Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sinnovator Seksilelut

Uutiskirje

Wolf Dildo Sinnovator Howl animal dildo

Suden penistä ei näe joka päivä, kuten Punahilkka luultavasti ajatteli silloin... Joten jos reikänne on yhtä nälkäinen kuin susi, se kirjaimellisesti ahmii tämän animal dildo Sinnovatorilta!

Lisätietoja

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Suden penistä ei näe joka päivä, kuten Punahilkka luultavasti ajatteli silloin... Joten jos reikäsi on yhtä nälkäinen kuin susi, se kirjaimellisesti ahmii tämän animal dildo Sinnovatorilta!

     

    "Onpa sinulla isot korvat!" - "Jotta voin kuulla sinut paremmin!" - "Miten isot silmät sinulla onkaan!" - "Jotta näen sinut paremmin!" - "Kuinka isot kädet sinulla onkaan!" - "Jotta voin tarttua sinuun paremmin!" - "Kuinka iso penis sinulla onkaan!" - "Jotta voin nähdä sinut paremmin!" **** ****

     

    Tämä dildo on kirjaimellisesti susi lampaan vaatteissa, sillä Sinnovator Howl saa sinut ulvomaan kiimasta! Wolf-dildo on valmistettu asiantuntevasti käsityönä ja siinä on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin. Siinä on kartiomainen kärki, suuri nuppi tyvessä, koholla olevat suonet ja kiehtova rakenne, joka näyttää röyhelöiseltä suden turkilta. Tämän upean Sinnovator Wolf -dildon sisään työnnettävissä oleva pituus on 18 cm - edellyttäen, että pääset polttimon ohi - ja se on eläinten dildojen perverssi laumanjohtaja. Anaalihermopisteitäsi kiusoittelemaan ja stimuloimaan suunniteltu suden peniksen glanssi hakeutuu oikeaan kohtaan täsmä tarkkuudella, kun taas aaltoileva akseli tarjoaa jatkuvasti vaihtelevan, erittäin tyydyttävän venytyksen.

     

    Sinnovator Howl -dildo on mallinnettu suden peniksen mukaan, ja ammattitaitoiset käsityöläiset ovat valaneet sen käsin hienoimmasta platinasilikonista. Joustava materiaali mukautuu vartalon luonnollisiin ääriviivoihin ainutlaatuisen tyydytyksen saavuttamiseksi, kun taas Wolf-dildon sileä ulkopinta liukuu pehmeästi vartaloon, etenkin kun käytät sitä suosikkivesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Lisäksi laadukas platinasilikoni on 100-prosenttisesti vartalolle turvallista ja täysin vapaa haitallisista aineista.

     

    Suosittelemme tähän SINNOVATOR Wolf -dildoon MANCUNT-liukuvoidettamme. Tässä voiteluaineessa yhdistyvät kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee SINNOVATOR-seksilelujen, kuten tämän susipenisdildon, käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä riittävästi liukuvoidetta Wolf-dildoon ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta anaaliseksin aloittelijoille sekä kokeneille SINNOVATOR-eläindildojen ystäville. Ennen kuin käytät SINNOVATOR Animal Dildoa, puhdista se perusteellisesti VeryClean-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Käsintehty animal dildo platinasilikonista.
    • Wolf Dildo eri versioina. Wolf Dildo on dildon erikoismuoto. Dildon muotoilu ei perustu ihmisen penikseen, kuten tavallisissa malleissa, vaan suden penikseen. Wolf Dildo tuo virkistävää vaihtelua rakkausleikkeihin itsesi, kumppanisi tai kumppanisi kanssa.
    • Lupaa maksimaalisen tyydytyksen terävällä kärjellään, suurella nupullaan, kohonneilla suonilla ja kuvioiduilla turkiselementeillä.
    • Täydellisen joustava - mukautuu sisäisiin ääriviivoihin optimaalista tyydytystä varten. Valmistettu platinasta silikonista, joka on miellyttävän tuntuista, vartaloturvallista, myrkytöntä ja yhteensopivaa kaikkien MEO-voiteluaineiden kanssa
    • Ympärysmitta: Small: kärki: 8,89 cm, solmu: 18,42 cm, Medium: kärki: 12 cm, solmu: 25 cm, Large: kärki: 13,5 cm, solmu: 29 cm.
    • Työnnettävä pituus: Small: 17,78 cm, Medium: 22,86 cm, Large: 30,48 cm.
    • Pituus: Small: 20,32 cm, Medium: 27 cm, Large: 32,5 cm.
    • Kokonaishalkaisija: Small: kärki: 2,5 cm, sipuli: 6,6 cm, Medium: kärki: 3,5 cm, sipuli: 8 cm. Large: kärki: 4 cm, nuppi: 9 cm.
    • Paino: 0,3 kg, 0,8 kg, 1,25 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    First half slips in beautifully ...

    Another superb anal toy from MEO. Ordered the medium & it lives up to expectations perfectly. Definitely not for beginners & don't rush trying to conquer this without some practice with other toys.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    I haven't been disappointed by ...

    I haven't been disappointed by any Sinnovator toy I bought so far ... and that also applies here. Perfect workmanship - as always. Nevertheless this one probably will never become my favorite toy because I have realized it's just not 'universal' enough for me.
    But if you are particularly into toys with knots: don't hesitate to buy it!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    What a Powerful fit

    It's just arrived and I couldn't wait after a little stretch in it went to the floor and WOW.
    Also it's helped my other deep penetrator to go in sweeter you'll see I now have three.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Wolf Dildo Sinnovator Howl animal dildo

    Wolf Dildo Sinnovator Howl animal dildo

    Suden penistä ei näe joka päivä, kuten Punahilkka luultavasti ajatteli silloin... Joten jos reikänne on yhtä nälkäinen kuin susi, se kirjaimellisesti ahmii tämän animal dildo Sinnovatorilta!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: