Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sinnovator Seksilelut

Uutiskirje

Hevosen penis dildo Sinnovator "ori

Etsitkö hyvin varusteltua miestä, joka antaa sen sinulle kuin oikea ori? Älä sitten etsi kauempaa, sillä Sinnovator-hevosdildo tarjoaa sinulle sen, mistä olet aina haaveillut! Valmistettu hienoimmasta platinasilikonista ja suunniteltu niin yksityiskohtaiseksi ja eläväiseksi, että se jättää helposti varjoonsa muiden valmistajien hevosdildot!

Lisätietoja

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Etsitkö hyvin varusteltua miestä, joka antaa sen sinulle kuin oikea ori? Älä sitten etsi kauempaa, sillä Sinnovator-hevosdildo on juuri sitä, mistä olet aina unelmoinut! Hienoimmasta platinasilikonista valmistettu animal dildo on niin yksityiskohtainen ja eläväinen, että se jättää helposti varjoonsa muiden valmistajien hevosdildot!

     

    Sinnovator Stallion on valtava animal dildo, joka tyydyttää kokeneimpien Size Queens, taitavien peppupelaajien ja ponileikkien ystävien ruokahalut. Mutta tämä dildo ei ole vain katselemista varten, vaan se tarjoaa sinulle myös ainutlaatuisen anaalihaasteen! Saatavana neljässä eri koossa, 18 cm:stä 41 cm:n pituuteen, tämä kiehtova ori sopii kaikille tasoille, olipa kyseessä sitten aloittelija, keskitason tai ammattilainen. Sinnovator Stallion Penis tuntuu aivan mahtavalta, kun se tutkii sisimpiä syvyyksiä ja vie sinut villiin kyytiin, joka venyttää ja täyttää sinut maksimaalisesti.

     

    Tämä fantastinen silikonidildo on uskollisesti jäljitelty ja siinä on täydellisesti korostunut kiima, jossa on ulkoneva uurre, joka tuntuu ihanalta, kun se osuu peräaukkoon. Lisäksi akselin puolivälissä oleva ihopoimu tarjoaa lisästimulaatiota, kun taas suuret pulleat pallot tyvessä antavat ainutlaatuisen tunteen, kun ne läpsähtävät pohjaa vasten! Dildo on täysin joustava ja muotoutuu kehosi mukaan, joten voit nauttia siitä niin syvällisesti ja aistikkaasti kuin mikään muu dildo!

     

    Sinnovator Stallion -eläindildo on valmistettu korkealaatuisesta platinasilikonista, ja se tuntuu sensaatiomaiselta, kun se työnnetään sisään, varsinkin kun käytät sitä suosikkilubejasi kanssa. Dildo on vartaloturvallinen, myrkytön ja helppo puhdistaa, ja se on suunniteltu nautintoa JA turvallisuutta ajatellen. Raskaan rakenteen ja suuren, tukevan pohjan ansiosta voit istua tämän ison, mustan dildon päälle ja ratsastaa kohti horisonttia huoletta.

     

    Luuletko löytäväsi tämän ylivoimaisen seksilelun muualta? Ehdottomasti ei, koska tämä dildo on Sinnovatorin alkuperäinen ja saatavilla yksinomaan MEO:sta!

     

    Tälle SINNOVATOR-seksilelulle suosittelemme MANCUNT-liukuvoidettamme. Tässä liukuvoiteessa yhdistyvät kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee SINNOVATOR-seksilelujen käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä tarpeeksi liukuvoidetta seksileluun ja työnnä hieman peräaukkousi "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijoille että kokeneille SINNOVATOR-seksilelujen ystäville. Ennen kuin käytät SINNOVATOR-seksileluja, puhdista se huolellisesti VeryClean-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Käsintehty hevosdildo platinasilikonia - tuntuu hyvältä kosketukselta, on täysin vapaa haitallisista aineista ja hellävarainen keholle.
    • Hienostuneita yksityiskohtia, kuten täydellisesti korostunut kiima, ihon poimu puolivälissä ja paksut pallot tyvessä.
    • Saatavana 4 eri kokoa.
    • Täydellinen joustavuus, joka mukautuu kehon luonnollisiin ääriviivoihin ja tarjoaa yksilöllistä tyydytystä
    • Tukeva pohja lisää vakautta.
    • Alkuperäinen Sinnovator-malli saatavilla yksinomaan MEO:lta.
    • Ympärysmitta: Small - pää: 11,9 cm, varsi: 15 cm, Medium - pää: 13,5 cm, varsi: 17,3 cm, Large - pää: 16,7 cm, varsi: 17,9 cm, XL - pää: 20,3 cm, varsi: 23,6 cm.
    • Työnnettävän pituuden pituus: Small: 18 cm, Medium: 22,8 cm, Large: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Pituus: Small: 23,5 cm, Medium: 28 cm, Large: 36,4 cmm XL: 46,99 cm.
    • Kokonaishalkaisija: Small - pää: 3,8 cm, varsi: 4,8 cm, Medium - pää: 4,3 cm, varsi: 5,5 cm, Large - pää: 5,3 cm, varsi: 5,7 cm, XL - pää: 6,5 cm, varsi: 7,5 cm.
    • Paino: Small: 0,48 kg, Medium: 0,76 kg, Large: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Hevosen penis dildo Sinnovator "ori

    Hevosen penis dildo Sinnovator "ori

    Etsitkö hyvin varusteltua miestä, joka antaa sen sinulle kuin oikea ori? Älä sitten etsi kauempaa, sillä Sinnovator-hevosdildo tarjoaa sinulle sen, mistä olet aina haaveillut! Valmistettu hienoimmasta platinasilikonista ja suunniteltu niin yksityiskohtaiseksi ja eläväiseksi, että se jättää helposti varjoonsa muiden valmistajien hevosdildot!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: