • Todellisia kaksinapainen tuntemuksia: Järjestelmä on modulaarinen bipolaarinen laite, jossa on kaksi eristimellä erotettua rengasta, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia bipolaarisia tuntemuksia. Tyypillisesti isompi rengas asetetaan kivesten taakse ja pienempi rengas asetetaan peniksen varteen ja kiinnitetään kahdella peukaloruuvilla helppoa ja tehokasta käyttöä varten.
    • Käyttö siveyslaitteena: Lisäturvallisuuden lisäämiseksi BDSM-kontekstissa rengasruuvit voidaan korvata kuusikulmaisilla ruuveilla, jotta alistuva mies ei voi irrottaa järjestelmää ilman asianmukaisia työkaluja (ks. lisävarustesarja).
    • Useita kokoja: Koot 30 mm:stä 65 mm:iin (sisähalkaisija) satinoituna, kestävää viimeistelyä, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva koko.
    • Monipuolinen: Osana uutta BiPolar ElectroRing™ -järjestelmää näitä renkaita voidaan käyttää myös yksittäisenä monoelektrodina tai yksinkertaisena metallisena penisrenkaana.
    • Korkealaatuinen materiaali: Jokainen ElectroRing™ on valmistettu ilmailu- ja avaruusteknisestä alumiiniseoksesta, jonka yläosaan on integroitu 4 mm:n pistorasiat. Vaikka renkaassa on kaksi liitintä, ei ole suositeltavaa liittää molempia samaan kanavaan, jos käytetään vain yhtä rengasta.


    Mitoitusohjeet:

    Mittaa mittanauhalla peniksen varren ympärysmitta ja kivesten takana oleva ympärysmitta.
    Valitse kaksi renkaan halkaisijaa, jotka vastaavat peniksen varren ympärysmittaa ja kivesten takana olevaa ympärysmittaa. Renkaiden tulee istua tiukasti, kun ne ovat pystyssä, mutta ei liian tiukasti.
    Käytä taulukkoa ympärysmitan muuntamiseen renkaan sisähalkaisijaksi.

    ElectroRing™-järjestelmä E-Stim Systemsiltä: Peniksen sähköstimulaation uusi ulottuvuus.

    ElectroRing™-järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen ja modernin lähestymistavan peniksen ja kivesten sähköstimulaatioon yhdistämällä sähköstimulaation stimuloivan vaikutuksen penisrenkaiden fyysiseen tuntemukseen. Etsitpä sitten siveyskokemusta tai halusitko intensiivisempää sähköstimulaatiota, ElectroRing™-järjestelmä tarjoaa turvallisen, tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun tarpeisiisi.

    E-Stim Systems Electro Ring on saatavana eri rengaskokoja tarpeidesi mukaan. Suosittelemme, että et valitse liian tiukkaa rengasta, koska se voi vaikuttaa verenkiertoon, etkä liian suurta, koska mitä vähemmän rengas koskettaa ihoa, sitä todennäköisemmin se on epämukava. Renkaan halkaisija on kaiverrettu ElectroRing™ -renkaan etupuolelle.

    Jos käytetään vain yhtä rengasta, on käytettävä toista elektrodia (esim. E-Stim-liimaelektrodia), jotta virta voi kulkea. Suosittelemme renkaisiin vesipohjaista johtavaa elektrodigeeliä ESHOCK, sillä se parantaa kosketusta ja sähköstimulaatiota.

    Optimaalisen käytön varmistamiseksi renkaat on yhdistettävä ElectroRing™-tarvikepakkaukseen, sillä innovatiivinen konsepti vaatii kaksi rengasta. Yhdistämällä nämä kaksi tuotetta saat intensiivisen sähköstimulaatiokokemuksen, joka on täysin räätälöity sinulle ja mieltymyksillesi.

    Lisätietoja:

    • ElectroRing™-järjestelmä E-Stim Systemsiltä: Peniksen ja kivesten sähköstimulaation vallankumous.
    • Saatavana eri kokoja, joiden sisähalkaisijat vaihtelevat 30 mm:stä 65 mm:iin.
    • Kunkin renkaan sisähalkaisija on kaiverrettu etupuolelle, jotta se on helppo tunnistaa.
    • Suosittelemme käyttämään yhdessä vesipohjaisen johtavan ESHOCK-geelimme kanssa kosketuksen ja sähköstimulaation tehostamiseksi.
    • Huomaa: ElectroRing™-renkaiden mukana ei toimiteta lisävarusteita (eriste, ruuvit jne.). Sinun on tilattava tarvikepaketti tätä varten.
    • Mitat: ElectroRing™ -renkaiden valikoima on välillä E-Stim Systems tarjoaa useita eri kokoja erilaisiin sovelluksiin. 30 mm:n ElectroRing™-renkaan sisähalkaisija on 30 mm, ympärysmitta 94 mm ja paino 26 grammaa. 35mm ElectroRing™ on hieman suurempi, sen sisähalkaisija on 35mm, ympärysmitta on 110mm ja se painaa 28 grammaa. 40mm ElectroRing™ -renkaan sisähalkaisija on 40mm, ympärysmitta 126mm ja paino 30 grammaa. 45mm ElectroRing™ -renkaan sisähalkaisija on 45mm, ympärysmitta 141mm ja paino 32 grammaa. Niille, jotka haluavat suuremman halkaisijan, 50mm ElectroRing™ -renkaan sisähalkaisija on 50mm, ympärysmitta 157mm ja paino 36 grammaa. 55mm ElectroRing™ -renkaan sisähalkaisija on 55mm, ympärysmitta 172mm ja paino myös 36 grammaa. 60mm ElectroRing™ -renkaan sisähalkaisija on 60mm, ympärysmitta 188mm ja paino 38 grammaa. Sarjan suurimman, 65 mm:n ElectroRing™-renkaan sisähalkaisija on 65 mm, ympärysmitta 204 mm ja paino 38 grammaa. Jokainen näistä ElectroRing™-valikoiman kokoluokista on suunniteltu mukavaksi ja tehokkaaksi monenlaiseen sähköstimulaatioon.
    • Mitoitus: Mittaa paperi- tai kangasmittanauhalla peniksen varsi ja kivesten takana oleva alue. Toisen renkaan on oltava riittävän suuri, jotta se mahtuu kivesten taakse, ja toisen renkaan on oltava riittävän suuri, jotta se mahtuu peniksen varren ympärille. Tämä on tarvitsemasi ympärysmitta. Taulukko auttaa sinua muuntamaan sen sisärenkaan halkaisijaksi. Valitse kaksi tarvitsemaasi renkaan halkaisijaa. Renkaiden on istuttava hyvin eivätkä ne saa olla liian tiukat, kun penis on pystyssä. Jos renkaat ovat liian tiukat, se voi johtaa epämiellyttäviin ahtaumiin ja jos ne ovat liian löysät, epämiellyttäviin tuntemuksiin.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovi ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    ElectroRing™-järjestelmä E-Stim Systems

    ElectroRing™-järjestelmä E-Stim Systems

    E-Stim Systems esittelee innovatiivisen ElectroRing™-järjestelmän, joka menee paljon pidemmälle kuin pelkät E-Stim-penisrenkaat. Tätä järjestelmää ei ole kehitetty ainoastaan kaksoispenisrenkaaksi, vaan se myös laajentaa sähköstimulaation mahdollisuuksia tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, mukaan lukien siveys.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: