Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sinnovator Seksilelut

Uutiskirje

Octopus Double Tentacle Sinnovator animal dildo

Tämä pitkä animal dildo on mustekalan suuri lonkero, joka ensin voittaa sulkijalihaksen ja työntyy sitten armottomasti peräaukkokanavaan tutkiakseen syvintä sisintää imukuppiensa avulla.

Lisätietoja

2723/00

289,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Tämä pitkä animal dildo on mustekalan suuri lonkero, joka ensin ylittää sulkijalihaksen ja työntyy sitten armottomasti peräaukkokanavaan tutkiakseen syvintä sisintää imukuppiensa avulla.

     

    Kiehtova lonkerodildomme on asiantuntevasti käsin mallinnettu platinasilikonista, se on yksityiskohdiltaan rikas ja muotoilultaan ainutlaatuinen. Sen 2 toisiinsa kietoutuneen lonkeron avulla sen hoikka runko voi tunkeutua vartalosi syvimpiin syvyyksiin samalla kun sen stimuloivat imukupit hemmottelevat peräaukkokanavan herkkiä hermopäätteitä! Täydellisen liukuvuutensa ja joustavuutensa ansiosta tämä merellinen nautinnon antaja mukautuu tarkasti vartalon sisäisiin kierteisiin ja tarjoaa henkeäsalpaavaa stimulaatiota.

     

    Sinnovator Kraken Depth Training Dildo -dildossa on kapeneva muoto ja ohuempi pää, jotta sen asettaminen olisi helpompaa. Se on myös yhteensopiva suosikkisilikoni- ja vesipohjaisten liukuvoiteidesi kanssa, ja aivan kuten todellinen vedenalainen asukas, se tuntuu mukavimmalta, kun se on todella märkä. Käsin valettu ensiluokkaisesta platinasilikonista, tämä pitkä animal dildo ei ainoastaan tunnu hyvältä, kun se on läpäissyt sulkijalihaksen ja päässyt sisään, vaan se on myös 100-prosenttisen turvallinen ja myrkytön. Luota meihin, tunnet itsesi täysin läpäistyksi!

     

    Tätä SINNOVATOR animal dildo varten suosittelemme MANCUNT-liukuvoidettamme. Tässä liukuvoiteessa yhdistyvät kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee SINNOVATORin animal dildo käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä riittävästi liukuvoidetta eläindildoon ja työnnä hieman peräaukkoosi "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta anaaliseksin aloittelijoille sekä kokeneille SINNOVATOR-eläindildojen ystäville. Ennen kuin käytät SINNOVATOR Animal Dildoa, puhdista se perusteellisesti VeryClean-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Dildo Depth Training = erityisen pitkä dildo
    • animal dildo Octopus
    • Mestarillisesti käsityönä valmistettu dildo, jossa on 2 toisiinsa kietoutunutta lonkeroa ikiomaa Syvyysharjoittelua varten.
    • Yksityiskohtaiset imukupit, jotka stimuloivat peräaukkokanavaa
    • Erittäin joustava - mukautuu vartaloon yksilöllistä tyydytystä varten.
    • Käsin muotoiltu korkealaatuisesta platinasilikonista - vartaloturvallinen ja yhteensopiva silikoni- ja vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
    • Ympärysmitta: pää: 6,5 cm, varsi: 22 cm.
    • Sisään työnnettävä pituus: 61,5 cm
    • Pituus: pieni: 65 cm
    • Kokonaishalkaisija: pää: 2 cm, varsi: 7 cm.
    • Paino: 1,75 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy.

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy. Es ist angenehm weich und biegsam, dadurch für anale und vaginale Sexspiele geeignet.
    Das Einführen ist auch für Anfänger kein Problem da der Kopf relativ dünn ist. Deshalb auch gut zum Analdehnen geeignet.
    Die Saugnäpfe des Tentakels sorgen für ein tolles Gefühl beim spielen. Der Saugfuss ist sehr stark und hält auf glatten Oberflächen.

      Arviointi 

      Overall an amazing toy with fantastic texture.

      Amazing texture and detail. The firmness makes you feel everything yet is still soft and bendy.
      The taper is gradual but by the bottom you still have an incredibly full feeling!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Great toy, exciting to use and leaves you wanting more.

      Just feeling it sink deeper and deeper inside was enough to have my legs quaking before I managed to hilt it in myself all the way. It was a little intimidating at first, only because I hadn't done much depth play with the amount of texture the Kraken has, but (with enough lube), It feels great!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Perfect for stimulating depth play

      The twisting twin-tentacle design of the Kraken is unique and exciting, and the alternating spiral pattern of suckers and smooth areas provide a very interesting texture and strong stimulation of your rear entrance as the toy slithers in and out of you. It's surprisingly easy to insert, and its great length and flexibility makes it amazing for exploring your depths – I can't wait to be able to take it all the way inside!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Octopus Double Tentacle Sinnovator animal dildo

      Octopus Double Tentacle Sinnovator animal dildo

      Tämä pitkä animal dildo on mustekalan suuri lonkero, joka ensin voittaa sulkijalihaksen ja työntyy sitten armottomasti peräaukkokanavaan tutkiakseen syvintä sisintää imukuppiensa avulla.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: