Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sinnovator Seksilelut

Uutiskirje

Anaalidildo Sinnovator Surge

Ratsasta anaalisen nautinnon aallolla Sinnovator Surge anaalidildon kanssa! Se on valmistettu käsin parhaasta silikonista ja siinä on jännittävä muotoilu, joka tekee siitä täydellisen syvään anaaliharjoitteluun.

Lisätietoja

2718/00

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Ratsasta anaalisen nautinnon aallolla Sinnovatorilla Surge Anaalidildo! Se on valmistettu käsin parhaasta silikonista ja siinä on jännittävä muotoilu, joka tekee siitä täydellisen syvään anaaliharjoitteluun.

     

    Nämä suuret, kauniit pallot tarjoavat aivan uusia tuntemuksia anaalisessioidesi aikana! Pallot ponnahtavat sisäänpäin, yksi toisensa jälkeen, nautinnollisesti ja stimuloivat anaalikanavan herkkiä hermopäätteitä. Aallonmuotoinen akseli luo kiihottumisen aaltoja ja väristyksiä, kun se liikkuu kohti makeaa kohtaasi, eturauhasta. Myös turvallisuudesta on huolehdittu, sillä T-muotoisen pohjan ansiosta se on nopea ja helppo vetää ulos nautinnon huipulla!

     

    Nämä jättimäiset anaalihelmet on suunniteltu käyttäen uusinta 3D-tulostustekniikkaa ja muotoiltu käsin korkealaatuisesta platinasilikonista. Ne näyttävät yhtä hyvältä kuin ne tuntuvat! Ne ovat myös 100-prosenttisesti vartaloturvallisia, myrkyttömiä ja ftalaatittomia. Ne ovat yhteensopivia sekä silikoni- että vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

     

    Suosittelemme MANCUNT-liukuvoidetta tähän SINNOVATOR-seksileluun. Tässä voiteluaineessa yhdistyvät kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja peseytyy pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee SINNOVATOR-seksilelujen käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä riittävästi liukuvoidetta seksileluun ja työnnä hieman liukuvoidetta peräaukkoosi "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijoille että kokeneille SINNOVATOR-seksilelujen ystäville. Ennen kuin käytät SINNOVATOR-seksileluja, puhdista se huolellisesti VeryClean-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Ratsasta nautinnon aallolla näillä Sinnovatorin valtavilla anaalihelmillä!
    • Ihanteellinen syvään anaaliharjoitteluun
    • T-muotoinen pohja nopeaa ja helppoa irrottamista varten.
    • Kehitetty uusimmalla 3D-tulostustekniikalla ja käsin muotoiltu korkealaatuisesta platinasilikonista - 100 % vartalolle turvallinen, myrkytön ja ftalaatiton.
    • Ympärysmitta: Pää: 15,5 cm, varsi: 10 cm
    • Työnnettävä pituus: 22 cm
    • Pituus: 25 cm
    • Kokonaishalkaisija: pää: 5 cm, varsi: 3 cm
    • Paino: 0,35 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Anaalidildo Sinnovator Surge

    Anaalidildo Sinnovator Surge

    Ratsasta anaalisen nautinnon aallolla Sinnovator Surge anaalidildon kanssa! Se on valmistettu käsin parhaasta silikonista ja siinä on jännittävä muotoilu, joka tekee siitä täydellisen syvään anaaliharjoitteluun.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: