Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sinnovator Seksilelut

Uutiskirje

Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

Lenkkeily voi joskus olla todella hienoa! Useimmiten kyse on kastroimattomista uroskoirista, jotka ratsastavat toisten koirien, pehmolelujen tai jopa ihmisten päällä, tai kuten tässä tapauksessa Sinnovatorin fantastinen koira-dildo, joka vain odottaa, että pääset rammuttamaan sitä.

Lisätietoja

119,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Lenkkeily voi joskus olla todella hienoa! Useimmiten kyse on kastroimattomista uroskoirista, jotka ratsastavat toisten koirien, pehmolelujen tai jopa ihmisten päällä, tai kuten tässä tapauksessa, fantastisen Sinnovator-koiradildon päällä, joka vain odottaa, että sinä rämmit sitä.

     

    Sinnovator-koiradildo on todellinen mestariteos! Tämä Sinnovatorin eksklusiivinen animal dildo on valmistettu taidokkaasti käsityönä ja tekee vaikutuksen ylittämättömällä laadullaan. Se näyttää hyvältä ja tuntuu yhtä hyvältä. Eläväisten yksityiskohtiensa ansiosta tämä hieno dildo tuo varmasti esiin eläimellisen puolesi! Korotettujen suoniensa, korostetun esinahan tai kiiman ja tyvelle ominaisen "möykyn" ansiosta tämä koirapenis takaa tyydytyksen aivan erityisellä tasolla. Dildon korostunut kärki kohdistaa täydellisen määrän painetta oikeaan paikkaan jokaisella työnnöllä, kun taas pullistuvat pallit tarjoavat ainutlaatuisen intensiteetin tunkeutuessaan syvälle sisääsi.

     

    Sinnvoator-koiradildo on valmistettu korkealaatuisesta platinasilikonista. Mutta koiradildo ei vain tunnu fantastiselta, vaan se on myös vartalolle turvallinen, myrkytön ja yhteensopiva suosikkivesiliukuvoiteesi kanssa. Lisäksi se on tarpeeksi luja täydelliseen tunkeutumiseen ja säilyttää samalla optimaalisen joustavuuden, jotta se mukautuu kehoon ja tarjoaa yksilöllistä tyydytystä.

     

    Sinnovatorin yksinoikeudella suunnittelema koiradildo on saatavilla verkossa MEO:ssa.

     

    Tälle SINNOVATOR-seksilelulle suosittelemme MANCUNT-liukuvoidettamme. Tässä liukuvoiteessa yhdistyvät kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja peseytyy pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee SINNOVATOR-seksilelujen käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä tarpeeksi liukuvoidetta seksilelulle ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijoille että kokeneille SINNOVATOR-seksilelujen ystäville. Ennen kuin käytät SINNOVATOR-seksileluja, puhdista se huolellisesti VeryClean-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Käsintehty koira-dildo platinasilikonia - tuntuu erinomaiselta, on tietysti myrkytön ja kehoystävällinen.
    • Äärimmäisen eläväiset yksityiskohdat, kuten koholla olevat suonet, erottuva pullistuma, jossa on tiivis kärki ja suuri pullistuva "nuppi" tyvessä.
    • Saatavana kolmessa koossa. Tarpeeksi luja täydelliseen tunkeutumiseen, mutta kuitenkin tarpeeksi joustava taipumaan kehon mukana
    • Ympärysmitta: Small: 18,5 cm, Medium: 25,5 cm, Large: 27,94 cm.
    • Sisähalkaisija: Small: 6 cm, Medium: suurin kohta: 8,13 cm, Large: 9 cm.
    • Sisään työnnettävä pituus: Small: 17 cm, Medium: 20,32 cm, Large: 25,4 cm.
    • Pituus: Medium: 21,59 cm, Large: 26,67 cm.
    • Kokonaishalkaisija: Medium: pohja: 7,37 cm, Large: pohja: 8,89 cm
    • Paino: Small: 0,3 kg, Medium: 0,46 kg, Large: 0,8 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Arviointi 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Lenkkeily voi joskus olla todella hienoa! Useimmiten kyse on kastroimattomista uroskoirista, jotka ratsastavat toisten koirien, pehmolelujen tai jopa ihmisten päällä, tai kuten tässä tapauksessa Sinnovatorin fantastinen koira-dildo, joka vain odottaa, että pääset rammuttamaan sitä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: