Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sinnovator Seksilelut

Uutiskirje

Sinnovator Dagon lonkero animal dildo

Sinnovator Dagon Depth Training Dildo on mestarillisesti muotoiltu lonkerodildo, joka vaatii ihailua. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta siinä on stimuloivia porrastettuja imukuppeja, kapea kärki, uurrettu alapuoli ja huomattavat urat sivuilla, jotka kulkevat varren pituudelta.

Lisätietoja

169,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Syvimmät anaalisyvyydet ovat siellä, missä tämä perverssi paksusuolen dildo tuntee olonsa kotoisimmaksi, ja se jättää sinut taatusti haluamaan lisää!

     

    Sinnovator Dagon Depth Training Dildo on mestarillisesti muotoiltu lonkerodildo, joka kerjää ihailua. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta siinä on stimuloivia porrastettuja imukuppeja, kapea kärki, uurrettu alapuoli ja huomattavat urat sivuilla, jotka kulkevat koko akselin pituudelta. Hirvittävällä 30-57 cm:n työnnettävällä pituudella tämä perverssi olento hapuilee tiensä läpi kehon sisuksien, kiertyen ja kääntyen upeaa, hyvin erityistä tyydytystä varten. Lisäksi koholla olevat lonkeroiden imukupit harjoittavat täydellistä painetta herkkiin hermopäätteisiin täysin ainutlaatuista kokemusta varten. Kun lonkero on voittanut sulkijalihaksen, tämä hieno harjoitusdildo lupaa vertaansa vailla olevaa stimulaatiota.

     

    Käsin valettu hienoimmasta platinasilikonista, tämä fantastinen eläindildo on vapaa toksiineista ja ftalaateista ja yhteensopiva vesipohjaisten liukuvoiteidemme kanssa. Joustava silikoni tuntuu ihanalta, kun se liukuu sisälle, kun taas mukavasti muotoiltu kärki helpottaa asettamista. Pyöreä pohja tarjoaa myös vakautta, joten voit vähitellen työntää lonkeron sisään ja löytää nautinnon aivan uusia ulottuvuuksia. Mikset vain laskisi, kuinka monta lonkeronimijää voit työntää peräaukkokanavaan?

     

    Tälle SINNOVATOR-seksilelulle suosittelemme MANCUNT-liuottamme. Tässä liukuvoiteessa yhdistyvät kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee SINNOVATOR-seksilelujen käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä tarpeeksi liukuvoidetta seksileluun ja työnnä hieman peräaukkousi "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijoille että kokeneille SINNOVATOR-seksilelujen ystäville. Ennen kuin käytät SINNOVATOR-seksileluja, puhdista se huolellisesti VeryClean-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Hirviömäinen syväkoulutusdildo saatavana 3 kokoa - vaihtelee sisään työnnettävän pituuden mukaan.
    • Erittäin taidokkaasti suunniteltu, mukaan lukien imukupit ja täydellisesti muotoiltu kärki.
    • Asiantuntevasti muotoiltu ja käsin valettu platinasilikonista
    • Ihanteellinen syviin anaaliharjoituksiin ja äärimmäiseen anaalileikkiin
    • 100 % vartaloturvallinen, ftalaatiton, myrkytön ja yhteensopiva silikoni- ja vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa
    • Ympärysmitta: Small: 8,5 cm - 19,5 cm, Medium: 12,7 cm - 26,67 cm, Large: 9 cm - 21 cm.
    • Työnnettävä pituus: Small: 30,5 cm, Medium: 40,64 cm, Large: 57,15 cm.
    • Pituus: Small: 32,6 cm, Medium: 46,99 cm, Large: 60,42 cm,
    • Kokonaishalkaisija: Small: 2,7 cm - 6,2 cm, Medium: 5,08 cm - 8,89 cm, Large: 3,3 cm - 6,68 cm.
    • Paino: Small: 0,36 kg, Medium: 1,9 kg, Large: 1, 1 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Viel Freude

    Ich würde mich als anal fortgeschritten bezeichnen und habe einen guten Vergleich zwischen vielen verschiedenen Dildos und Anal Plugs. Der Tentakel gefällt mir wirklich gut denn er vereint die Vorzüge eines Butt Plugs und eines großen langen Dildos perfekt. Das Material ist angenehm weich, aber dennoch sehr stabil. Durch seine Form lässt er sich hervorragend einführen und die Noppen fühlen sich fantastisch im Inneren an. Der Saugnapf hält sehr gute auf allen glatten Oberflächen. Ich werde mit dem Sinnovator Dagon Tentakel Animal Dildo noch viel Freude haben und kann ihn an Anfänger zum Dehnen, sowie auch an Fortgeschrittene sehr empfehlen, denn die breiteste Stelle ist wirklich eine Herausforderung. Reinigung geht mit warmen Wasser dem hier empfohlenen Very Clean Spray super einfach.
    Ich werde mir noch weitere Dildos aus der Serie zulegen!

      Arviointi 

      Bought the large

      Nice and slim at the beginning so even if you're not a pro this is great to slowly build up the size.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Massive!

      Texture is amazing!
      Looks fantastic on a strapon harness

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Sinnovator Dagon lonkero animal dildo

      Sinnovator Dagon lonkero animal dildo

      Sinnovator Dagon Depth Training Dildo on mestarillisesti muotoiltu lonkerodildo, joka vaatii ihailua. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta siinä on stimuloivia porrastettuja imukuppeja, kapea kärki, uurrettu alapuoli ja huomattavat urat sivuilla, jotka kulkevat varren pituudelta.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: